Most is konferencián voltam ,amire legalkalmasabb hely. Bp. -ről könnyen, gyorsan elérhető. 1 óra körül átadták a szobákat az igen kedves recepciós fiatalok. Hétköznap a wellness 10-16 ó között zárva. /utána érdemes felmenni! / Az ételek különlegesek, finomak, az előadások közti büfé is. /A fiatal pincérek többször kérdezték, ízlett-e.
/ Kényelmes szoba, kissé puha az ágy, tágas fürdőszoba. Biztosan a hotellánc előírása, de zavaró ,nem környezetbarát az egy főre egy éjre felhúzott óriási paplanhuzat, közben a törölközőkhöz kiírva a szokásos szöveg a takarékos mosásról.
Kétszer voltam az utóbbi időben, 1, ill. 2 éjszakát, konferencián, nem először. Továbbra is jó a véleményem a szobáról, finom ételekről, nem nagy, de hangulatos medencékről. Igen kedves recepciósokkal találkoztam. A környék nem lett szebb, napsütésben az előadások szünetében jó lett volna egy kis parkba kiülni,v.
erkélyre, ami szintén nincs. A wellnes péntekig napközben zárva. (4 ó. -ig) Most is zavart az óriási, kétszemélyes paplan,egyenként voltunk egy szobában, de ha ketten lennénk, akkor is kényelmetlen lenne, a mosatásról nem is beszélve. A hotel egyébként tényleg négycsillagos.
Kiváló 2016. december 20.üzleti partnerrel járt itt
Igaz ami igaz, vállalati rendezvény keretében jutottunk el ebbe a gyönyörű hotelbe. Csak egy éjszakát aludtunk itt, de igyekeztünk minden lehetőséget kihasználni. A wellnessben felfrissültünk az érkezést követően, úsztunk is egy jót a tetőtérben elhelyezkedő átlátszó úszómedencében.
Sietve mentünk az állófogadásra, aztán következett a gálavacsora, majd tánc hajnalig. A hotel személyzete maximálisan segítőkész volt, figyelmes, mosolygós. Az ételek finomak, különlegesek, guszták. A szoba modern berendezéssel, kényelmes ágyakkal, kávé, tea bekészítéssel, a fürdőszoba is kényelmes, jól használható. A reggelinél kicsit sokan voltunk, de megoldottuk. A délelőtti céges beszámoló után még egy ebéd is belefért, sok sok finomsággal. Kellemes emlékekkel távoztunk a hotelből, ami szép és jó, csak nem a mi pénztárcánknak.
Na igen, kérjük szépen: amikor egy szállás akadálymentesnek hirdeti magát, akkor pontosan erre gondolnánk! Sehol egy lépcső, az akadálymentes szoba kellően tágas (plusz tökéletesen felszerelt), a fürdőszoba is minden igényét kielégíti egy kerekesszékben élő vendégnek, továbbá az étkezde is minden gond nélkül megközelíthető és "használható" kerekesszékkel.
A bejárattal szemben több parkolóhelyet is találtunk mozgáskorlátozott vendégeknek fenntartva, ez tehát újabb jó pont. A szobára visszatérve: az akadálymentesített szoba szépen összenyitható a mellette lévővel, így ha segítővel, asszisztenssel érkezünk, akivel mégsem szeretnénk közös ágyban aludni, úgy ő elhelyezkedhet a szomszéd szobában, de bármikor át tud jönni, ha segítségre szorulnánk. Ilyen szempontból egyébként a személyzetet is hatalmas dicséret illeti: bármilyen kérésnek mosolyogva, készségesen igyekeznek eleget tenni. Az is igaz, hogy mindennek a kényelemnek ára van, hiszen a szálloda mindenképpen a vastagabb pénztárcával rendelkező vendégek számára lett kitalálva, ugyanakkor meg is éri az árát. Bárcsak mindenhol ennyire egyértelműen tudnák, mit jelent az "akadálymentesítés" szó!
