Hotel FIT Hévíz Hévíz - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel FIT Hévíz Hévízen található, nyugodt hangulatú szálláshely, amely a pihenésre és a gyógyvizesfürdő-élményre összpontosít. A wellness részleg a Hévízi tó gyógyvize hatását felhasználva járul hozzá a regenerálódáshoz, és a medencék, a szaunavilág széles kínálatot nyújtanak. A gasztronómiai kínálat bőséges és változatos, a konyha magas színvonalon dolgozik, a szakácsok kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.
Az ár-érték arány kedvező, különösen rövid vagy hosszabb pihenések esetén. A személyzet udvarias és segítőkész, a vendégbarát légkör és a családias hangulat végig jelen van. A szobák és a közösségi terek tiszták, a berendezés praktikus és kényelmes, a nyugodt környezet pedig támogatja a feltöltődést. Közel a tófürdőkhöz és Hévíz központjához, így könnyen felfedezhetők a helyi látnivalók, a séták és a könnyedabb túrák is. Gyakori visszajelzések alapján előfordulhatnak időszakos karbantartási vagy szolgáltatási hiányosságok, például lift-meghibásodások vagy parkolási díj-problémák, de ezek általában gyorsan orvosolhatók. Ez a szálloda kiváló választás rövid wellness hétvégére Hévízen, hiszen a helyi gyógyvíz és a professzionális személyzet magas színvonalon működnek. A visszatérő vendégek kiemelik a Hotel FIT Hévíz főerényeit, a családias légkört és a megbízható szolgáltatást. Összességében a Hotel FIT Hévíz ideális kiindulópont lehet azok számára, akik nyugtató környezetben, gyógyvíz-hatású medencében és gondos kiszolgálásban szeretnék tölteni a pihenést Hévízen.
Augusztusban 4 napot töltöttünk a szállodába a Hévízi Borünnepre érkeztünk. A szoba tiszta,és az ágy nagyon kényelmes volt. Az ételek finomak és bőségesek voltak,bár egyik este az étkezéshez kért rosé bor csapnivalóan rossz volt. A személyzet nagyon kedves és segítőkész,már amennyien vannak(létszámhiány a jellemző).
Egy hosszú hétvégét töltöttünk itt, nyári kikapcsolódásként. Kellemes szálloda, a személyzet kedves volt, és segítőkész. A szoba szép volt, bár a leírtak alapján légkondicionálóban bíztunk, ám a szobában csak egy ventilátor volt. A tisztasággal nem volt semmi probléma, a wellness részleg minden igényt kielégítő volt.
2013. júniusában töltöttük 5 napot a szállodában,a hétköznapi napokra tekintettel viszonylag jutányos áron. Ottlétünkkor még nem volt felújítva a szálloda, kicsit a régi Szot üdülők hangulatát idézte. ( az is volt valamikor ) A szoba tisztának tűnt, gyönyörű kilátással, felszereltsége a 4 csillagos szintet azért nem érte el, bár otthonos, kényelmes volt.
Az ételek izletesek, viszonylag változatosak, de semmi extra, vagy kuriózum, a hasonló kategóriájú szállodák színvonalát alig éri el. A wellness részleg a szálloda igazi értéke, nagyon színvonalas, jó ötlet a korlátlan gyógytea fogyasztás lehetősége. A medence viszonylag kicsi, de a telt ház ellenére nem volt zsúfolt, mert a csoportosan érkező német vendégek a szállodán kívül töltötték a napoka. Olyan jól éreztük itt magunkat,hogy a tőfürdőre le sem mentünk. Korábban elég rossz véleményünk alakult ki a tőfürdőről, irreálisan drága, a szolgáltatások pedig rém alacsony szívonalúak, nem csoda, hogy már csak az oroszoknak lehet Hévizet eladni. Összességében nagyon szép 5 napot töltöttünk itt, a személyzet kedves és udvarias volt, valószínűleg jövünk még máskor is.
Röviden: nagyon jól éreztük magunkat. Bővebben: gyermekkorom beutalós üdüléseire emlékeztetett a szálloda. Rákérdezésre el is mondták, régen "OKISZ? KIOSZ? " üdülő volt. Megmaradt a bája, minden szobához erkély, de szépen felújították. Ami furcsa volt: kulccsal nyíltak a szobák. A lift gyalázatos volt.
Már teljesen "megtöltve" felfelé menni kívánó utasokkal, még lement a -1-re, ahol simán bepréselődtek még a zsúfolt liftbe (kultúra? ). Utolsó nap elromlott, és a másodikról nekünk kellett lecipelni a bőröndöket ( négy csillagos szállodában nem volt londíner! )a 2. parkolóhoz, ahova még külön lépcsők vezettek. ( Felhívnám a szálloda figyelmét, hogy a 2. számú parkolót sokan az utcáról betérve nyilvános ingyenes parkolónak használták, érdemes lenne sorompóval zárni! )A személyzet készséges, a koktélutalvány átverés, pont annyival drágább a koktél a belvárosinál, mint amennyi az utalvány értéke! ). A fiatalembert meg kellett kérni, hogy mosson kezet, miután a szemünk láttára pakolta el a koszos sörös poharakat, ujjaival érintve a pohár belső felszínét- de megtette. Az étkezés rendben volt, megfelelő volt a választék, az ételek hőmérséklete nem volt tökéletes. A levesbüfé-amit akcióban ingyen kaptunk a csomaghoz, ugyanazt a két levest tartalmazta, amit majd este is felkínáltak. Az étkező "ebédlő"- étteremnek semmiképp sem nevezhető- ez is a régi idők maradványa-kicsi volt, úgy kellett helyet vadászni. A leírt kritikák csak jobbító szándékúak, nagyon jól éreztük magunkat, akcióban nagyon olcsó volt, nekünk a szoba sem volt kicsi, pedig nem a nagyobb szobát kértük. Nem volt messze a fürdő sem, ennyi gyaloglás jól esett. Mindenkinek szívesen ajánlom, azzal a kitétellel, hogy szerintem kisgyerekkel ne Hévízre jöjjenek nyaralni! ( nem is volt csak egy kisgyermekes család). Jók voltak a belvárosi programok is. Utcazenészek, Munkácsy-kiállítás, fáklyás esti városnézés.
