Budapesttől mindössze 34 kilométerre, Inárcson található a Bagolyvár Inárcs, mely kitűnő kikapcsolódási lehetőséget nyújt a pihenni vágyóknak. A csodálatos halastó és a fenyőerdő közelsége várja az ide látogatókat. A wellness részlegen szauna és melegvizes élménymedence áll a vendégek rendelkezésére.
2 éjszakát töltöttünk el Húsvétkor a vendégházban A személyzet kedves, bejelentkezéskor nem kellett sokat várnunk. A szobánk tiszta volt. A vasárnapi húsvéti gyerekprogram nagyon tetszett a kislányomnak. A wellness részen a medence nem túl nagy, de a hely befogadóképességéhez éppen elég.
A víz hőmérséklete jó volt, bár picit klóros, nagyon csípte a szemünket. Az étteremben az ételek finomak voltak, talán a reggelinél lehetne több választék, és sűrűbben kellene nézni éppen mi fogy el, mert volt hogy nem volt kanál, vagy elfogyott ez-az. Ettől eltekintve nekünk nem volt problémánk. És imádtuk Pakot a beszélőpapagájt! Mindent egybevetve jól éreztük magunkat. :)
A fővárosi családosoknak és egyedülálló pároknak is ideális helyszín egy kis kikapcsolódásra! A kisebb gyermekek, élvezik a hatalmas területen a szabadságot, a fürdőzést és találkozhatnak pónilovakkal, megnézhetik a baromfiudvart, az aranyfácánokat, a beszélő Paco papagályt.
A homokozó és a játszótér is nélkülözhetetlen tartozéka a Bagolyvár hatalmas kertjének. A nagyobbak a szaunából kitekintve egy dél amerikai őserdőre tekinthetnek rá, melyben rengeteg egzotikus növényt lehet felfedezni. Ráadásul vannak szobák, melynek a teraszai erre a belső egzotikus kiserdőre nyílnak! Na, itt bérelek legközelebb szobát! De akkor csak kettesben szeretnék menni a feleségemmel. . .
4 éjszakát töltöttünk Inárcson. Csodálatos panoráma fogadott minket, a szállás nagyon jó volt, az ellátás kitűnő. A személyzet is általában igen készséges volt. Ami nem igazán tetszett: érkezéskor azonnal ki kellett a szállást, és közölték, hogy akkor kapunk távirányítót a tv-hez, ha leteszünk letétbe 2000 ft-t, vagy egyikünk személyi igazolványát.
Mintha feltételeznék, hogy fizetés nélkül akarjuk elhagyni a szállodát. A vacsorához fogyasztott italt sem lehetett a szobaszámlához íratni, hanem helyben ki kellett fizetni. A wellness részleg nagyon szép volt, de hiányoltuk a fürdőköpenyeket, és a fürdőlepedőt. És a wellness padlója nagyon csúszott, ezt távozáskor jeleztük is. Ezzel együtt nagyon jól éreztük magunkat.
2 hétvégi éjszakát töltöttünk augusztusban a Bagolyvárban. A hely gyönyörű, a rengeteg növény és hangulatos wellnes részleg segített a kikapcsolódásban, csak az a lakodalom ne lett volna! Nagyon meleg hétvége volt és szombat éjszaka nyitott ablaknál nem lehetett aludni a hangos zene miatt, sőt ventillátorral is szinte elviselhetetlen volt.
Nemrég töltöttünk itt pár napot a férjemmel! Nagyon élveztük a különböző hangulatú részeket! Gyönyörű növényekkel díszített övezet! Igazi babaközpontú hely, ajánlom kisbabás, vagy kisgyerekes családoknak. A személyzet nagyon kedves volt, és külön kiemelném a családias hangulatot. A wellness rész nagyon meghitt, és hangulatos.
Különböző sportolásra adnak lehetőséget a vendégház területén. Az ételek nagyon finomak, és nagy adagokat adnak! Degeszre ettük magunkat! A koktélok isteni finomak. Mi biztos elmegyünk még párszor! ! :)
Nemrég jártunk a párommal ezen a helyen. Két éjszakát töltöttünk el és jót pihentünk. A személyzet kedves , szolgálatkész volt. A wellness részleget sok szálloda megirigyelné. Külön kiemelném a rengeteg zöld növényt mind az étterem, mind pedig a wellness részleg környezetében. Nagyon hangulatos a kis tó.
Közvetlen karácsony után töltöttünk itt 3 éjszakát és igazán kedvező áron. A szálláshely nagyon szép környezetben van, nyugodt csendes. A wellness részleg is tetszett, nem volt zsúfolt és nagyon jó az élménymedence. A személyzet kedves, segítőkész, a szobával sem volt semmi gond.
Negyedik alkalommal voltunk a Bagyolyvárban,nagyszülők unokákkal. Annyira jól éreztük magunkat, hogy közkívánatra egy nappal meghosszabbítottuk az üdülésünket. Jövőre is szeretnénk jönni. Az unokák üdvözlik a papagályt, akivel jól el tudtak beszélgetni. . . Egyetlen hibát találtunk csak: a sportpályákat rendbe kéne hozni
2024 januári 27. disznóvágás szüli napi ajándék volt a férjemnek,és a sok finomsággal,forralt borozással,pálinkával nagyon jól sikerült a Bagolyvár Hotelben családias hangulattal. Nagyon tetszett a reggeli élőzenés ébresztés,és végig szólt a zene, csak ajánlani tudom mindenkinek,mivel közel van Budapesthez is. Attila - Andrea budai idősebb házaspár.
2023 decemberben töltöttünk 4-en egy disznótoros hétvégét. Mind a 4-en kitűnően éreztük magunkat. Igazi kikapcsolódás, mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Külön kiemelnénk Ildikó türelmét, kedvességét. Ellátás, program kitűnő. Jövőre biztos jövünk.