Gyönyörű helynek tűnt, s bár az is, csalódás volt számunkra. Megérkezésünk után elfoglaltuk a szobánkat, mely a földszinten a recepció közvetlen közelében volt, míg a wellness az emeleten. Szóval ha jöttünk vissza a szobába köntösben, el kellett menni a recepció előtt, ahol mindenki kinti öltözetben volt, s ahol konferencia szálloda lévén ott tartották a vendégek fogadását(épp akkor 2 konferencia is zajlott).
Elég kellemetlen volt, hogy mindenki kiskosztüm, öltönyben, mi meg surrantunk be a szobába köntösben. 3 vacsorából 2 alkalommal (bár megkérdeztük hová ülhetünk), jött egy másik pincér, és megkért üljünk át egy másik helyre. Vihettük a tányérjainkat, italunkat, költözhettünk át. Napközben nem tudtunk mit csinálni a szállodában, a wellness is zárva volt. Negatív élmények számomra.
Két dolog fogott meg itt, mindegyik a wellnessel kapcsolatos. Egyrészt a medence üvegfala, és a hangulatvilágítás, másrészt a wellness könnyű elérhetősége lifttel, de nem a szokásos alagsori, hanem tetőszinti! Más szempontból alap elvárás, de nem mindenhol teljesül: tiszta, kényelmes, kedvesek.
Alapjaiban kellemes hely, jó szolgáltatásokkal. Ami viszont nem tetszett: nagyon gyenge kis wellness lehetőség, elég rossz nyitva tartással. Ami elfogadhatatlan: egy orvos kongresszusra érkeztem több kocsival,több kollégával. Elég udvariatlan hangon közölték a recepción, hogy a szobák csak 15 órától foglalhatók el? ? ? ! ! ! !
A parkoló gépkocsi állományát nézve,kötve hiszem, hogy szálloda telt házzal üzemelt volna, de ha igen, akkor sem elfogadható. Gondolom nem kell elmagyarázni, hogy Pestről érkezve, minden kolléga le szeretett volna tusolni, átöltözni a kora délutáni első meetingre. Ehelyett a szálloda környékén kellett várakozni.
Másodszor voltam itt, szintén konferencián. Most is minden kifogástalan volt, ételek, italok, hőmérséklet, kis wellness. /Utóbbi hétköznap 10-16-ig zárva. / Feltűnően jól öltözöttek a pincérek és udvariasak. Elég nagy létszámban voltunk egyszerre reggelizni, ebédelni, vacsorázni, minden ételből volt végig választék.
Egyetlen észrevételem, hogy fölösleges dupla méretű paplan, lepedő-ill. mosása környezetszennyezőbb. /Mivel jórészt üzleti v. konferencia okból érkeznek vendégek ,jórészt egyedül alszik 1-1 fő ebben a hotelben. /
Modern, gyönyörű szálloda. A recepción nagyon kedvesen fogadtak, a szoba szép, modern, tágas és tiszta. A wellness részleg a 4. emeleten található, amely kellemes kikapcsolódást nyújt. Az étterem is tiszta, modern, finom ételekkel várja a vendégeket. A pincérek kedvesek, mosolygósak. Csak ajánlani tudom ezt a kellemes, szép szállodát, a kedves alkalmazottakkal.
Nagyon vártuk,hogy megérkezzünk,mivel gyönyörű képeket láttunk erről a vadonás új szállodáról. Nem csalódtunk:a hall és a recepció már tükrözi a szálloda jó izlésvilágát. Pazar anyagokból épitett legujabb trend jellemző rá. Az étterem kiválló a választék tökéletes ,jó minőségű alapanyagokból áll.
A wellness kivételesen nem az alagsorban hanem a 4. emeleten található. Kifogástalan. Süllyesztett de mégis emelt üvegfalu medence a szinek pazarak ,pihentető és relaxáló. A szálloda alkalmazottjai mosolygósak,kedvesek ,segitőkészek. Mi családosan voltunk ,bár minden korosztály jól érzi itt magát. A szobák egyszerűek,szépek az ágyak kényelmesek a fürdőszoba gyönyörű és tágas:volt szerencsénk a kádast és a zuhanyzósat is látni. A összenyitható szobáknál igy volt. Aki Kecskeméten egy szuper szállodát keres és a wellness is fontos,és az étkezésre is oda szeretne figyelni,netán még igényes is . . . . akkor itt a helye! ! !
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: 2500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár