Hajnal Hotel Mezőkövesd - Vendégvélemények összefoglalója
Hajnal Hotel Mezőkövesden a gyógyvízre és a gyógykezelésekre összpontosító szolgáltatásokat kínál, kiemelve saját gyógyvizes medencéjét és a széles wellness kínálatot. A vendéglátás során a tulajdonos szívügye és a személyzet segítőkészsége gyakran előtérbe kerül, hozzájárulva a zavartalan kiszolgáláshoz. A szobák retró jellegűek, ám a tisztaság és a használhatóság általában megfelel az elvárásoknak, és a berendezés funkcionális.
A reggeli svédasztalos kínálat bőséges, a vacsora pedig általában ízletes és házias jellegű, a kínálat időnként változik. A gyógyvíz kiemelkedő élményt nyújt, a belső és külső medencék és a gyógykezelések széles választéka a regenerálódást támogatja. A környezet nyugodt, a közeli Zsóry Gyógyfürdő könnyen megközelíthető, ami további lehetőségeket kínál a fürdőzésre. Többen hangsúlyozzák az ár-érték arányt, és a hosszabb tartózkodások során a kedvező feltételek előnyösek lehetnek. A wellness részleg és a masszázs-, szauna- és gyógykezelési kínálat korszerűsítés alatt álló elemeket is tartalmaz, de a meglévő lehetőségek is magas színvonalúak. A disznótoros hétvégéket és egyéb rendezvényeket sokan kiemelik, mint hangulatos, közösségépítő programokat. A személyzet udvarias és figyelmes, a vezetői figyelem és a vendégközpontú hozzáállás hozzájárul a nyugodt és családias környezethez. Összességében a Hajnal Hotel Mezőkövesden olyan hely, ahol a gyógyvíz és a kényelem összekapcsolódik, és a vendégek általában pozitív benyomással távoznak.
A szállás nagyon kellemes, a szobák jól felszereltek,modern kialakításuak. A személyzet kedves és szolgálatkész. A gond a fürdő és wellness szolgáltatásokkal volt. A jaccudzi egyáltalán nem működött, a két gyógymedence közül is csak egy. Ami viszont nagyon kiábrándító volt az a környezet.
Mintha egy felvonulási terület közepén találtuk volna magunkat, elhasznált törött bútorok, kiselejtezett nyugágyak, szerte szét szórt építési anyagok, stb. mindenfelé.
2013. márciusban töltöttünk el párommal 3 napot a szállodában. A szoba tisztasága kifogásolható volt (hangyák) és nyikorgott az ágy. De az ár/érték arány miatt bevállalható. Az ételek finomak voltak. A kiszolgálással is meg voltunk elégedve. Egy medence volt használatban, ahol kellemese éreztük magunkat, csak a pára miatt csöpögött a fejünkre a víz. Kerékpárokkal felfedezhettük a környéket.
Az ellátás remek volt, az ételek nagyon finomak voltak, különösen a tejszínes őszibarack leves! Az udvari gyógymedence is kellemes élményt nyújtott. A fürdőszobában nem mindig folyt meleg víz. Az udvar rendezetlen, a külföldi országokból érkező vendégek nyelvén is célszerű lenne tájékoztatókat kifüggeszteni.
Miután megérkeztünk, 360 km vonattal megtett út után, szembesültünk azzal, hogy 2 meghirdetett Zsóry vizes medence helyett csak egy van feltöltve forró, azaz 38 fokos vízzel (spórolás céljából, mert kevés a vendég)valamint a jakuzzi elromlott, használhatatlan. Ezen okokból csak egy éjszakát töltöttünk a szállodában.
Az étkezés nagyon rossz volt, melegített, mikrózott, sületlen ételt szolgáltak fel. A rántott velőrózsa csak melegítve volt, aminek a közepe hidegen volt felszolgálva. Soha nem láttam mégy ilyen sült burgonyát, ami olyan barna volt mint a föld, mégis találtam benne sületlent. A brassói apró pecsenye úszott valami vizes, fűszeres trutyiban.
Fürdőköpenyt és gyógyvizet kérni kellett, holott a visszaigazoláson szerepelt. Az infra szauna nem működött, a finn szauna bekapcsolását kérni kellett. SOHA NEM MEGYEK IDE, DE még ismerőseimet is lebeszélem róla. Szerettünk volna kikapcsolódni, de ez sajnos nem jött össze.
Csak azért 4-es az értékelésem, mert nem szokásom 5-öst adni. . . Jó ár/érték arány! Az étkező- és az ételek is abszolút rendben voltak! Kiszolgálás is rendben volt. Talán a szolgáltatások minősége lehetett volna egy kicsit magasabb. . . illetve egy saját úszómedence emelne a színvonalán. . . ! Jómagam és kis családom is elégedettek voltunk mindennel.
Hát ez a pár nap amikor voltunk a barátainkal ez csodálatos volt, nagyon jól éreztük magunkat! Egy disznótoros hétvégére mentünk el, ahol egy igazi disznóvágás volt, finom házi pálinka és forralt borral, mert nagyon hideg volt, akkor esett ahó, szép volt minden csak nagyon hideg. Fenségesen főznek, emelem kalapom a szakács előtt! ! A felszolgálók is kedvesek. Mindenkinek kivánok egy hosszu hétvégét! !
A lakásunktól 119 km-re lévő Hajnal hotel a Zsóry fürdő szomszédságában van, Mezőkövesd 2-3 km. A szállodábana finnszauna, infraszauna, jakuzzi, sószoba és mindenféle gépekkel felszerelt fittnessterem áll rendelkezésre. Az ételek változatosak, minden igényt kielégítenek. Disznótoros hétvége volt, mindenféle disznótoros étellel, de csirkés étel is volt. A citromos csirkeragutól el voltunk ájulva.
Kellemes hely, figyelmes személyzettel, az ár-érték arány megfelelő. A konditermet és a játéktermet jól kihasználtuk. Kis gyerekkel óvatosan kell fürdeni, mert - az egyébként nagyon jó gyógyvíz - túl meleg a kicsiknek, ezért a jakuzzit választottuk, amiben nagyon jól érezték magukat.
A svédasztalos reggelivel makszimálisan elégedettek voltunk,a menü jellegű vacsorával viszont kevésbé. A szobákkal elégedettek voltunk,viszont füstszagúak voltak. A kezelésekkel meg voltunk elégedve. Az igért internetszolgáltatás csak a földszinten volt elérhető,ahol ugyancsak hideg volt az állandó főbejárati automata ajtó nyitogatása miatt.
Az edzőterem eléggé ellátott sporteszközökkel,de nagyobb része tönkre van téve. A szórakoztatóbb sporteszközök,mint asztalitenisz,biliárd,stb. nagyon szűkös körülmények között van elhelyezve. A lugosító ivókúra is elnyerte tetszésünket. Remélem,hogy lesz még alkalmunk meglátogatni a Hajnal hotelt,egy jó csomagajánlat alkalmával ismét! További jó munkát!