Matty község Baranya megyében, a horvát határtól 4 kilométerre található. Református temploma 1784-ben épült. Természeti értékei közt ismert a horgásztó (Matty és Gordisa között húzódik), illetve a Madáremlékpark.
Maga a csoda! Lehet mesélni, méltatni de ide el kell jönni! A ház maga is él. Szerettem minden pillanatát ami ott töltöttünk. Csak kétszer volt szerencsém itt pihenni , de nagyon megfogott a ház és környéke. Nagyon remélem ,hogy sikerül többször visszatérnem.
Az ebédlő nagyon tágas nekem ez kellemes meglepetés volt. Voltunk már több helyen és túl zsúfolt volt nem lehetett kényelmesen leülni közlekedni. A kaja isteni volt amit kóstoltam kifogástalan volt. A masszázs is szuper a hölgy nagyon érti a szakmáját. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen!
Nagy várakozással látogattuk meg a pécsi Namaste Indian Ettermet, remélve, hogy autentikus és minőségi indiai kulináris élményben lesz részünk. Sajnos, a tapasztalataink jelentősen elmaradtak az elvárttól, és összességében nem tudjuk ajánlani a helyet azoknak, akik a valódi indiai konyha...