Kócsújfalu

Kócsújfalu

Kócsújfalu bemutatása

Kócsújfalu Tiszafüredhez tartozó falusi jellegű külső városrész. A Nagykunság északi részén, a hortobágyi pusztán található.
Nevezetességek: kócsújfalui Szent István király kápolna, Meggyes Csárdamúzeum, Gólyavár túraközpont, Egyek-pusztakócsi mocsarak Természetvédelmi Terület.

Kócsújfalu és környéke legfrissebb értékelései

2025.06.29barátokkal
Nagyon kellemes étterem Miskolc belvárosában. A kiszolgálás nagyon kedves és az ételek igazán finomak. Kellemes zene van a klimatizált beltérben, az étterem előtt pedig van árnyékos kinti rész, ahol remek rálátás nyílik Miskolc teljes főutcájára. Finom, házias ízek, kellemes italok és egészen...
2025.06.23egyedül
Szép volt, nagyon jól éreztük Magunkat, de csalódott voltam, mert kértem, hogy szülinapra ajándékoztam a férjemnek a pihenést, és ne tetőtéri szoba legyen, hát rosszabb volt, a szembe lévő ház szürke oldalát láttuk, és a zárt parkolót. A wellness szuper, de pénteken nem működtek a medencében a...
2025.06.21családjával
Nagyon jók az ételek mind ízben, mennyiségben és árban is. Kiszolgálás gyors és kedves. Csak ajánlani tudom.

Kócsújfalui szállások (1)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan szállás, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki a szállásajánló űrlapunkat!

Kócsújfalu és környéke kedvelt szállásai

Tiszacsegei Halászcsárda és Panzió Tiszacsege - Napi árak reggelivel
Silver Hotel Hajdúszoboszló

Kócsújfalui látnivalók (1)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Kócsújfalu és környékén

Calimbra Konferencia & Wellness Hotel MiskolctapolcaCalimbra Konferencia & Wellness Hotel, MiskolctapolcaCsomagok már 18.480 Ft/fő/éj ártól
214 értékelés
Aurora Hotel MiskolctapolcaAurora Hotel, MiskolctapolcaCsomagok már 14.682 Ft/fő/éj ártól
57 értékelés
Tisza Balneum Hotel TiszafüredTisza Balneum Hotel, TiszafüredCsomagok már 23.900 Ft/fő/éj ártól
109 értékelés
Öreg Miskolcz Hotel MiskolcÖreg Miskolcz Hotel, MiskolcCsomagok már 19.045 Ft/fő/éj ártól
7 értékelés