vándormadár étterem értékelései

Értékelései
17
19
7
23
2
1
39

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg vándormadár értékeléseit!

Olvasd el vándormadár étterem értékeléseit!

Átlagos vacsora átlagon felüli áron -

Kemencés Csárda Hajdúszoboszló

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 8.
Hajdúszoboszlói tartózkodásunk alatt a fürdőbe menet és jövet is többször elmentünk a csárda előtt, és utolsó nap gondoltuk kipróbáljuk. Alig volt vendég, így a kiszolgálással semmi gond nem volt, gyorsan kaptunk mindent. Az étel ízletes volt, és bőséges is, viszont nem volt meleg! ! Ha egy telt házas napon fordul ez elő, akkor még azt mondom, siettek, és kész.
Megosztom
Szakácsremekmű lehangoló köntösben -

Kormorán Étterem Poroszló

2016. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. június 10.
Kollégákkal ebédeltünk a Kormorán étteremben. Előre le volt beszélve,és foglalva. Ennek ellenére az esős, hűvös időben csak kint a teraszon kaptunk helyet. Az asztal nem volt tiszta, és a terítő igencsak hiányolta a vasalást! ! ! Az ételek viszont isteni finomak, és hatalmas adagok voltak. A szakács remekelt, mindenképpen tartsa meg a vezetőség.
Megosztom
Jót, jól étkezni!! -

Betyár Csárda Pizzéria Zalakaros

2016. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. február 3.
2016. januárjában jártunk a párommal Zalakaroson, és egy vacsorát költöttünk el ebben a csárdában. Sajnos csak a hét második felében van nyitva, ezért mindössze egy alkalommal tudtunk itt étkezni. Gyors, udvarias kiszolgálás, érthető, egyértelmű étlap jellemzi.
Megosztom
Mindent a vendégért -

Botos Csárda Balatonlelle

2015. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 1.
Többedszerre vacsoráztunk ebben a családias csárdában. Nagyon figyelmes kiszolgálással, finoman elkészített ételekkel, bőséges adagokkal találtuk szemben magunkat. Az udvarban parkolási és gyerekeknek játszási lehetőséggel. Itt a vendég mindenek előtt az első!!!! Minden ismerősömnek és érdeklődőnek szívesen ajánlom figyelmébe.
Megosztom
Ki nem hagynám semmiért sem -

Öreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse

2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. június 6.
Ki nem hagynám semmiért sem, ha még egyszer arra járok. Nagyon hangulatos csárda. Igazi magyar. A kerthelyiségben foglaltunk helyet, és hosszas töprengés után végül egy kétszemélyes tálnál kötöttünk ki. Remek választás volt! ! ! A húsok, nagyon ízletesek, és finomak voltak. A kacsamáj valami eszméletlenül mennyei, és a csülök úgyszintén fenomenális volt, és olvadt a szánkban minden falat.
Megosztom
2014. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szomszédos Hotel Európából jártunk át félpanziós étkezésre ebbe az étterembe. Ez az étterem nem méltó a szép modern szállodához. Az étteremben szinte minden mércén aluli. A tisztaság főleg, de a személyzettől kezdve minden javításra,újításra szorul. Sokat kellene fejlődniük.A svédasztal minősége és változatossága is gyenge.
Megosztom
2012. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 30. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Talán a legszuperebb csárda, ahol valaha is jártam. Igazi gyöngyszem. Minden igényt kielégít, szép környezet,nagy, árnyas udvar, ahol nyári szezonban kényelmes asztalok és padok várják a vendégeket. Gyors, precíz, mosolygós kiszolgálás. Bőséges és isteni finom ételekkel. Igazi magyaros csárda, magyaros ételekkel.
Megosztom


TérképX