Április elején, kellemes tavaszi időben töltöttünk itt 3 napot. A tulipán virágzás csúcspontján,gyönyörű városi környezetben. Mi kifejezetten értékeltük a kissé retró hangulatát a helynek. A szállás és étkezés teljesen megfelelt az igényeinknek. A szálloda tiszta, az ágy kényelmes.
Az étteremben az ételek választéka nem túl bőségeses, de a szakács elég jól főz. A személyzet udvarias. A welness részleg is kellemes. Különösen értékeltük a gyógyvízes medencét. Nem is mentünk a Tófűrdőbe. Szerintem ez a legnagyobb előnye a helynek. A gyógyvízet kellene még jobban kihasználni.
A személyzet barátságos,segítőkész. A tisztaság és az étkezések is rendben voltak. Reggelinél hiányoltam a zöld és a csipkebogyó teát. Kétszemélyes szobát kértem,amiben különálló ágyak vannak. Természetesen kérésünkre széthúzták az ágyakat,de így olyan kicsi volt a hely,hogy az erkélyt nem igazán tudtuk megközelíteni.
Tisztelt Cím! A hotel jó fekvésű, a dolgozók kiválóan és lelkiismeretesen végzik a dolgukat. Az étkező szűk (főleg a büférész), az ételre ezért gyakran kell várni. Teltházkor nem elég a parkoló, egyik éjjel kinn kellett hagynom az autómat. A lift szűk és kevés, gyakran elromlott.
A welnessben mindenképp kellene egy nem gyógyvizes élménymedence, vagy legalább csobbanó, mert a gyerekek nem tudnak semmit csinálni anélkül, így a gyerekles családokról le is mondhatnak, főleg, mivel a tófürdő sem tud ilyen szolgáltatást nyújtani (mi is Kehidán voltunk szombaton). Nagy kedvezményt kaptunk, így az ár-érték aránnyal meg voltunk elégedve. Külön köszönöm, hogy az otthagyott szemüvegemet gyorsan és kedvesen megkeresték, és feladták számomra. A 316-os szobában kiégett a fürdőszoba egyik égője (ezt elfelejtettem mondani távozáskor). Tisztelettel.
Kétszer jártunk a hotelban. Nagyon kedves személyzet és kitűnő konyha fogadott bennünket. Ideális helyen található mivel rövid sétával minden látnivaló elérhető. Gyakori akciós áraiban mindig akad számunkra megfelelő. Amit hiányoltunk mind a két alkalommal a medence hőfoka/hidegebb volt a kiírtnál/ és a parkolási díj ami 990.
Tettszett a szoba nagysága és berendezése. Kevésbé tettszett, hogy a második napon elromlott a lift és mivel a harmadik emeleten kaptunk szobát akkor le is és fel is lépcsőzni kellett a műtött lábammal! Az meg csak hab a tortán, hogy a wellness részleg a -1 emeleten volt, így képzelhetik, hogy milyen jól esett a négy emelet(!
) gyalog le és fel! Tudom, hogy a szálloda nem tehet erről, de nekem roppant kellemetlen volt! Tetszett, hogy a vacsora már 17. 30-tól volt, mivel én korán (még ennél is korábban) szoktam vacsorázni. Nagyon nem tettszett viszont, hogy a parkolásért fizetni kellett 1. 500,-ft. -ot naponta, noha ingyenes parkolást hirdettek az utcán. A baj csak az, hogy az utcán végig kinn a tábla miszerint megállni tilos, így könnyű ingyenes parkolást ígérni! ! ! . Összességében jó volt a kikapcsolódás, a wellnessben található Hévízi Tó vize pedig egyszerűen fantasztikus volt! . Másoknak is ajánlom a Fit Hotelt ha pár napos kikapcsolódásra vágyik!
A Fit Hotelben nem most voltunk először. Ideális hely kikapcsolódásra, Ha emlékezetem nem csal akkor már negyedik alkalommal látogattuk meg Önöket. Ebben az esztendőben már másodszor. A szoba kényelmes, A folyosók a szőnyegek felújítása után szépek. A személyzet udvariasak, a konyha is kitett magáért.
A kellemetlenséget csak az okozta, hogy a lift elromlott, és kiköltözéskor gyalog kellett mindent levinnem. A párom stroke után nehezebben tud járni, és pont kifogtuk a műszaki hibát.