2022. május 8.egyedül járt itt 55A kilátó megmászásával csodálatos panorámában volt részem. Alatta pedig ez a hangulatos egyszerű, mégis lenyűgöző kis borozó. Hívogató táblával, melynek hatására engedtem a csábításnak. Nem csalódtam. Igazi vendégszeretet, isteni finom, illatos, friss ételek, zalai ízek fogadtak. Kitűnő árfekvéssel, hangulatos hely. Imádtam minden percét az ott töltött időnek. Hálásan köszönöm.
2022. május 8.egyedül járt itt 55 Gyors, pontos, korrekt ügyintézéssel kezdődött, majd szívélyes fogadtatás következett a megérkezéskor. A személyzet nagyon kedves, tényleg a vendégért vannak. Tisztaság fogadott és végig ez volt a jellemző a szállodán belül és kívül is.
Finom, bőséges, változatos ételekkel, szerintem minden igényt (akár érzékenység, vagy vegetáriánus étkezést) kielégítő büféasztalos félpanziós ellátást kaptam. A fürdőrészlegük tökéletes ellazulást biztosított, sosem volt zsúfolt. Rengeteg napozó és pihenőággyal, szauna törölközővel, és kedvünk szerint állítható és indítható élményelemekkel gazdagították a spa élményt. 3 éjszakát, 4 napot töltöttem a hotelben. Az éppen épülő felvonó zajaiból semmit sem észleltem. Zalakaros szép, rendezett és tiszta kisváros, tele virágokkal, növényekkel. Imádtam a túrákat az erdőben, és a kilátó környékén. Gyönyörű panoráma-élményt kaptam a kilátó megmászása után, majd a lábánál elhelyezkedő csárdában igazi zalai ízekkel, példaértékű vendégszeretettel találkoztam. Igazi feltöltődés volt ez a pár nap, imádtam minden percét.
2018. április 4.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Februárban voltunk 5 napot a párommal ebben a hotelben. A foglalás inteneten történt, és pár perc alatt lezajlott. Sárváron már többször is pihentem, de eddig még ebben a szállodában éreztem magam a legjobban. Minden igényt kielégített. Központi, mégis csendes elhelyezkedése számunkra kedvező volt, könnyen megközelíthető.
Felújított szobát kértünk, és egy tiszta, kényelmes méretűt kaptunk. Az ágyak kényelmes matracokkal felszereltek, és végre egy nem túl nagy, és tömött párnával! Tökéletes pihenést biztosított. Bővített félpanziós ellátásban volt részünk, ami szintén minden igényt kielégített. Mindenki megtalálhatta a svédasztalon a kedvére valót. A vegától a paleón keresztül a húsimádókig mindenki kedvét lelhette a kínálatban. Finom, és bőséges ételekkel vártak minden alkalommal. A levesebédet egyszer tudtuk igénybe venni, mert egyszerűen nem voltunk éhesek! Egy alkalommal a vacsorán nem tudtunk részt venni, mert színházjegyünk volt, és a recepciós kolléga készségesen intézkedett, hogy a vacsora késő éjjel a szobánkban várt ránk. Hidegsülteket, sajtokat, kenyeret, és süteményt tálaltak nekünk. Ezúton is köszönjük. A wellness rész is nagyon kellemes. Imádtuk, hogy minden helyben volt, nem kellett még a gyógyvíz áldásos hatásáért sem elmennünk a szállodából! Biztosan visszatérünk még! Köszönjük szépen!
2017. október 5.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2017 szeptemberében 6 napot töltöttünk párommal ebben a mesés hotelben. Már a szervezésnél feltűnt, hogy nagyon segítőkész személyzettel működik a szálloda. Mindenben segítségünkre voltak, minden igényünket maximálisan igyekeztek kielégíteni. Részben születésnapot ünnepeltünk, meg persze a nyári "hajtás" utáni pihenésünket, feltöltődésünket segítették elő a kedvességükkel.
