Már 10 éve járunk ide a párommal. Előfordult, hogy nem tudtunk a kért időpontra elmenni. Rugalmasan áttették más napokra. 3 éjszakát töltöttünk legutóbb itt. A svédasztalos reggeli mindig remek. A vacsora nagyon finom és bőséges volt. A személyzet pedig rendkívül kedves. Mi különösen Arankával találkoztunk már sokat, aki mindig nagyon segítőkész.
Újból a harkányi gyógyvíz, a siklósi nevezetességek volt a cél, így terveinknek megfelelőnek találtuk a szállodát. Meglepődtünk, de nem vette el a kedvünket hogy nincs internet, a TV lefagy a négy adójával,hogy még hajszárító sincs. De az hogy a szúnyogok miatt (szakadt háló) és a hangos hajnalig dáridózó vendégek miatt nem tudtunk aludni, mi a "NEM AJÁNLJUK" kategóriába soroljuk.
10 éves évfordulónkat töltöttük a hotelben. Nagyon szép környezetben van. Közel a város központ. Kényelmes szobák. Kedves személyzet. Jó az ár érték arány. Félpanziós ellátást rendeltem. Bőséges reggelik voltak. Svédasztalos. A vacsorák is választhatóak voltak 3 féle második Plusz leves és desszert. Az ízvilág nekem kicsit fűszeres volt, de az másnak lehet pont jó.
Másodszor is nagyon jól éreztük magunkat az Arborétumban. Sőt. . . . ! Nagybetűkkel írom,ez az élmény oly váratlanul ért minket: Ebben a Hotelben a VACSORÁHOZ HŰTÖTT VIZET TUDTUNK FOGYASZTANI,amennyit csak kívántunk. Nem kellett külön italt rendelni,vagy vizet kérni,mert KI VAN TÉVE! Ilyet,bár sok helyen jártunk,nem tapasztaltunk. Köszönjük!
Párommal töltöttünk itt 4 napot Nagyon kellemes környezet távol van a fürdőtől de egy jó kis séta. Személyzet nagyon kedves a konyhások aranyosak kiszolgálás 1. osztályú. Hajnalban madár csicsergésre ébredsz, Kellemes erdei környezet szúnyog az előfordul érdemes felkészülni rá. Mindenkinek ajánlom tökéletes kikapcsolódás családias hangulat!
Párommal töltöttünk itt 4 napot. A szálloda kellemes környezetben, kicsit távol a fürdőtől (10 perc séta) helyezkedik el. A személyzet szolgálatkész, problémamegoldó. a reggeli bőséges, viszont a vacsorára ez nem mondható el. (menüválasztásos) Összességében jól éreztük magunkat, a kifizetett ár megfelelt a kapott szolgáltatásnak.
2015 májusában üdültünk itt kettesben a feleségemmel. A . . . [moderálva - a szerk. ] utazás oldalon rendeltük meg kedvezményes áron. Jó előre lefoglaltuk. Az ajánlatban balkonos szobát ígértek. Ezzel szemben kaptunk egy nagyon pici, sötét szobát, egy nagyon pici ablakkal, balkon nélkül.
