Thermal Hotel Harkány Harkány

Thermal Hotel Harkány HarkányThermal Hotel Harkány Harkány
Thermal Hotel Harkány HarkányThermal Hotel Harkány Harkány
78 fotó

Thermal Hotel Harkány Harkány - Vendégvélemények összefoglalója

A Thermal Hotel Harkány egy retró hangulatú szálloda Harkány központjában, melyet a parkos környezet és a nyugodt fekvés jellemez. A gyógyvíz és a gyógykezelések központi elemei a kínálatnak, a belső és külső medencék használata térítéshez kötött. A szobák többsége kényelmes, de előfordulhatnak elöregedett részletek és felújítást igénylő elemek. A wellness részleg és a szaunafalu sokféle lehetőséget kínál a lazításra, a belső és külső szaunák, a gőz- és infra-szaunák széles választéka a pihenést szolgálja.

182 vendég értékelése alapján

3,8Kényelem
4Szolgáltatás
4,5Étkezés
4,4Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Május 1.
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
AquaMed Hotel Harkány - Kedvezményes ajánlat
AquaMed Hotel Harkány
Dráva Hotel Harkány - Senior csomag 65 év felett
Dráva Hotel Harkány

Thermal Hotel Harkány Harkány vélemények

Kiváló 2017. augusztus 16.gyerekekkel járt itt
4 napot töltöttünk el a Thermál Hotel Harkányban! Szép környezet, kedves udvarias kiszolgálás! Finom ételek! A környék látnivalóinak, programjainak széles választékáról lehetett tájékozódni a szállodában az aktív pihenés mellett! :)A kert ápolt, gondozott a szobákban előre bekészített köntös, és tájékoztató mindenről.
Kiváló 2017. július 17.a párjával járt itt
Számunkra nagyon kedvesek voltak.Igaz hozzá teszem ajánlották kollégáim a kisvárost de a szálláshelyhez szabad kezet adtak.
A választás jogát fenntartuk...nem csalódtunk.
Ajánlom mindenkinek nem csak a szállodát,hanem Ön magában a települést is...
Thermal Hotel Harkány Harkány - Külső kép
Kiváló 2017. április 10.a párjával járt itt
Első alkalommal voltunk itt,pihenni jöttünk. A szálloda jó helyen van, csend,nyugalom,saját parkoló. Érkezéskor a személyzet kedves volt,kielégítő tájékoztatást kaptunk. A szoba megfelelő,1-2 pókháló,néhány folt a szőnyegen. Az ígért panoráma helyett az étterem tetejét láthattuk. Az ágy nekem nem kényelmes.
Kiváló 2016. december 25.a párjával járt itt
Igazi gyógyvizes medence /tájékoztatás a gyógyviz jótékony hatásáról/.
Szaunázás, welnes, finom ételválaszték, kedves személyzet. Aki ki szeretne kapcsolódni a minden napok rohanásában az itt megteheti :)
Kiváló 2016. december 5.gyerekekkel járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában, a tisztaság, a kiszolgálás, az ellátás tökéletes volt! A személyzet udvariassága és segítőkészsége nagyon tetszett, ha lesz rá lehetőségünk visszatérünk, ismerősöknek is szívesen ajánlom!!!
Kiváló 2016. november 7.a párjával járt itt
Az első wellness élményünk ehhez a szállodához kötődik sok évvel ezelőttről. Azóta sok ilyenben volt részünk az ország különböző pontjain, ezért is mondhatjuk, hogy szolgáltatásaik bármelyik hasonló kategóriással versenyképesek. Talán azon lehetne változtatni, hogy a gyógyvizes medencék igénybevétele is legyen a csomag része.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 12 városban járt már1 évnyi aktív tagság
Kiváló 2016. október 11.a párjával járt itt
Feleségemmel jártunk ott,szülinapi meglepi volt a Wellness hétvége. Nagyon kedves a személyzet,a reggeli és vacsora bőséges kínálattal rendelkezett,finom volt! A szobák szépek,tiszták a wellness részlegük elfogadható,a szauna falú az nagyon szuper. El dugott helyen van,nehéz megtalálni. Szép a parkja,kellemes a környezete.
Thermal Hotel Harkány Harkány - Külső képThermal Hotel Harkány Harkány - WellnessThermal Hotel Harkány Harkány - WellnessThermal Hotel Harkány Harkány - Wellness
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2016. október 6.a párjával járt itt
Párommal ketten töltöttünk itt hat napot. Nagyon jól éreztük magunkat. Nekünk minden kiváló volt! A termál medencék használatáért külön kellett fizetni,de ennyi belefért! A szoba nekünk nagyon megfelelt,a fürdőszobával is minden rendben volt. A személyzet kedves segítőkész. Az ellátás kiváló!
Thermal Hotel Harkány Harkány - Külső kép
Kiváló 2016. október 5.a párjával járt itt
Családunknak tettszett a szálloda.
A belső medence vize nem igazán volt meleg.
Viszont a szaunavilág, a szaunafalu kárpótolt.
Korábban a termálmedence használatáért külön kellett fizetni, most ez is benne volt a csomagban.
A svédasztalos ételek is minden esetben finomak voltak.
Személyzet is minden esetben kedves volt.
Kiváló 2016. augusztus 9.gyerekekkel járt itt
3 éjszakát töltöttünk ebben a szép hotelben.Csoda szép helyen van,itt tényleg kilehetett kapcsolódni. A reggeli és a vacsora választéka bőségesés egyben nagyon finom.
A problémánk csak annyi volt,hogy a fürdőszoba ajtót nem lehetett becsukni.A többi észrevételünket viszont rögtön kijavították.