Hidas község Baranya megyében, a Pécsváradi járásban, Bonyhád és Mecseknádasd között található. A település nevét a település melletti Völgységi-patakon átívelő hídjáról kapta. Nevezetességei: Kajdacsy-kastély, katolikus templom, evangélikus templom, Tájház.
Az ott dolgozók hozzáállása,viselkedése kritikán aluli. Semmi kedvesség bennük flegma hangnem.(Mischler Cakes) El is jöttünk inkább nem vásároltunk semmit. Ajánlani inkább a másik cukrászdájukat fogom (Lidl mellett) ott törzsvendég vagyok kedvesek a felszolgálók.
Sokszor jártam már az étteremben, mindig tökéletes kiszolgálásban és gasztro-élményben volt részem. A pincérek figyelmesek, az ételek és az ajánlások parádésak, az italok kifogástalan hőméréskletűek - még sosem csalódtam. A hely barátságos, a kerthelyiség kifejezetten kellemes, ami meglepő,...
Az étel minősége elfogadható volt, az ár/érték arány már kevésbé. A staff több tagja is bicskanyitogató stílusban beszélt a kollégáimmal és egyikőjüknek még a pénzét is visszadobták, amikor az megjegyzést tett az étel mennyiségére. Nyugodt szívvel senkinek sem ajánlanám, de az ökopark rész szép.