Budapesttől mindössze 34 kilométerre, Inárcson található a Bagolyvár Inárcs, mely kitűnő kikapcsolódási lehetőséget nyújt a pihenni vágyóknak. A csodálatos halastó és a fenyőerdő közelsége várja az ide látogatókat. A wellness részlegen szauna és melegvizes élménymedence áll a vendégek rendelkezésére.
December elsején érkeztünk. Az épületek nagyon szép karácsonyi díszben úsztak. Elsőre jó benyomást keltett. A recepción kedvesen fogadtak. A szobában kellemes meleg volt. A párnák kissé kényelmetlenek. Az étteremben segítőkészek voltak. A párom glutén és laktóz érzékeny. Külön köszönet az este műszakban lévő felszolgálónak.
Mivel Mi nem a főépületben voltunk elhelyezett,így nem mentünk át wellness részbe, egyszerűbb lett volna, ha helyben vagyunk és csak a köntösbe lemegyunk,mint át öltözni, és úgy vissza az E 3-ba! Legközelebb a főépületben foglaltunk helyet! Különben minden csodálatos volt,szereztünk új ismerősöket! Hamarosan jelentkezünk, köszönünk. mindent!
Egyike voltam azon szerencséseknek, akik ide nyertek utat. 3 nap 2 éjszaka 2 fő félpanzióval wellness használattal. Édesanyámat hoztam el az útra, nagyon kellemes volt. A recepciósok nagyon kedvesek, ha éppen nem ülnek a pultban, akkor is, a csengő után 1 percen belül ott teremnek, addig a cuki papagáj szórakoztatja a népet.
A vacsora nagyon bőséges volt. Rengeteg. Felét másnap ettük ebédre. Hideg idő miatt csak a benti wellnessben voltunk, a medence hatalmas és nagyon tiszta. Egyedül azt sajnáltam, hogy nem volt olyan "dögönyöző", ami a vállat éri. Egyébként az is nagyon jó volt. A körforgó kifejezetten tetszett. Szauna szuper volt. Habár nekünk itt fizetni nem kellett, az árát megnézve és azt amit kaptam, szerintem nagyon jó arányban van a kettő. Biztos jövök legközelebb is. Ami negatívum az talán az hogy nekünk nagyvárosiaknak szokatlan volt az, hogy járda kb sehol sincs. Így a sétát kicsit ez megnehezítette. De egyébként jó helyen van. Buszmegállótól cammogva is maximum 5 perc - nagyon cammogva. Parkolás pedig ingyenes, szóval mindenkinek is jó.
Egy kellemes napot és éjszakát töltöttünk a családdal ezen a gyönyörűen parkosított welnesz panzióban, a nyugalom szigete, nincs tolongás a szaunában a medencében, a konyha szuper a személyzet kedves és probléma megoldó. Sajnos a mi szobánkba nem volt légkondi de egy napot ventilátorral is ki lehetett bírni.
Szép tágas szobák a szálló nagy területen fekszik saját zárt gépkocsi parkoló a vendégeknek. Van két póniló, amiket lehet etetni és nagyon barátságosak. Szép a környezet kiváló az étel bőséges és finom kedves a személyzet. És legjobb a wellness részleg nagyon szép igényes szépen karbantartott nagyon tiszta medencék.
A medencék nagyok akár 20 ember is kényelmesen elfér bennük anélkül, hogy egymás nyakán lennének. Van játék terem billiárd csocsó stb. Most voltunk itt először, de biztos, hogy megyünk még többször is. És mindez abszolút normális megfizethető áron.
Nagyon jól éreztük magunkat, gyönyörű volt a kert, finomak voltak az ételek, kicsit akadozó volt a reggelizés, ár/érték arányban is rendben! Egy külső rendezésű születésnapi rendezvényen számomra hangos volt a zene, de estére az is megoldódott! A wellness részleg is jó volt. Szívesen ajánlom másoknak is! Zsolt
Nagyon jo hangulatu szilvesztet toltottunk itt a DJ jo hangulatot csinalt es a vendegek is nagyon jol viszonyultak egymashoz Az udvar gyonyoru volt meg igy telen is. A szemelyzet kedves segitokesz meg januar 1-en mikor kicsit kesobb mentunk le reggelizni a szilveszter utan visszahoztak az etelek egy reszet,hogy tudjunk enni.
Egyetlen kis hiba ,hogy a szobaban nagyon sotet van gondolom az energiatakarekos izzok miatt es keves a pakolasi lehetoseg a kabatjainkat alig tudtuk elrakni,Osszessegeben nagyon jol ereztuk magunkat biztos nyaaron is nagyon szuper hely
Tulajdonképpen elégedett voltam mindennel. Jól éreztük magunkat. A kényelmen a következőkkel lehetne javítani: - a szobában jó lenne a kabátoknak fogasokat fel lehetne szerelni, mert (főleg télen) a szekrényben nehéz elhelyezni a kabátokat - a fürdőben lehetne egy-két kiegészítő: zuhanyba tusfürdőnek tartó, valamint a polc még elkelne a tisztasági szereknek.
- a lépcsőnél a falon korlát kéne, hogy ne piszkolják össze a vendégek a falat, viszont este a világítás helyenként nem elég, így könnyen mellé léphet az ember és eleshet. A fentieket építő kritikának szántam. További sikeres és jó munkát.
A wellnessben nem volt jelen a személyzetből senki, ezért néhány, vendég úgy gondolta, azt csinál, amit akar. Volt, aki sörösüveget tartott a medence szélén, ami szerintem nagyon veszélyes, de volt, amikor olyan hangos tucc-tucc zenét hallgattak, ami nekünk nem volt pihentető, inkább felmentünk a szobánkba.
Egyéni kérésemet figyelembe vették. Barátságos,, közvetel főnökasszony. Kiváló konyha, szuper, családias hangulatú szilveszteri buli, gyönyörű külső környezet, udvarias, segítőkész személyzet. Hiányzott az úszás lehetőség, a gőzkabin, ha ezekkel is tudna bővülni a szálláshely, biztosan visszatérek még ide.