Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd - Vendégvélemények összefoglalója
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd a Zsóry-fürdő szomszédságában kínálja modern szálláslehetőségeit és a gyógyvízre épülő wellness élményt. A szobák tágasak, tiszták és ízlésesen berendezettek, az ágyak kényelmesek, a fürdőszoba pedig rendezett. A wellness részleg gazdag szolgáltatáskínálatot nyújt: több medencét, szaunavilágot és gyógyvizet kínál a látogatóknak. A belső és külső medencék összekapcsoltsága lehetővé teszi a gyógyvíz élményének ki- és bevitelét egyaránt.
Az étkezés változatos és bőséges büfé/ svédasztalos formában érhető el, gyakran helyi ízvilágot is bemutatva. Személyzet udvariassága és professzionális hozzáállása hozzájárul a zavartalan, nyugodt tartózkodáshoz. A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd ideális kiindulópont a környék látnivalói, például a Matyó Múzeum és a Zsóry Fürdő megtekintéséhez. A gyermekes családok számára is kínálnak programokat és játszási lehetőségeket, miközben a felnőttek a pihenést élvezik. A környezet rendje és tisztasága, valamint a karbantartott terek hozzájárulnak a kellemes hangulathoz. Összességében a szálloda kiegyensúlyozottan ötvözi a praktikumot és a kényelmet, így a vendégek általában pozitív benyomásokat hagynak. A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd neve a gyógyvízre és a szaunázásra épülő élményre utal.
Az étkezéssel (svédasztalos reggeli és svédasztalos vacsora) maximálisan elégedett voltam. A szobák kényelmesek, tiszták. Probléma esetén a személyzet gyorsan intézkedik. Egyetlen problémánk akadt. A barátnőm bejelentkezett egy masszázsra, amely 20 perc helyett csak 8 percig tartott és maga a szolgáltatás minősége sem volt megfelelő.
A szálloda nagyon hangulatos és szép volt, már a belépéskor nagyon szimpatikus volt. jóbenyomást keltett. A velnes maximálisan jó volt. A gyógyvíz nagyon jó hatással volt az egészségünkre. A szobánál hiányoltam az alvásnál kispárnát, illetve az ágy végénél kényelmetlen volt a kiálló széle.
A dolgozói személyzet maximálisan udvarias, kedves, és figyelmes volt. Szívesen vissza térünk még ha a lehetőségünk engedni fogja. Köszönünk mindent. Tisztelettel Szabó Istvánné
Amiben javítanék a szállodát illetően:a dupla ágy matracai szétcsúsznak,a gyerekjátszó felszereltsége minimál, ezt bővíteném és van már közte olyan szék aminek pl. : kijár a lába,valamint a gyerekfoglalkozásoknak egy külön terem jó lenne, mert kicsit fura volt, hogy a masszázsról/ra érkezőknek át kellett menni a gyerekeken, az animátor nagyon kedves és gyerekbarát.
Az esti program jó volt, de szerintem nem túl szerencsés étkezők közé előadót szervezni, mert így nem működik a kontaktus amit valószínű, hogy elvárna egy előadó. A személyzet nagyon kedves, barátságos és segítőkész ez kimagasló a magyar szállodák között. A tisztaság pedig kifogástalan. A megközelíthetősége kiváló. Összességében elégedettek vagyunk.
A hotel fantasztikusan szép, minden igényünket kielégítő épület, udvarias, segítőkész személyzettel, könnyen megközelíthető helyen. Kiválóan tudtunk pihenni, csend és nyugalom volt a hotelben, nem hallottuk szomszédainkat. A wellness részleg szolgáltatásaiban azonban jelentős hiányosságok mutatkoztak.
Több szolgáltatás nem működött ott tartózkodásunk alatt egyszer sem, a részlegben meglehetősen hűvös volt vizes fürdőruhában. Az étteremben a péksüteményekre várni kellett, de az ételek ízletesek, különlegesek voltak.
Minden jó volt a víz a wellnessben sosem volt annyi mint ki volt írva a szobában az ágy magas a wc magas és én gyermekkel mentem de még egy külön párnát sem kaptunk a reggeli nem volt választékos és a vacsora sem én nem tudom mi a különbség a 4-3 csillag között de én a hármat adnám. De jól éreztük magunkat és ha lesz rá lehetőség vissza megyünk. Köszönettel Vajdics Lászlóné
hetkoznap kivallo hely a kikapcsolodasra,akevesebb vendeg letszam miatt,egyebkent hetvegen mar kifejezetten zavaro a tomeg. Az uszomester nem tudja megfekezni a pl. hogy pelenkas gyermeket ne vigyenek be a 38 fokos gyogyvizbe es a renitens vendegek higieniajara sem figyel. Pl. zuhanyozas eloiras szerint,medencebe csak labmoso hasznalata utan lepjenek be.
130 km-ről baráti házaspárral minden évben meglátogatjuk a kitűnő adottságokkal rendelkező szállodát. Tél elején és/vagy végén a 2-3 éjszakás,kedvezményes csomagok igen célszerűek számunkra a kikapcsolódáshoz, regenerálódásra. Az étkezésnél ugyan évről-évre látszik a takarékosság, de még mindíg elfogadható.
Kiemelkedően jónak tartjuk a tisztaságot és a személyzet munkáját. A kíváló szolgáltatási lehetőségeket viszont erősen rontja, hogy a medencék hőfoka napközben erősen csökken (ezt az idén tapasztaltuk először), a kültéri medence használatára az utolsó napon már nem is volt lehetőségünk.
Egy remek hét a Balneó Hotel Zsóriban. A februári időszakban azért esett a választásom erre a helyre mert ár-érték arányban a hasonló kategóriában kért hat ajánlatból magasan innen kaptam a legjobb ajánlatot. A személyzet rendkívül kedves és előzékeny volt,a szálloda konfortja az igényeimet maximálisan kielégítették,az étkezések színvonalasak és nagyon változatosak voltak.
A welnes részleg a felfrissülés,pihenés minden igényét kiszolgálta. Néhány-főként műszaki- apróság volt zavaró: -a lakosztály négy számítógép csatlakozási pontjából egy volt bekötve az sem megfelelő helyen. /ágy mellet az éjjeliszekrény mögött asztaltól 4m. / -a TV nem volt a csatornákra ráhangolva-ezt kérésre gyorsan orvosolták-azonban a szálloda színvonalához képest kevés és számomra többnyire érdektelen adó fogható. -a műszaki karbantartás,rendszeres felülvizsgálat hiányos,afürdőszobai sminktükör használhatatlan volt-lötyögött hiányzott valami belőle,a zuhanykabin ajtóról görgő hiányzott-nemzárt rendesen,a vcpapír tartó tengelye hiányzott-a papír folyton kiesett,a lábpedálos szemetes szét van esve-csak kézzel nyitható. -a fürdő részlegben a vízhőmérsékleteket nem mindég sikerült a kiírt értékek között tartani. /többnyire túl meleg volt/ Tudom ezek apró dolgok de a konfort érzetet rontják és a téli "lazább forgalomban" talán orvosolhatóak.
A szoba kényelmes és nagyon tiszta volt a fürdőszobával együtt. A fürdőrészleggel, a szauna választékkal, sóbarlanggal szintén elégedettek voltunk. Mind a reggelinél és vacsoránál széles ételválaszték és ízletes ételek voltak. A személyzet kedves volt. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a kellemes kikapcsolódást.
A recepciós elnézést kért, amiért nem kaptam visszajelzést az előleg számlázásáról. A megérkezésünkkor kedvesen, pontosan információkat adtak a szálloda lehetőségeiről,a tudnivalókról. A személyzet mosolygós, kedves, korrekt. Az éttermi választék változatos, minden igényt kielégítő. A terítéket gyorsan és szinte észrevétlenül cserélték.