A Park Hotel Ambrózia Hajdúszoboszló legcsaládiasabb szállodája, konyhával felszerelt apartmanokat kínál, háromcsillagos színvonalú szolgáltatásokkal, valamint saját wellness-részleggel, mindezt a városi fürdő és az Aqua Palace közvetlen szomszédságában.
Kellemesen éreztük magunkat a szállodában,a wellness részt kisunokánkkal nagyon élveztük,a lakrész kifogástalan volt.A beigért kedvezményekért szólnom kellett.A többi ellátás árnak megfelelő volt.
A hotel mind nyáron mind télen megfelelő pihenést biztosít az idelátogatóknak. Többszöri alkalommal megfordultunk már itt, volt hogy csak kettecskén, volt hogy szülinapot ünneplő nagyobb társasággal. Minden esetben elégedettség töltött el minket. Szobái rendezettek és tiszták, étterme és bárja hangulatos.
Íncsiklandozó ételekkel, bőséges reggelivel ellátott. Személyzete udvarias és segítőkész. A wellness részlegen mindenki kedvére talál magának programot, szauna, egy kisebb meleg vizes medence egy nagyobb élmény medence illetve a szabadban álló jakuzzi által. Nem csak családoknak és pihenni vágyóknak, hanem a hétvégi éjszakai életben pezsgőknek is tartogat némi meglepetést a hotelhoz tartozó Ambrózia disco, különféle vendégekkel és remek zenékkel. Merd az Ambróziát választani!
5 nap (4 éjszakát) töltöttünk el párommal a Hotelben. Összességében jól éreztük magunkat, a szálloda könnyen megközelíthető, központi helyen, a gyógyfürdőhöz közel található. Szobánk a 2 emeleten volt, melyet lift híján lépcsőzgetve közelíthettünk meg. Félpanziós ellátást kértünk.
Az étkező gyakran kicsinek bizonyult, mivel a környező szállásokról is jöttek táplálkozni. A reggelinél gyorsan elfogyott a pékáru, melyet (ki tudja miért) elkülönítve egy sarokban tettek ki. Nem volt meleg tej, sem mikró v. kenyérpirító. A szilveszteri buli fergeteges volt: a vendéglátás osztályon felüli, az étel-ital kínálat bőséges,( igazi habzsi-dőzsi), retro-bulizós zene. A buli után jólesett a gyógyfürdőben ellazulni. Szívesen ajánlom mindenkinek ezt a Hotelt, akinek nincsenek nagy elvárásai a szálláshellyel kapcsolatban, szereti az egyszerű dolgokat, kényelmes, mert nem kell messzire menni a minden kellemetlenséget feledtető, világhíres fürdőtől.
A szálloda azt adta amit, vártunk és amit előzőleg meghirdetett. A személyzet barátságos és segítőkész. Külön dicséret a pincéreknek, mert sürögtek-forogtak fáradhatatlanul, hogy a kínálat állandó és folyamatos legyen. Én csak ajánlani tudom másoknak is.
Nem először jártunk az Ambrózia Hotelben! Utóbbi ottlétünk óta kivül-belül megújult a szálloda! Ami nagyon ráfért. . . Félpanziós ellátást vettünk igénybe,ez bőséges de kicsit egyhangú volt! Kihasználva a lehetőséget gyógykezeléseket kértünk , amit a szomszédos szállodában végeztek!
Fürdeni is odajártunk mert a Park hotelben nincs gyógyviz! Ennek ellenére a wellness részleg elfogatható! Személyzet is előzékeny , udvarias ! Kellemes öt napot töltöttünk ott !
A szállás nagyon szép környezetben van elégedettek voltunk vele, a környezet kívül, rendezett, de belül némi felújításra szorul. A személyzet kedves, volt, mindenre odafigyeltek,elégedettek voltunk vele. Az ételek amiket elfogyasztottunk ízletesek, frissek, finomak voltak,elégedettek voltunk vele.
Tavaly nyáron töltöttünk el itt 3 éjszakát férjemmel,és a gyerekekkel,családi szobában lettünk volna elhelyezve,de állítólag csőtörés volt,így két egymás melletti szobát kaptunk,végülis már nem olyan kicsik a gyerekek,akkor 13,és 9 évesek voltak,így ez nem volt gond. Hát a wellness rész elég semmi,a víz hideg volt nagyon.
Párommal és kisfiammal jártunk a szállodában. A szálloda könnyen megközelíthető. A személyzet kedves volt. A kapott szoba elég zajos volt, mert a szemközti szálloda esti programjait teljes hangerőn hallgathattuk. . . Szerencsére volt üres szoba, így amint jeleztük a problémát, kaptunk egy másikat, ami már csendes volt.
Amit sérelmeztünk, hogy svédasztalos félpanzióra fizettünk be, de amikor megérkeztünk közölték, hogy mivel kevés vendég van, nincs svédasztal, mert az ilyenkor nem éri meg, és ezért 2 féle étel közül választhatunk. . . Szerintem ezt illik előre jelezni, mert akkor lehet, hogy nem oda megyünk, mert nekünk fontos a svédasztal, hiszen egy kisgyerek szeret válogatni. :)
Nagyon jó helyen elhelyezkedő szálloda, szinte mindenhez nagyon közel: Thermalfürdő, volánbusz pályaudvar, sétálóutca, üzletek, parkok. Aki keveset tud csak gyalogolni, annak kíváló választás! A hotelnek saját étterme van, a svédasztalos reggeli és vacsora kínálata megfelelő, nem túl nagy választékkal, de finoman elkészítve.
Az apartmannak nevezett szobában éppen el lehet férni, nem túl tágas, egy belső folyosöra néző ablakkal. (két éjszakára nem túl igényeseknek elmegy). A wellness részleg barátságos, egy kis lubickolásra megfelelő. A személyzet viselkedése nagyon megoszlik: volt aki nagyon barátságos kedves, segítőkész, de találkoztunk egy alkalommal sajnos ennek az ellenkezőjével! Összefoglalva kellemes pihenés volt egy márciusi hétvégén!
A welness felszereltsége lehetne nagyobb, az elemek működése nem biztosított teljes mértékben (valószínűleg dugulás miatt). A személyzet udvarias, segítőkész. Az étteremben a választék bőséges, minősége megfelelő, finom. A szobában a tv beállítása lehetne jobb. A tisztaság megfelelő az apartmanban és a közös helyiségekben is. Mi jól éreztük magunkat. Köszönjük.
4200Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 8.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a közelben, nem őrzött: 750 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)