Mátyás Király Gyógyszálloda Hajdúszoboszló - Vendégvélemények összefoglalója
A Mátyás Király Gyógyszálloda Hajdúszoboszló központi helyzete és széles szolgáltatáskínálata kedvező alapot teremt a gyógy- és wellness pihenésekhez. A szobák tágasak és tiszták, a berendezés egy része nostalgikus retro jellegű, ami külön karaktert ad a szállodának. A Mátyás Király Gyógyszálloda Hajdúszoboszló wellness-részlege kiemelkedő, belső és külső medencéivel, barlangfürdővel és szaunákkal biztosítja a gyógyvíz élményét, TB-támogatott kezelésekkel kiegészítve.
Az étkeztetés gazdag választékkal rendelkezik; a reggeli és vacsora svédasztalos, ízletes ételekkel és friss felhozatalú levekkel. Gyermekes családok számára kiemelkedő a játszóház, a gyermekmedence és az animátorok programja, amely a közösségi élményekhez és a nyugodt gyógyuláshoz is hozzájárul. A személyzet általában barátságos és udvarias, a szolgáltatás gördülékeny, és a vendégek biztonságérzete kiemelkedő. A karácsonyi időszakban ünnepi dekorációk és rendezvények járulnak hozzá a családbarát és hangulatos élményhez. A szálloda zárt parkolóval rendelkezik, és a sétálóutca közelsége megkönnyíti a környékfelfedezést. A belső-téri és kültéri medencék kínálata sokoldalú, a gyógyvíz-szolgáltatások könnyen hozzáférhetők, így a pihenés és a gyógyítás egyensúlya megteremthető. Az ár-érték arány kedvező, a félpanziós ellátás és a változatos kezelési lehetőségek hosszabb tartózkodást is érdemes alternatívává tesznek. Összességében a Mátyás Király Gyógyszálloda Hajdúszoboszló olyan családbarát és gyógyító környezetet kínál, amelyben a vendégek kényelmesen feltöltődhetnek, és visszatérő vendégekként gyakran értékelik a magas színvonalat.
Május végén töltöttem 5 éjszakát a férjemmel a szállodában. Csodálatos volt az idő és az ott töltött napjaink. A személyzet szolgálatkész, udvarias volt. Felváltva élveztük a napozást az úszómedence mellett,majd a gyógyvízben pihentük ki az úszás fáradalmait. Ízletes és bőséges étkezési lehetőség még csak tetőzte örömünket. Minden este városi sétánk után elégedetten tértünk nyugovóra.
Többször jártam már a szállodában családommal, barátaimmal. Soha sem csalódtunk. Kiváló a kiszolgálás, jó az étterem. A legjobb a wellness részleg. Azért szeretem, mert ki se kell tenni a lábunkat a szállodából és élvezhetjük a gyógyvizet, szaunát, sószobát stb. Nagyon jó, hogy a gyerekekre is nagy figyelmet fordítanak a szálloda üzemeltetői. Bizonyára rövidesen visszatérünk.
2013. Évben egy hét végét töltöttünk el kettesben. Udvaria kiszolgálással, kényelmes szobákkal, rengeteg kezelési lehetőséggel találkoztunk. Étteremben én mint cukor beteg is nagy odafigyelésükkel teljes mértékű kiszolgálásban részesültem. Meg találtuk a számomra legmegfelelőbb ételeket.
a buszpályaudvar közelsége nagy segítség a vonattal közlekedők részére is. Jó szívvel ajánlom mindenki számára, aki csendes pihenésre, jó ellátással szeretne pihenni.
2013. novemberbe végén jártunk a feleségemel a Mátyásba Hajduszoboszlon egyik város legjobb szállodája. Nagyon kedvesek a recepcion nagyon szép a szálloda berendezése, egy ékszerdoboz. A tisztaság kitünö az egész szálloda területén, a svédasztalos reggeli és vacsora nagyon változatos,és böséges.
Aszemélyzet kedves udvarias, keresik a vendég kegyeit. A welnes részleg nagyon jo felüdülést varázsol, egyszo mint száz csodás élménybe volt részünk, Már azt tervezük, hogy mikor menjünk a Mátyásba
Hajdúszoboszló legjobb szállodája. Az svédasztalos reggeli és vacsora rendkívül változatos. A wellness részleg pedig csodálatos felüdülést jelentett. A szauna, a hideg taposó medence,a gyógyvizes termál fürdő. Én másoknak is szíves figyelmébe ajánlom. A szobákban tisztaság,minden nap takarítás és figyelmesség,ha valamilyen kívánságunk lenne.
Ebben az évben ismét el tudunk menni pihenni a Mátyás Király szállodába. Nem véletlenül esett a választás erre a szállodára, mivel már volt szerencsénk itt vendégeskedni és maximálisan meg voltunk elégedve, mint a szállással, az étkezéssel, valamint a fürdő szolgáltatásaival.
Azt meg kell jegyeznem, hogy aki nem tudná ez egy gyermekbarát szálloda, és biztosithatom azokat a szülőket és nagymamákat akik kicsikkel érkeznek, nem fognak csalódni. Mi ismét kis unokánkkal voltunk, és szuper jól éreztük magunkat, a pihenés szinvonalát emelte a Márton napi vigasságok c. sorozat, melyet a város rendezett. Azt még pozitivumként el kell, hogy mondjam, hogy mivel már másodszor voltunk a szállodába - hüség kedvezményt kaptunk. Nagyon köszönjük, a hozzáállás igen jól esett, hogy megbecsülik a vendégek hűségét. Fogunk még Önöktél pihenni.
Rendkívül nyugodt, csendes, szép hely, a személyzet és a körülmények ideálisak gyógyüdülésre. A TB által támogatott gyógykezelések nagyban hozzájárulnak egészségem megőrzéséhez, a benti és a kültéri medencék remekül kiegészítik a gyógykezeléseket. Árak elfogadhatóak, megfizethetőek, az étterem kiváló. Sokadszor, kb.
Már harmadik alkalommal töltöttünk el egy hétvégét a szállodában. Most sem csalódtunk! Több éves tapasztalat alapján mondhatom, a szálláshelyen minden alkalommal ugyan azt a színvonalat tapasztaltuk. A személyzet kimondottan kedves, udvarias, segítőkész. Az étterem kínálata remek. Nagyon jók az ünnepekhez kötött programok, zenés estek.
A párommal kettesben töltöttünk egy hétvégét a hotelben. Megérkezéskor nagyon kedvesek,udvariasak voltak a hotel dolgozói. A wellness részleg kellemes,igazi kikapcsolódást nyújt. A szobák gyönyörű tiszták,s nagyon tágasak voltak. Az ételek ízletesek. Isteni sütemények voltak a hotel cukrászdájában. Nagyon jól éreztük magunkat,bármikor visszatérnénk!
Az egy hetes nászutunkat töltöttük ebben a szép szállodában. Minden tökéletes volt, mindennel meg voltunk elégedve. A fürdő és a wellness részleg gyönyörű volt. A kaják nagyon finomak bőségesek és változatosak voltak. A személyzet nagyon kedves udvarias volt. Sokat kirándultunk a környéken. Bármikor vissza mennénk. Remélem ez minél hamarabb be fog következni. :)