Hétkúti Wellness Hotel & Lovaspark Mór bemutatkozása
A Hétkút Wellness Hotel & Lovaspark a 81-es főútról Mór felé kanyarodva közelítheti meg, a Vértes és a Bakony között található kisváros ad otthont a változatos programokat, wellness-szolgáltatásokat, kényelmes szobákat kínáló szállodának. A szálloda premium, kiemelt premium, superior kategóriájú szobákkal és négy darab lakosztállyal rendelkezik.
A szobák berendezése az osztrák Voglauer gyár bútoraiból áll.
2006 óta a sokadik alkalommal jártunk itt ("a járt utat járatlanért" jegyében), és most sem bántuk meg. Az eddig meglátogatott wellness hotelek közül kiemelkedik a szolgáltatás minőségében és az ár/érték arányban, de ezzel együtt meg tud maradni kedves, családias mértékben: nem tömegszálloda, a személyzetnek "arca" van, miközben hozzák a megszokott, stabil színvonalat.
Eszperente nyelven mesélem el nektek e hely mely mértékben tetszett. Képemet nem lelem, tedd fel te helyettem! Nem kevés helyet kerestem fel személyesen, e helyet kedvelem fergetegesen. Kevesen képesek edzésre véletek, nyeregre éhesek. E helyen meglelheted ezen embereket. Gyermekem, s kedvesem lehetett nyeregben eleget, melyet szerettek és edzettek eleget.
Egy évvel lettek kerekebbek, egy érdekes estet rendeztek. Kertbe telepedve, eleget vedelve, eledellel telve telt el ezen este. Ezt kedvelem: Keveset nem ettem e helyen. (Elég, kellemes eledel kell nekem. ) Nem lettem éhesebb, mérlegelésre képesebb. . . Medence se kellene szebb ezek helyett. Hevesen kelletem e helyet neked.
A párommal töltöttünk egy hétvégét a hotelben. A szálloda nagyon szép környezetben található, ízlésesen berendezett, bár az étteremnél található életnagyságú műló (és a rajta lévő felirat: felülni 1000€ kaució ellenében lehet) azonnal mosolyt csalt az arcunkra.
Az ételek nagyon finomak voltak, az adagok pedig férfi ember számára is igazi kihívást jelentettek. A személyzet nagyon kedves és segítőkész, a külön programjainkra teljesen rugalmasan reagáltak, az ajánlatban lévő programokat is ennek megfelelően szervezték meg. Csak ajánlani tudom a szállodát mindenkinek.
A lányommal töltöttünk 3 napot a szállodában. Nagyon tetszett a környezet, a szálló, a vendéglátás. Ugyan hideg volt és korán sötétedett, élveztük minden percét a szabadságunknak. A wellness részleg kifejezetten tetszett. Az étkezések alkalmával "degeszre" ettük magunkat, finomabbnál finomabb ételekkel. Azóta is visszavágyunk! Szeretnénk a család többi tagjával is eljönni erre a helyre.
Nagyon barátságos személyzet, tökéletes tisztaság. Az interneten nyertem egy hétvégét a hotelbe,de semmilyen jelét nem észleltem annak, hogy különbséget tettek volna köztünk és a fizetős vendégek között. Nagyon kedvesen fogadtak, segítőkész a személyzet, de nem tolakodó a jelenlétük.
Az ételek nagyon finomak, és a menü vacsora alkalmával is két oldalas étlapról lehetett választani, nem csak"A" és "B" menü közül. Külön kiemelném, hogy a reggelinél nem a szokásos péksüteményeket szolgálták fel, hanem maguk sütöttek kuglófot, pitét, gyümölcskenyeret.
Gyönyörű természeti környezetben,minden kényelemmel ellátott hotel. Két kisgyerekkel remek választás volt, a szoba nagy és kényelmes(a gyerekek ágya is). Jókat ettünk, kirándultunk, a gyerekek lovagoltak, lovat etettek. A wellness részleg minden igényt kielégítő, külön gyerek medence is van élmény elemekkel. A személyzet mindenben nagyon segítőkész volt. Ajánlom mindenkinek!
Nyugodt környezetben nagyszerű pihenés! Nagyon kedvesek voltak, és a szobával is meg voltunk elégedve. Az ételek is finomak voltak.a wellness részleg is minden igényt kielégített.a személyzet nagyon segítőkész volt .kis gyerekkel érkeztünk és neki is minden megfelelt-bababarát szálloda!
2 éjszakát töltöttünk el a szállodában, ami a város szélén található, csendes, szép helyen. Hozzá tartozik még egy lovas birtok is, így aki szeretne lovagolhat és lehet lovas kocsikázni is. A szobák tágasak és kényelmesek. Az ételek finomak voltak.
A vacsorát vagy a szálloda mellett található Lovas étteremben lehetett elfogyasztani, vagy a Fogadó az Öreg Préshez fogadóban, ahova ingyen transzfert is biztosítottak. A rossz idő ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Mindenkinek ajánlom.
Az egyik legszebb és legjobb hely, ahol életemben valaha jártam. Kedves személyzet, teljesen elegendő, ízletes ételek. Mivel március 15-én voltunk ott, rengeteg program volt. Sétakocsikázás, fáklyás felvonulás, lovasbemutató és borozgatás. Távozáskor érdeklődtek, hogy volt e esetleg olyan, ami nem volt megfelelő.
Lányos zavaromban még a szobakulcsot is hazahoztam, amit persze azonnal visszajuttattunk. Külön levélben megköszönték, hogy náluk töltöttük azt a nagyszerű 4 napot. Remélem, még máskor is sikerül eljutnunk ide.