Mátraházán, az Északi-középhegységben található a Lifestyle Hotel Mátra. A szálloda egyedi wllness-szolgáltatásokkal várja vendégeit, gyönyörű környezetben.
Sajnos nem úgy alakult az őszi szünet, ahogyan terveztük. A junior lakosztály helyett 2 egymásba nyíló szobát kaptunk, terasz nélkül, mikor jeleztük ezt, a head office manager kissé arrogáns módot választott a korrekcióra. Nem volt készséges az esetleges szoba cserében, mikor jeleztük, hogy nem kívánunk 3 éjszakát maradni, akkor szólt, hogy mégis lehetséges a csere, késő😠.
A szálloda vendégszámához képest a wellnes részleg nagyon kicsi, (heringdoboz). Konyhája viszont pozitív csalódás. Ár érték arányában, drágának találom a szállodát. A személyzeti értékelésemen az említett probléma sokat rontott, az éttermi és a Pirit bár munkája jó volt.
Tisztelt Vezetőség! 2015. 10. 23. -25. -ig két éjszakát töltöttünk a szállodában. A szálloda tiszta a szobák szépek a szolgáltatások rendben vannak, a személyzet végtelenül kedves. DE a lányom masszázsa 45 percre volt hirdetve és csak 30 percig tartott.
A wellnesshez biztosított törülközőt csak három naponta cserélnek, ami nem is lenne baj, ha a szobákban lenne kialakítva törülköző szárító, de nincs, mi francia erkélyes szobában laktunk, tehát még az erkélyen sem tudtunk szárítani. A szobába bekészített köntös kicsi volt, szó nélkül kicserélték nagyobbra, ami szakadt volt. A reggelik kifogástalanok voltak , de a vacsorák gyenge három csillagosak. Hirdetik az egészséges életmódot de vegetáriánus étel nem volt az est i kínálatban, a köreteken kívül. A fő ételek között átlagos magyaros ételek semmi extra, semmi különlegesség a minőség is átlagos. A pincérek viszont kedvesek és rugalmasak. A számla fizetésénél készpénzt fizetést választottam ez határozottan rossz megoldás volt , mindenkinek ajánlom a bankkártyás fizetést. T. M. recepciós annak rendje és módja szerint közölte a fizetendő összeget 190. 050 Ft-ot amit ki is fizettem a részére. Sajnos már csak itthon néztem át a számlát és akkor láttam , hogy a masszázs kedvezmény nélküli összeget fizettem ki. Mind a két összeg szerepel a számlán és tőlem a kedvezmény nélküli összeget kérte, így 20. 000 Ft-al többet fizettem. 16 óra magasságában felhívtam a szállodát egy hölgy vette fel a telefont elmondtam a problémámat. Közölte, hogy én a számlán szereplő összeget fizettem a számítógép szerint . Kértem csináljanak kassza ellenőrzést és kiderül a túlfizetés. AZONNAL RÁVÁGTA, HOGY MÁR ZÁRTÁK A KASSZÁT ÉS NEM VOLT TÖBBLET! Természetesen tisztában vagyok vele, hogy készpénz fizetés esetén , pénztártól való reklamációnak nincs helye. Ez egy olcsó benzinkút jellegű lehúzás. Soha többet nem teszem be a lábamat ebbe a szállodába és senki másnak sem ajánlom vagy , ha mégis betérnek , folyamatosan figyeljenek, hogy akarják becsapni.
Több hete tartó lakásfelújítás elől menekültünk el egy napra pihenni és ez a szálloda kiváló választás volt. A legszínvonalasabb, legigényesebb 4 csillagos szálloda, ahol eddig jártunk. Minden ragyog a tisztaságtól, a szoba kényelmesen berendezett, tágas. A legapróbb részletekre is volt gondjuk, például a párnákat külön párnamenüből lehetett kiválasztani.
A szauna világ tökéletes, élményzuhannyal és jégkúttal is felszerelt. Amit mi a wellness részleg kapcsán hiányoltunk, az az úszómedence volt. A két élménymedence közül - amelyek egyébként minden igényt kielégítőek, gyönyörűen karbantartottak és ragyogó tiszták voltak - csak az egyikben volt egy sáv, ahol lehetett volna úszni, de az még egy embernek is keskeny volt. Az úszómedencével viszont tökéletes lenne a wellness részleg. Ami zavaró volt, hogy bár a szálloda gyönyörű, panorámás gyermekmedencével rendelkezik, a szülők a legapróbb gyerekeket is behozták karúszóval a felnőttek részére kialakított élménymedencékbe, a nagyobb gyerekek a medence széléről ugráltak a vízbe, a szaunák ajtaját nyitogatták és bedobálták a jégkútból a jeget. A vacsoránál szintén tapasztaltam, hogy a gyerekek rohangálnak az étteremben, a páromnak a villa majdnem felszúrta a szájpadlását, mert a könyökét meglökte egy rohangáló gyerek étkezés közben, arról nem beszélve, hogy nem győztünk figyelni, hogy a megrakott tányérokkal el ne essünk, rá ne lépjünk a gyerekekre. Ez nyilván nem a szálloda hibája, de hiányoltam, hogy a személyzet nem intézkedett. Az ellátás egyébként tökéletes, mind a reggelinél, mind a vacsoránál változatos, nagyon finom és különleges ételeket szolgáltak fel. Külön kiemelném a reggelinél a friss, ropogós péksüteményeket, a vacsoránál az isteni kacsacombot. Jó szívvel ajánlom mindenkinek a szállodát, mi még biztosan jövünk.
