Kócsújfalu

Kócsújfalu

Kócsújfalu bemutatása

Kócsújfalu Tiszafüredhez tartozó falusi jellegű külső városrész. A Nagykunság északi részén, a hortobágyi pusztán található.
Nevezetességek: kócsújfalui Szent István király kápolna, Meggyes Csárdamúzeum, Gólyavár túraközpont, Egyek-pusztakócsi mocsarak Természetvédelmi Terület.

Kócsújfalu és környéke legfrissebb értékelései

2025.05.18egyedül
Semmi sem fekete vagy fehér, vannak előnyök és hátrányok, de ez a szállás nagyságrenddel jobb, mint az előző, ahol laktam, és ráadásul olcsóbb is. Van összehasonlítási alapom, többször vettem igénybe távoli falvakban random helyeket, 1 fő kettő vagy három éjszakára alapon. Most is úgy volt, hogy...
2025.05.18a párjával
Az étlap ígéretes, de a színvonal nem indokolja az árakat. A halkolbász finom, de kevés, mint egy db virsli. A kenyér száraz. A fish and chips bundája nagyon olajos, a krumpli száraz.
2025.05.17egyedül
Nagyon tetszett a felújított hotel,nagyon meg voltunk elégedve,de sajnos a Wifi szinte egyáltalán nem működött a 4. emeleten valamint a tv távirányítójának kezelését javaslom a szobakártya átvételekor ismertetni,mert azzal nem boldogultunk egyedül. Ez sem panasz,csak javaslat,mert nagyon jól...

Kócsújfalui szállások (1)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan szállás, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki a szállásajánló űrlapunkat!

Kócsújfalu és környéke kedvelt szállásai

Tiszacsegei Halászcsárda és Panzió Tiszacsege - Napi árak reggelivel
Tiszacsegei Halászcsárda és Panzió Tiszacsege
26.500 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló - Senior ajánlat
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló - Kedvezményes hajdúszoboszlói wellness napok fürdőbelépővel
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló

Kócsújfalui látnivalók (1)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Kócsújfalu és környékén

Calimbra Konferencia & Wellness Hotel MiskolctapolcaCalimbra Konferencia & Wellness Hotel, MiskolctapolcaCsomagok már 18.480 Ft/fő/éj ártól
214 értékelés
Aurora Hotel MiskolctapolcaAurora Hotel, MiskolctapolcaCsomagok már 14.682 Ft/fő/éj ártól
57 értékelés
Tisza Balneum Hotel TiszafüredTisza Balneum Hotel, TiszafüredCsomagok már 24.400 Ft/fő/éj ártól
109 értékelés
Öreg Miskolcz Hotel MiskolcÖreg Miskolcz Hotel, MiskolcCsomagok már 19.045 Ft/fő/éj ártól
7 értékelés