Könnyen megközelíthető, gyönyörű helyen fekszik a szálloda, csodálatos panorámával és minden fontos látnivaló gyalogosan megközelíthető. Jóleső túrák után kellemesen éreztük magunkat a wellness részlegben, ahol mindig, minden üzemelt! ! ! Nem volt tömeg, kényelmesen mindent kiélvezhettünk! Csak az éjszakai túrát sajnáltuk, hogy elmaradt a megfelelő számú érdeklődés hiányában. Pedig voltunk jónéhányan a szállodában, és fiatalok is, de sajnos "lusták" az emberek. Erről természetesen nem a Hotel személyzete tehet. Az étteremben mindig tisztaság és nagyon finom, változatos ételek vártak, mind reggelinél, úgy a vacsoránál is. Minden igényt kielégített, minden ízlés megtalálható volt, legyen az húsimádó, avagy vega, és még a gyerekekre is mindig gondoltak. A szobák tágas méretűek, kényelmes ágyakkal. A fürdőszoba is tágas, és ha valaki igényli, akkor akár szinte minden nap új törölközőt és ágyneműt kaphat. Egyszóval tökéletes pihenés volt. Nem sok szállodából távoztunk azzal, hogy ide még visszajövünk többször! Köszönjük szépen!
2017. április 8.a párjával járt itt 35 Hajdúszoboszlói tartózkodásunk alatt a fürdőbe menet és jövet is többször elmentünk a csárda előtt, és utolsó nap gondoltuk kipróbáljuk. Alig volt vendég, így a kiszolgálással semmi gond nem volt, gyorsan kaptunk mindent. Az étel ízletes volt, és bőséges is, viszont nem volt meleg! !
Ha egy telt házas napon fordul ez elő, akkor még azt mondom, siettek, és kész. De rajtunk kívül még egy asztalnál voltak vendégek, igazán meg lehetett volna rendesen melegíteni a levest, és a főétel is csak éppen melegecske volt. Az egyik rendelés gyömölcsleves és töltött káposzta, a másik fokhagymakrém leves és marhapörkölt galuskával, paradicsomsalátával. Ehhez kértünk még egy Cappy epert és egy pohár barna sört. Mindezért a langyos ételért fizettünk 7600 Ft-ot. Ár- érték arány a nullával egyenlő. És a számlában 5 % szervíz díjat számítanak fel! Nem hiszem, hogy még egy étkezést bármikor is itt el fogunk költeni.
2017. április 8.a párjával járt itt 45 Hajdúszoboszlói tartózkodásunk alatt a Major étterem szolgáltatásait vettünk néhányszor igénybe. A szomszédban szálltunk meg egy apartmanban, és kapóra jött a közeli étterem. A felszolgálók nagyon kedvesek, segítőkészek. Ár- érték arány teljesen rendben volt. Többnyire étlapról rendeltünk, és ezekkel az ételekkel meg is voltunk elégedve.
A leveseik nagyon ízletesek, finomak, bőségesek, és mindig forrón kaptuk, kivéve persze a gyümölcslevest. A főételek is finomak és bőségesek. Egy alkalommal viszont bepróbálkoztunk egy menüvel. Vesztünkre. A rántott szelet sem és a rántott sajt sem volt jó. A rántott sajt, nem is sajt volt, hanem valami mű sajtnak nevezhető valami. . . ez szörnyű volt és szinte ehetetlen. Jó, tudom menüben ennyi pénzért mit is vár az ember. . . de! étkeztem már más éttermekben is menü ebédet, rendszeresen ilyen helyre járunk a munkahelyi étkezések alkalmával is. Ott olcsóbb az ár, és a sajt tényleg sajt! ! ! Valahogy mégis belefér a büdzséjükbe a normális, emberi fogyasztásra alkalmas alapanyagból készült étel. Összességében jó az étterem, csak a menüt kell elkerülni nagy ívben! !
2017. április 8.a párjával járt itt 35 4 éjszakát, 5 napot töltöttünk Hajdúszoboszlón a London Pub apartmanban. A tulajdonos segítőkész és zavartalan volt az itt tartózkodásunk. Jól megközelíthető, aránylag közel a központhoz, fürdőhöz. Tiszta helyiségek, jól felszerelt konyha. Én nagyon hiányoltam egy normális asztalt és székeket, az étkező részben lévő bárszékek nem kényelmesek, nyikorgósak, gondolom az elhasználtságtól.
Néhány egyszerűbb, de sokkal kényelmesebb szék nagyobb szolgálatot tenne idősebb vendégek számára. Ők már inkább a kényelmet részesítik előnyben, mint a dizájnt. Ugyanez vonatkozik az ágyra is! ! Az is nyikorgott, és ez nagyon zavaró. Eredetileg a Gambrinusz Apartmanházba szólt a megvásárolt bónuszunk, amit a foglaltságra hivatkozva ebben a másik apartmanban válthattunk csak be, azonos feltételek mellett, ami azt jelentette volna, hogy van helyben szauna és konditerem. Ez persze nem volt. Ezeket leszámítva az ár-érték arány megfelelő. Nem kértünk ellátást, a szomszédban lévő étterem éppen megfelelt számunkra. Hajdúszoboszló és a fürdő viszont kárpótolt mindenért. Még biztosan ellátogatunk a városba, de nagy valószínűséggel nem itt fogunk megszállni.
2016. december 11.a párjával járt itt 55 Augusztusban jártam a gyógyfürdőben, 4 napot töltöttünk a városban, és ebből három nap mentünk a fürdőbe. Nagyon jó kis fürdő, egyszerű, de nagyszerű. Legjobban a külső gyógyvizes úszómedence tetszett, meg a 42 fokos kis ülőmedence, de többi is nagyon-nagyon kellemes. A fürdő a városközpontban található, egy szépen gondozott, tiszta parkban.
Nagyatád egyébként is egy nagyon aranyos, hangulatos kis városka, és főleg tiszta! ! Biztosan elmegyünk még ebbe a gyógyfürdőbe pihenni, lazulni, gyógyulni! Köszönöm a fürdő összes dolgozójának az élményt!
2016. december 11.a párjával járt itt 45 Négy napot töltöttünk Nagyatádon a Hotel Viktóriában. A Hotel nagyon jó elhelyezkedésű, kis, csendes utcában, a központhoz és a gyógyfürdőhöz pár percnyi sétával. Nagyatád egy csendes, bájos és tiszta kisváros. A személyzet kedves, segítőkész, mosolygós. Félpanziós ellátást kértünk,az étellel minden rendben volt, finom és bőséges.
Főleg az előételként kapott, friss, ropogós kis sütikék! Jóleső figyelmesség! A wellness részlegre lehetne kicsit több gondot fordítani. A gőzfürdő nem üzemelt, a medence vize hideg volt. Úszáshoz ez a hőfok kíváló, viszont a medence mérete nem úszásra való, csak pancsolásra, ahhoz viszont hideg volt a víz. Viszont a város gyógyfürdője kárpótolt mindent, nagyszerű, és olcsó fürdő. A szoba átlag alatti, illetve ami nem tetszett, hogy a függő folyosón kaptunk szobát, rögtön az elsőt. Nem volt a szobához egy kis előtér sem, hanem rögtön a szobába léptünk, és a szemben lévő ágyat láthattuk. Nyár lévén a nyitott ablaknál, ami szintén erre a függő folyosóra nyílt, mindent ki lehetett hallani, és a többi vendég mind ott haladt el a mi szobánk előtt. Zavaró volt a hangoskodásuk, meg minden. Más szellőztetési lehetőség nem volt. Ha nem akartuk, hogy mindent lássanak, akkor be kellett húzni a sötétítő függönyt, akkor viszont nem lehetett látni, lámpát kellett kapcsolni fényes nappal is. Egyszóval a szoba intimitása a nullával egyenlő. A zárt folyosón lévő szobák bizonyára kényelmesebbek, de nekünk ez jutott. Egyébként a szoba berendezése átlagos, normál szállodai szoba. Nagyatádra biztosan vissza fogunk még menni, de nem biztos, hogy a Hotel Viktóriában lesz a szállásunk.
2016. december 7.a párjával járt itt 45 Először jártam Sopronban, és a Hotel Sziesztában is. Kellemes élményekkel távoztam. A szálloda gyönyörű helyen helyezkedik el a Lővérekben, gyönyörű kilátással. Sajnos mindössze csak egy rövid hétvégét tudtunk párommal eltölteni itt, de bármikor visszatérnénk szíves örömest. A személyzet segítőkész, udvarias, mosolygós.
Kényelmes szobánkban minden elérhető volt, ami egy szállodában szükséges. A szálloda már nem éppen új építésű, de ennek ellenére tiszta, rendezett, gondozott. A wellness részlegnél volt egy kicsi negatívum, a víz hőfoka lehetne 2-3 fokkal melegebb a medencében. Egyébként teljesen rendben minden. Félpanziós ellátásban volt részünk, a reggelik éppúgy mint a vacsorák bőségesek, svédasztalos rendszerben. Az ételek íze, színe, illata, külleme, hőfoka kifogástalan. A gondtalan pihenéshez,az aktív kikapcsolódáshoz a legjobb hely! Imádtam itt lenni! !