Hotel FIT Hévíz Hévíz - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel FIT Hévíz Hévízen található, nyugodt hangulatú szálláshely, amely a pihenésre és a gyógyvizesfürdő-élményre összpontosít. A wellness részleg a Hévízi tó gyógyvize hatását felhasználva járul hozzá a regenerálódáshoz, és a medencék, a szaunavilág széles kínálatot nyújtanak. A gasztronómiai kínálat bőséges és változatos, a konyha magas színvonalon dolgozik, a szakácsok kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.
Az ár-érték arány kedvező, különösen rövid vagy hosszabb pihenések esetén. A személyzet udvarias és segítőkész, a vendégbarát légkör és a családias hangulat végig jelen van. A szobák és a közösségi terek tiszták, a berendezés praktikus és kényelmes, a nyugodt környezet pedig támogatja a feltöltődést. Közel a tófürdőkhöz és Hévíz központjához, így könnyen felfedezhetők a helyi látnivalók, a séták és a könnyedabb túrák is. Gyakori visszajelzések alapján előfordulhatnak időszakos karbantartási vagy szolgáltatási hiányosságok, például lift-meghibásodások vagy parkolási díj-problémák, de ezek általában gyorsan orvosolhatók. Ez a szálloda kiváló választás rövid wellness hétvégére Hévízen, hiszen a helyi gyógyvíz és a professzionális személyzet magas színvonalon működnek. A visszatérő vendégek kiemelik a Hotel FIT Hévíz főerényeit, a családias légkört és a megbízható szolgáltatást. Összességében a Hotel FIT Hévíz ideális kiindulópont lehet azok számára, akik nyugtató környezetben, gyógyvíz-hatású medencében és gondos kiszolgálásban szeretnék tölteni a pihenést Hévízen.
Az ár/érték aránnyal mindenképpen elégedett voltam, a wellness részleg és gyógyászati szolgáltatások kifogástalanok voltak. Örömmel fogadtuk a pénteki zenés estet, gratulálok a zenésznek a magas színvonalú énekes és hangszeres produkciójához, kiemelve a dalválasztásokat. Az étkezések valamivel változatosabbak lehettek volna, de a minőséggel elégedettek voltunk.
Kellemes szálloda, ízlésesen berendezett szobák. Valószínű, hogy a kevés vendég miatt az ételek nagyon egyhangúak voltak. , mindkét nap ugyanaz az erőleves csak más fajta tésztával. A reggeli 10 óráig volt feltüntetve, de 9 után már nagyon hiányos volt a választék. /üres pogácsás kosár, néhány darab felvágott /parizer/.
Az ajándék masszázs- és koktélkupon szerintem kicsit átverés kategória volt. A személyzet udvarias volt, a wellness szintén megfelelően működött. El tudom képzelni, hogy kicsit jobb időpontban jobb körülmények között nagyon kellemesen lehet pihenni a szállodában, ezért ajánlom a kipróbálását másoknak is.
Nagyon tetszett a családias kis szálloda a személyzet nagyon segitőkész udvarias az étteremben és a recepcion is! Wellnes részleg nagyon szép tiszta a szobák kényelmesek kellemesen melegek szép rend és tisztaság mindenhol. Egyetlen hátránya talán,hogy egy kicsit messze van a város központtól,de ez nem nagy baj legalább egy kicsit sétáltunk a jó levegőn. Kívánok további sok sikert a szálló összes dolgozójának.
Az itt töltött idő kellemesen telt, és az ehhez szükséges alapfeltételeket biztosítja is a szálloda. Családias szálloda kedves személyzettel,kár hogy nagyon kicsi és elhanyagolt a wellness- részleg (beázott mennyezet,nem működő gőzkabin, kevés nyugágy), illetve szobákban törött csempe,nem működő lámpák például, az amúgy ízléses szobákban.
Az ellátás általában jó, de mindig hiányzik valami apróság: vagy a csészék vagy forró víz, vagy éppen az evőeszköz. Összességében mégis jó hangulatú, kedves hely.
Először két éve voltunk ebben a szállodában. Akkor nagyon tetszett. Amit most kifogásoltam, hogy pénteken a svédasztalos vacsora 3 féle választékból állt. Ez természetesen tökéletesen elég választék annak aki nem érzékeny a fehérjékre,de itt olyan nem volt.
Igaz, hogy 24 főt számoltam a vacsoránál, tehát nem csoda, hogy csak ennyi féle étel volt,de javasolnám ilyen kis létszám esetén a menüválasztásos vacsorát ahol az allergiások is tudnak maguknak választani. / Másik szállodákban egyénileg meg tudtuk beszélni/Változás még a kettő évvel előzőhöz képest a masszázs kupon. Akkor a hirdetett kuponért járt egy masszázs. Most annyit kell a kupon mellé ráfizetni,amiért egy maszek masszázst is kapok majdnem, aki nem csak időre masszíroz.
Szép kilátással a városra és a környező dombokra kaptunk szobát. A szoba tágas, kényelmes, jó berendezésű volt. Ami nem tetszett benne, az a laminált padlóburkolat volt, mert nekem barátságosabb egy szállodai szoba padlószőnyeggel. A tisztaság megfelelő. A személyzet kedves és segítőkész volt.
A szállodában hálózati internet nincs, csak Wifi, mely nekünk problémát jelentett az ott tartózkodásunk alatt. A wellness részleg ugyan nem kicsi, csak kevés az az egy medence és az az egy jacuzzi. A szaunavilágra szintén ez a jellemző. A kényelmesen tágas térben nem nagy a szauna választék, főleg ha nem is működik mind. Pl: a gőzkabin egyáltalán nem működött az ott tartózkodásunk idején. Az étterem kínálata átlagos, de minden volt, ami a reggelinél és a vacsoránál elvárható. Összességében jól éreztük magunkat, barátságos, szimpatikus kis szálloda.
Másodszor voltunk a hotelben! Azért mentünk oda újra mert, már először is tetszett mind a kettőnknek. Feleségem és én "e" ! A szálloda jól megközelíthető, parkolója nagy, kissé elhanyagolt, de ez nagyon nem érdekelt minket. A személyzet kedves, udvarias. Az emeletekre és a -1. szinten lévő gyógyvizes medencéhez lifttel lehet lehet közlekedni.
A jármű ott tartózkodásunk alatt tökéletesen működött. A szoba teljesen megfelelő volt nekünk, tudva, hogy vannak ennél jobb szobák sok helyen és nálunk többet váró emberek. Ők menjenek máshová affektálni! Bár nem kellett mert nagyon meleg volt a szobában, vadi új klíma ékeskedett a falon a terasz felőli oldalon. levesbüfé, öt órai tea, forralt bor, teasütik. Vacsora gazdag és ízletes. Pénteken este " élőzenés" közösségi program! Kellemes retró zene! A wellness részlegben, finn és infraszauna, merülő medence, sószoba, aromaterápiás szoba. Ami számunkra nagyon megnyerő! -- a szobában felvettük a bekészített köntöst. Odasétáltunk a lifthez és irány a fürdő ill. wellness részleg. :) Ja! Azt még kihagytam, hogy ott lent egész nap forró kamillatea várt bennünket és mindenkit! ! Végül! : amiket itt leírtam minden benne volt az 2 éj, 3 nap/ 34900 Ft/ 2 felnőtt! Menni fogunk még! Köszönjük! üdv
Tiszta és kényelmes volt a szoba. Az ételkínálat megfelelő volt, bár kissé többet vártam volna a 4 csillagtól. Pl minőségibb gyümölcslevet, nagyobb ételválasztékot. Nekem ez inkább 3as volt. Sajnos légkondicionálás sem volt a szobában, amit nagyon hiányoltunk. A wellness szuper volt és tiszta. A személyzet barátságos és segítőkész volt még "csúcsforgalomkor" is.
Kilencen voltunk a szállodában. Összességében a benyomás jó volt, de van min változtatni. A személyzet segítőkész, nincs velük probléma. A tisztaság átlagosnak mondható, a szobák berendezése megfelelő, kényelmes. Az étterem kínálata átlagosnak mondható, de az ételek finomak.
Sajnos reggelinél a gépi gyümölcslé kínálat kritikán aluli, ezen változtasson a szálloda, mert a gyümölcslevek gyümölcstartalma még két százalék sem volt, csak egy kis cukros víz. A forró ital tárolók nincsenek feliratozva. Aki esetleg " forró vizes tejet" akart inni nem tudta, hogy a három tartály közül melyikben keresse. Ugyanez a helyzet a kávéval vagy a forró vízzel. Megoldás: Kis kartonpapírt kirakni az edény tetejére és mindenki tudja, hogy mit hol talál. Elkerülhető a sok otthagyott pohár, mivel a vendég nem azt akarta inni amit el kezdett engedni. A poharak, csészék száma nem a vendégszámhoz méretezett, mivel abból mindig hiány volt az étteremben. A személyzet ezt nem nagyon kísérte figyelemmel, persze ilyenkor szóltunk és mondták, hogy mosogatás után azonnal hozzák. Wellness:Tudtuk, hogy hová megyünk, tehát nem vártunk többet. Gyógyvizes medence rendben, szaunák rendben. A Gőz nem működött háromnapos ott tartózkodásunk alatt. Szauna törölközőkből is kevés volt, nem jutott mindenkinek. A felsorolt dolgok apróságok tudom, de ha nem kellett volna felsorolnom, akkor egy valóban felhőtlen hétvégét tudtunk volna eltölteni a szállodában. Csak jó tanácsként mondom, hogy a német vendégek azért háklisabbak és ennek hangot is adtak. :(( Voltunk már a siófoki CE Fit-ben is. Az a hotel is 4*-os, de ezért ég és föld a kettő, de kárpótolt bennünket Hévíz kisváros bája és szépsége.
Augusztusban 4 napot töltöttünk a szállodába a Hévízi Borünnepre érkeztünk. A szoba tiszta,és az ágy nagyon kényelmes volt. Az ételek finomak és bőségesek voltak,bár egyik este az étkezéshez kért rosé bor csapnivalóan rossz volt. A személyzet nagyon kedves és segítőkész,már amennyien vannak(létszámhiány a jellemző).