minicooper83 étterem értékelései

Értékelései
1
9
10
9
0
0
1

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg minicooper83 értékeléseit!

Olvasd el minicooper83 étterem értékeléseit!

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 1.
Volt szerencsénk eltölteni pár napot kecskeméten eltölteni a párommal. Az ittjártam értékelése alapján választottuk a fekete gólya éttermet. . és nem okozott csalodást. Odaérkezvén kb egy 80fös terasz fogadott minkett ami nagy meglepödésünkre hétfön délután majdnem tele volt. A felszolgálók azonnal hellyel kináltak és végig nagyon kedvesek voltak.
Megosztom
Aggtelek után hazafelé -

Oázis Étterem Emőd

2017. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. február 21.
Az aggteleken eltöltött nagyszerü nap után álltunk meg az oázis étteremben vacsorázni. A hely ottragadt a 80as években. Valami szürke tapéta a falon tiszta pokhálo minden. Tárkonyos sertésragu levest kértünk. . . . az a tipikus: sertéspörkölt + zöldség+ fött burgonya+ borso. Összeforraljuk egy kis tejföl tárkony és kész is.
Megosztom
Egerszaloki barlangfürdö után -

Kápolnai Autós Vendéglő Kápolna

2016. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. december 7.
Szerda délután egy nagyszerü demjéni barlangfürdö után választottuk az autos vendéglöt(mivel a fürdöben találhato egyetlen étterem egyeduralkodo és ezzel csunyán visszaél mind árakban mind minöségben). Az étteremben 1felszolgálo volt összesen de ez nem látszodott meg hiába volt kb még 6 asztal rajtunk kivül. Gyors volt és talpraesett.
Megosztom
2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 2. - 7 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szép jo estét. Az elmult idöszakban elég sokat böngészgettem az ittjártam. hu oldalát gyöngyösi révén föleg a környékbeli éttermeket. És feltünt hogy átlagban egy étterem évente 5-6 értékelést kap. . . ezért is lett gyanus a mátrafüredi 4 évszak paloc bistorante ami 5honap alatt 19! ! Kiválo hibátlan értékelést kapott.
Megosztom
2016. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 26.
A vasàrnapi hungaroringi DTM futam utàn hazafelé tértünk be a malackert étterembe baràtnőmmel és a hugàval. A hűvöskés idő miatt nem a teraszt vàlasztottuk hanem bentre ültünk ahol egy végtelenül kedves felszolgàlo hölgy fogadott minket. Mivel éhesek voltunk igy kértünk egy sajttàlat előételnek 3an.
Megosztom
egy gyors ebéd vagy vacsi bàrmikor -

Feketerigó Étterem Mátrafüred

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 11.
Gyöngyösi révén elég sokszor keressük fel a màtrafüredi feketerigó éttermet. Egy remek kisvendéglő kedves emberekkel, egyszerű de finom, és laktato fogàsokkal elérhető àron. Bàrkinek ajànlom aki egy gyors és
finom ebédet szeretne elfogyasztani .
Megosztom
a hely ami sosem okoz csalodàst -

Mediterrán Étterem Balatonföldvár

2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 11.
Juliusban keveredtünk àt balatonakarattyàrol földvàrra akkor màr tudtam hogy itt fogunk vacsoràzni. Sajnos a szezonalitàs miatt mindig màs a dolgozók köre de még sosem csalodtam. Bàtran kijelenthetem magyarorszàg legjobb limonàdéjàt csinàljàk. 2személyes tàlat ettünk ami min 3személyes volt.
Megosztom
tiszafüredi strand utàn -

Kormorán Étterem és Panzió Poroszló

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy nagyszerű strandolós nap utàn érkeztünk a màr sokat làtogatott kormoràn étterembe. Ez az a hely ahol legalàbb 10-15asztalnàl mindig ülnek. . bàr ez eltűnik a rànézésre kb 150fős teraszon. Sajna néha elszàmoljàk magukat felszolgàlok terén ezért picit többet kell vàrni mint màshol.
Megosztom
augusztusi hosszuhètvége kaposvâron -

Corner Pub & Étterem Kaposvár

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 11.
Egy közeli panzioban ajànlottàk a helyet melyet ezek utàn kerestünk fel. A kb 40fős teraszon az egyetlen szabad asztalhoz ültünk le. A felszolgàlàs rendkivül udvarias és kèszséges volt. Az étlap első oldalàn egy rendkivül szimpatikus idézettel talàkozhatunk. ""Ha egy felszolgàlo nem tud mosolyogni jobb ha vendégnek születik"
/Gundel Kàroly/.
Megosztom
egri kiràndulàs gyöngyösről -

Excalibur Középkori Lovag Étterem Eger

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször jàrtunk màr az étteremben és mindig felejthetetlent nyujtottak. A belső tér valoban a középkorba repìti az embert. . a zene a kialakitàs az oriàs gyertyàk a direkt eltörött kancsó mind helyénvalo hisz a középkorba érkeztünk. Remek ételek. . bőséges adagok (aki egy leves főételt maradéktalanul elfogyaszt azzal kezet ràzok?
Megosztom


TérképX