A Hunguest Hotel Hélios Anna és Benjamin épületei (melyeket egy fedett folyosó köt össze egymással) egy természetvédelmi ősparkban találhatók, Európa legnagyobb vízfelületű melegvizű gyógytava, a világhírű Hévízi-tó közvetlen közelében.
Emberileg és szakmailag is kifogástalan személyzet. Fantasztikus konyha.A chef-nek külön elismerés jár. Közvetlen, nyugodt,kellemes légkör, biztonság, tisztaság. A Héliosban valóban minden és mindenki a vendégért van !"Egy visszatérő vendég."
Nem először jártunk a Heliosban, mindig elégedettek voltunk. Most azonban a wellnessben nem működött a gőzfürdő. Mivel jobban szeretem a kíméletesebb szaunázást, ezért ezt nagyon hiányoltam. Szerintem a hotel a honlapjára az ilyen hibákat feltehetné, mert akkor az utazást elhalasztottuk volna.
További gond - a hotel nem tehet róla -, hogy sok vendég reggel 7-kor egy törülközővel lefoglalja a pihenőágyat, és csak délután 3-kor megy le. Szerintem a hotel egy figyelmeztető táblán jelezhetné a vendégek felé, hogy ez nem tisztességes magatartás.
A Téli álom 3+1 csomag ajánlatai meglehetősen "nesze semmi fogd meg jól" ajánlatok voltak,ráadásul ezeket nem a Szálloda, hanem a város nyújtotta . Pl:korcsolyázás, ingyen parkolás a városban (ezzel szemben a szállodában 500Ft/éj), mézeskalács szív. Az idősebb korosztály szívesebben venne pl. egy masszázst.
Az ország wellness szállodáinak jó részében jártunk már, de a Helios a kedvencünk. Ennek a helynek varázsa van! Jók az adottságai, kedves a személyzet, gyógyít a víz, remek a konyha. Ha lehetőségünk van rá,IRÁNY A HELIOS!
A konyha és a személyzet kitűnő, a Benjamin épület szobájában a "franciaágy" középen durván és keményen elválasztva. A TV lehetne nagyobb képernyős(nálunk junoszty kategóriájú készülék volt). Ezenkívül nagyon jók a szolgáltatások és a programok, összességében jól éreztük magunkat.
Hétvégi kikapcsolódást szerettünk volna ahol kellemes környezetben, kényelemben pihenni tudunk,így történt, gyógyvizük egészen kiváló, fürdés , szaunázási lehetőség is jó volt. Kiszolgálás nem volt tolakodó, de ha kellett, volt segítség, éttermük, kiszolgálásuk is nagyon rendben volt ( jó időbeosztással működtetik ),ételük látványra és ízre is kiváló.