Flótás étterem értékelései

Értékelései
18
18
5
29
1
0
48

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Flótás értékeléseit!

Olvasd el Flótás étterem értékeléseit!

A beutaló szinesítése -

Balaton Étterem Balatonfüred

2018. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. május 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Szívkórháztól és a Balatontól pár méterre a Tagóre sétány mögött található az igen színvonalas étterem. Egy három hetes szívkórházi beutaló alatt látogattuk meg ismét a helyet és nem csalódtunk! Nem csaphattunk nagy lakomát, de a kínálat így is megnyerő volt. A kiszolgálás gyors volt a telítettség ellenére (pünkösd) a kellemes környezet és a tisztaság a régi.
Megosztom
Profi vendéglátás -

Kakas Étterem Budapest

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. november 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy 12 fős társasággal jártam az étteremben, ahol igen profi módon láttak el minket: gyors rendelés-felvétel, kiszolgálás és az ételekre sem kellett sokat várni, pedig "változatos" volt a rendelésünk. Az adagok akkorák voltak, hogy csomagoltatnunk is kellett. Az ételek minősége kiváló volt, csak jót lehet mondani róluk.
Megosztom
Nagyon kellemes meglepetés! -

Tercia Hubertusz étterem Sopron

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 15.
Hangulatos hely, nagyszerű konyhával, udvarias, gyors kiszolgálással, tényleg csak ajánlani tudom. Az ár/érték aránya is jó, a mellékhelyiségek tiszták, tágasak. Külön öröm volt a hatalmas parkoló és a belső üzlet ami igazán jól felszerelt. Először jártunk ott, de ha Sopronba megyünk, biztosan visszatérünk, mert nagyon kellemes meglepetés volt számunkra.
Megosztom
Nagyon kellemes meglepetés! -

Nosztalgia Étterem Kistarcsa

2017. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. június 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kívülről szerény, közvetlenül az út mellett épült "hagyományos" kockás terítős étterem gyorsan pörgő de igen figyelmes kiszolgálással. Komoly választékkal és igen jó konyhával rendelkezik, méretes adagokat szolgálnak fel. Gyerekekre is gondolnak, amikor a várakozás idejére az alátétlapok hátuljának kiszínezéséhez színes ceruzákat hoznak az asztalhoz a számukra.
Megosztom
Kiváló vendéglátás!! -

Koronakert Étterem Budapest

2017. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csak pozitívumokat tudok leírni erről a hangulatos, kellemes, igen jó konyhával és gyors, udvarias személyzettel rendelkező étteremről. Állandó tisztaság és maximális segítőkészség jellemzi a pincéreket, pedig van dolguk bőven, mert komoly forgalmuk van. A színvonalhoz mérten az árak is elfogadhatók, így mindenkinek csak ajánlani tudom a Koronakertet.
Megosztom


TérképX