Létavértes

Létavértes - Létai Levendulás
LétavértesLétavértes
LétavértesLétavértes

Létavértes és környéke legfrissebb értékelései

2023.12.04barátokkal
Éppen a környéken jártunk és gondoltuk beülünk. Nem mondanám hogy teljesen megbántuk, de rájöttünk hogy egyszer oké, többször nem vágyunk rá. Ettől függetlenül a 16-20 évesek biztos élvezhetik.
2023.12.04családjával
Szerintem egyike legrégebbi cukrászdáknak itt Debrecenben. Finom sütemények kaphatók, egész jó áron, hangulatos kis hely, viszont nem is kérdés, hogy már vannak jobbak. A dolgozók kedvesek, folyamatosan takarítva van.
2023.12.02családjával
Szülinapot voltunk ott ünnepelni. Nagyon kellemes, hangulatos és tiszta étterem. Kicsit talán zsúfoltnak tűnik, de bent ülve már nem az. Az ételek nagyon finomak, ízletesek. Árban szerintem egész oké. Ja és az alapkák meg az őzike az plusz ötletes cukiság volt.

Létavértes és környéke kedvelt szállásai

Erdőspuszta Club Hotel Debrecen - Romantikus pillanatok
80.422 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Létavértesi látnivalók (4)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Létavértes és környékén

Hunguest Hotel Aqua-Sol HajdúszoboszlóHunguest Hotel Aqua-Sol, HajdúszoboszlóCsomagok már 27.000 Ft/fő/éj ártól
98 értékelés
Hungarospa Thermal Hotel HajdúszoboszlóHungarospa Thermal Hotel, HajdúszoboszlóCsomagok már 24.000 Ft/fő/éj ártól
107 értékelés
118 értékelés
Erdőspuszta Club Hotel DebrecenErdőspuszta Club Hotel, DebrecenCsomagok már 21.600 Ft/fő/éj ártól
82 értékelés