Februárban voltunk a Mátrában, ahol nagyon jól éreztük magunkat! A környezet csodálatos, a személyzet udvarias, az ételek nagyon finomak voltak. A szálloda tiszta, a szoba kényelmes. A wellness részleg szintén nagyon tetszett, bár nem tudom, hogy telt háznál mennyire élvezhető. Szívesen visszatérnénk máskor is.
A leírásnak megfelelően valóban csendes és kiválló panorámájú hotel. Egy-két kivételtől eltekintve a személyzet rendkívül kedves. Az étteremben mintha nem számoltak volna azzal, hogy hány főre készítik az ételt - időben kell érkezni. Egyébként ízletesen főznek. A reggeli lehetne változatosabb.
Ott tartózkodásunk alatt a kezdeti remek konyha után visszaesés volt tapasztalható, az okát nem értettük. A wifi a szobában nem vagy alig használható. A park nagyon jól felszerelt játszótérrel rendelkezik és a játszó szoba is kiválló. Összeségében kellemes a környezet. Nálunk a gyerek beteg lett így az átlagosnál jóval nyűgösebb volt, ezt a személyzet egyik tagja láthatóan nehezen viselte, bár mi sem írtuk ki a homlokára, hogy most épp nincs a legjobb formában. Számunkra gondot jelentett, hogy a kinti és a benti hőmérséklet között hirtelen jelentős volt az eltérés - kimelegedett kisgyerekkel ez problémás. A medencék kellemes hőfokúak, gyerekek számára is ideális. Egyszer mindenképpen el kell menni. Könnyen kezelhető gyerekkel szuper hotel, beteg vagy nehezen kezelhető gyerekkel inkább el se indulj.
A hotel nagyon szép környezetben helyezkedik el a Mátrában,az erdő közepén,fantasztikus kilátással az étteremből és a wellness részről is egészen a Kékes tetőig. A svédasztalos étkezés pazar felhozatalú,gondolva a gyerekekre is. A wellness rész minden igényt kielégítő,felszerelve különböző élményelemekkel,ami egy kirándulás után nagyon jól esik.
A szálloda fantasztikusan szép környezetben helyezkedik el. A kilátás csodálatos. Az aktív pihenés biztosított. Nagyon jól éreztük magunkat. Amióta ott jártunk mindig emlegetjük, hogy ilyen színvonalas helyen még nem voltunk. Vágyik az ember vissza. Az ellátás nagyon kiemelkedő. Az ételek és a választék magas szinvonalon teljesített és nem utolsó sorban izletesek.
Szerintem mindenki talál magának megfelelő ételt és italt. A szobák nagyon szépek és hangulatosak. Az egész szálloda(minden helység)tiszta. A wellness részleg nagyon jól felszerelt. Mind a gyerekek, mind a szülők kiélvezhetik a pihenést. Fantasztikusan jól éreztük magunknak.
Február végén töltöttünk el itt három napot. A környezet valóban csodálatlatos valódi felfrissülést nyújtott a zajos város után. A szobák és az épület szépen felújítottak kellemes a szálloda atmoszférája.
A wellness rész talán lehetne gy picit nagyobb mert teleháznál már érezhető a zsúfoltság a szaunarész viszont kiváló ami egy pitit furcsa nekem hogy a szaunafelöntésekért külön pénzt kér a szálloda ezzel eddig még nem találkoztam máshol. Az étkezés választéka szerintem megfelelő az ételek finomak talán annyi volt a probléma hogy nem minden esetben voltak eléggé melegek. A személyzet kiválóan végzi a munkáját kedvesek segítőkészek. Összességében nagyon kellemes napokat töltöttünk el itt. Köszönjük!
December elején 3 napot töltöttünk el a gyerekekkel. A szálloda gyönyörű helyen helyezkedik el. A személyzet kedves, udvarias, segítőkész nemcsak a recepción, hanem az étteremben, wellness részlegen is. A félpanziós ellátásra széles választék jellemző és nagy pozitívum, hogy külön odafigyelnek a gyermekek igényeire.
A wellness részlegen a hidegebb időben több figyelmet kellene fordítani a hőmérsékletre. A szállodát mindenkinek ajánlom, különösen a gyermekes családoknak.
A Mátra szépsége mellett a szállóda kényelme és nyugalma segít az aktív pihenésben. Változatos programok,kedves és segítőkész a személyzet,ennél több nem is kell egy ilyen csodálatos környezetben. A wellnes rész kitünő, a masszázs kifogásolhatatlan. A paleo konyha és a panorámás étterem összehangolt. Bármikor szívesen visszatérek ide és másoknak is ajánlani tudom.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár