Thermal Hotel Harkány Harkány

Thermal Hotel Harkány HarkányThermal Hotel Harkány Harkány
Thermal Hotel Harkány HarkányThermal Hotel Harkány Harkány
78 fotó

Thermal Hotel Harkány Harkány - Vendégvélemények összefoglalója

A Thermal Hotel Harkány egy retró hangulatú szálloda Harkány központjában, melyet a parkos környezet és a nyugodt fekvés jellemez. A gyógyvíz és a gyógykezelések központi elemei a kínálatnak, a belső és külső medencék használata térítéshez kötött. A szobák többsége kényelmes, de előfordulhatnak elöregedett részletek és felújítást igénylő elemek. A wellness részleg és a szaunafalu sokféle lehetőséget kínál a lazításra, a belső és külső szaunák, a gőz- és infra-szaunák széles választéka a pihenést szolgálja.

182 vendég értékelése alapján

3,8Kényelem
4Szolgáltatás
4,5Étkezés
4,4Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Május 1.
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
AquaMed Hotel Harkány - Kedvezményes ajánlat
AquaMed Hotel Harkány
Ambient Hotel Sikonda - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda

Thermal Hotel Harkány Harkány vélemények

Gyenge 2013. december 29.családjával járt itt
Magát a wellness részleget, valamint a személyzetet korrektnek találtam. Ami viszont a vacsorákat illeti, inkább éreztem magam egy üzemi menzán, mint egy 4 csillagos szálloda éttermében. Kétség kívül, nem fordítottak elég figyelmet az ételek minőségére. Pl. a 3 nap alatt egyszer volt csak hal, az is a legolcsóbb pangasius, melyet ehetetlen szószban szolgáltak fel.
2013. december 6.csoporttal járt itt
2013 november15-17-ig voltunk itt 12 fövel a hajdúszoboszloi nyugdijas klubbal,a Népek Tánca- Népek Zenéje rendezvényen.
Jol éreztük magunkat,a gyogyviz csodás, az ételek bőségesek,választékosak,a tisztaságra sincs panasz. Egy kis kellemetlenség volt, hogy4 személyre 1db. Mágneskártya volt.
Maga a szoba négyönknek böven tágas volt
Átlagos 2013. november 27.a párjával járt itt
A szálloda nagyon szép helyen van, a személyzet munkájával teljes mértékben meg voltam elégedve, a szobák szépek, megfelelő nagyságúak. Sajnos egy infraszaunáért, vagy termálvizes medence használatért külön kellett még fizetni.
Az ételek nagyon finomak és változatosak.
A wellness részleg teljesen megfelelő nagyságú, el lehet férni, ha sokan vannak, akkor is.
Bronz fokozatú értékelő
2013. november 27.a párjával járt itt
Kedves a személyzet, és segítőkész. Tisztaság van mindenhol. A wellness biztosítja az úszást, jó hogy van gyógymedence, de nincs benne az árban, külön fizetni kell érte ha igénybe akarjuk venni. Sajnos az infraszauna is csak külön térítés esetén használható, a szauna használható. Régebben volt jakuzzi, kár, hogy most nincs. Az ételek nagyon finomak! ! !
Gyenge 2013. november 20.a párjával járt itt
3napos pihenést töltöttem el ebben a szállodában a barátommal. Sajnos mi csalódtunk. Szoba koszos volt . . falevél , döglött bogár, kicsi kényelmetlen szoba . Fürdőszoba kicsi és nem a kategóriának megfelelő. Egyszóval egy lepukkant panzió szintjét hozta. Étterem ezzel szemben nagyon jó volt.
Thermal Hotel Harkány Harkány - Külső kép
Kiváló 2013. november 3.gyerekekkel járt itt
Egy hétvégét töltöttünk ebben a szállodában. Mosolygós, kedves és figyelmes személyzet, kényelmes ágyak. Tisztaság. Nagyon finom, és bőséges ételek. Tetszett az élőzene az étteremben. A wellness rész kellemes, a gyógyvíz isteni, és a szauna falu minden igényt kielégítő. Nem is kellett a szálloda területét elhagyni, minden megtalálható benne.
Thermal Hotel Harkány Harkány - EgyébThermal Hotel Harkány Harkány - Külső képThermal Hotel Harkány Harkány - WellnessThermal Hotel Harkány Harkány - Vendéglátás
Még több kép (1 db) >>
Gyenge 2013. november 3.gyerekekkel járt itt
Ami tetszett: remek házias konyha, szolgálatkész személyzet,
Nem tetszett: a szobához tartozó fürdő szoba nem 4 csillagos, a zuhanykabin romokban. Apróság, de pótágyon elszállásolt gyermeküknek már nem jutott még egy pohár a szobában. A szaunák nem működtek kifogástalanul, rendszeresen újra kellett indítani a személyzetnek.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 17 városban járt már
Kiváló 2013. október 1.gyerekekkel járt itt
Többször jártunk már a szállodában, mindig szívesen jövünk. A szobák megfelelő méretűek, kényelmesek. (Egyedül a lifthez közeli szobáktól érdemes tartózkodni, mert a lift igencsak hangos. ) A wellness-részleg és a medencetér nem túl nagy, de jól használható, és mindig tiszta, rendes. (Máshol ritkán látott, de hasznos eszköz pl.
Kiváló 2013. augusztus 27.gyerekekkel járt itt
Ami nagyon tetszett: A szálloda kényelme,a személyzet kedves kiszolgálása , és egy légtérben lehettünk az összenyitható szobának köszönhetően a gyerekekkel! ! Elégedetlen ,de igazából nem jó szó rá,a tv különbözősége miatt voltam, de igazából ez sem baj,mert végül is nyaralni mentünk! Köszönjük a csodás egy hetet!
Kiváló 2013. augusztus 12.családjával járt itt
A családdal Harkányban nyaraltunk. Csak jót tudok mondani róluk.Kitűnő volt a kiszolgálás finon és tartalmas volt a választék is, és előzékenyek voltak a fürdőben is.Csak ajánlani tudom.A szálloda részről nem tudok véleményt mondani mert a szállásunk máshol volt de ide jártunk ebédelni és fürdeni.
Thermal Hotel Harkány Harkány - Vendéglátás