A feleségem rögtön haza akart utazni, hogy ő ilyen zárt, levegőtlen szobában egy percig sem marad. Reklamáltunk, amire megkaptuk a mellette lévő szobát, aminek a mérete már elfogadhatóbb volt, valamivel nagyobb ablakkal. A beígért balkon itt sem volt. Csak azért maradtunk, mert már be volt fizetve, és nem akartunk huzakodni az ár visszatérítéséért. De ez volt eddigi nyaralásaink legrosszabb szobája! Van egyébként balkonos szoba, aki azt kapta az valószínűleg pozitívabb véleményt ír. Az ígéret szerint a szálloda idézem „Harkány legszebb parkjában-arborétumában helyezkedik el”. Nos, ez a park egy gondozatlan, kullancsoktól hemzsegő erdőrészlet. Legalább is a szálloda mögötti része. Örültünk, amikor kiértünk belőle. Ha van egyáltalán valami gondozott része, azt nem láttuk. Annak a résznek a gondozatlansága, amin keresztülmentünk, elvette a kedvünket a további sétától. A negatívumok után jöjjön ami jó volt. Finom és bőséges kajákat kaptunk, udvarias, készséges személyzettől. Harkány szép kis város, sokat sétáltunk, útközben jó fagyikat ettünk. A szálloda és a fürdő között van egy főleg ruhákkal teli bódésor, ami férfiaknak unalmas, de a nők kortól függetlenül imádnak benne turkálni. A férfiaknak javaslom a közeli borozót, míg a feleségek a ruhákat próbálgatják. Mi nem vagyunk nagy fürdőzők, nem a fürdő miatt mentünk oda. Inkább bejártuk a környéket. Ami nagyon meglepett, a szállodával szemben lévő kis utcácskák tele vannak eladó nyaralókkal. Nem tudom miért adják el egy szép, pár nap ottartózkodás alapján élhetőnek látszó városban. Közel van Máriagyüd, a siklósi vár, és maga Siklós is megér egy kirándulást. Összességében jól éreztük magunkat, az idén is tervezünk egy hetet eltölteni Harkányban. De nem ebben a szállodába. pls
Nagyon szeretjük a Hotel Arbarétumot , évek óta rendszeresen visszatérünk, legalább évente kétszer. Nagyon szép környezetben bújik meg a hotel. Kényelmes , tiszta és nagyon jó árakon vehetjük igénybe. Nagyon udvarias és segítőkész a személyzet. Az étkezés is kielégítő, a reggeli bőséges és a vacsora is nagyon finom.
Menüsort lehet választani, nagyon ízletes, nem megterhelő ételek és ez vacsoránál a számunkra nagyon fontos. Az éttermi kiszolgálás maximális, nagyon kedvesek és minden igényre odafigyelnek. A környéket is bejártuk de még mindig talátunk olyat amit eddig még nem. Gyógy masszás is kérhető, ha előre jelzik rá az igényt. Minden alkalommal jól éreztük magunkat.
2015 októberében töltöttünk itt kuponos formában 4 nap/3 éjszakát a párommal,tiszta volt a szoba csendes a környék. A szálloda a központtól egy kicsit ugyan távol van,de talán éppen ez is az előnye,a csend. Az út mellett van de a fotgalom nem volt észlelhető. A fűrdő gyalog is közel van kb.
10 perc gyaloglás,aki kocsival akar menni atásrs Korona parkolójába beállhat szemben van a fürdő bejáratával. A fürdőn és a szállót körülvevő arborétumon kívül csak egy útszéli kirakodóvásár van egyéb látnivalóra ne számítson senki. Siklós kb 5 km a várral és egy fürdővel,borkóstolási lehetőségekkel. A reggeli svédasztalos volt bő választási lehetőséggel,a vacsor a menüválasztásos volt valószínű a társ szállodából hozták,leves,főétel és desszert. Finom és bőséges volt. A recepción lehet kérni Harkány kártyát ami a fürdőbelépőböl 20% kedvezményt biztosít. Mindössze egy kis hányosságot tudok leírni,azt hogy a tv-n csak 4 csatorna jön be. /M1,Duna,RTL Klub,német RTL/ Mindenkinek ajánlom.
A Hotel Arborétumban töltöttük a 2014-2015-ös évfordulót egy baráti társasággal. Nagyon jól éreztük magunkat, szinte semmit nem tudnék említeni, ami hiányzott volna. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt, a foglaláshoz tartozó borkóstolásra--mely nagyon tartalmas volt--maga a tulajdonos kísért el autóbuszainkkal s végig nagyon közvetlen volt vendégeivel.
Az ételek mind mennyiségileg, mind minőségileg kifogástalanul finomak voltak, a szilveszteri vacsora pedig ünnepélyes és hangulatos. Nagyon hideg volt az időjárás ebben az időszakban, de mi ebből semmit nem vettünk észre a szállodában, megfelelő volt a fűtés. S ha még az infraszauna is működött volna, akkor biztosan azt is kipróbáljuk. No majd legközelebb.
7815Harkány, Siklósi út 21.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem