Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Belföldi nyaralás vidéken - TOP5 szálloda festői zöldövezetben

Ha unjátok a Balatont és a mindig nyüzsgő fürdővárosokat, és szívesebben töltenétek nyáron is néhány napot csendes, nyugodt környezetben és festő zöldövezetben, akkor jó helyen jártok. Íme 5 wellness hotel vidéken a felhőtlen nyaralásért!

 

Erzsébet Park Hotel***sup, Parádfürdő

Az erdei környezetben fekvő Erzsébet Park Hotel kényelmes szobákkal, beltéri wellnessrészleggel, kültéri medencével , csodálatos programokkal, túraútvonalakkal és látnivalóval vár titeket is. A szálloda rendszeresen túrákat, sétákat indít kísérővel, hogy az ide érkező kirándulni vágyók felfedezhessék a környező erdei útvonalakat, vagy Parádfürdőn a helyi látnivalókat.

Az erdei wellness szállodától 550 méterre áll például a Cifra istálló, ami jelenleg kocsi múzeumként is üzemel, és megnézhetitek közelebbről a régi főúri hintókat is. De a közelben van a Siroki vár, a Pannónia Park és a Clarissa-forrás is, úgyhogy igazán kalandos napok várnak arra, aki itt tölt el néhány napot.

Tovább az erdei wellness hotel ajánlataihoz>>

vBelföldi nyaralás vidéken - TOP5 szálloda festői zöldövezetben / Erzsébet Park Hotel***sup, ParádfürdővBelföldi nyaralás vidéken - TOP5 szálloda festői zöldövezetben / Erzsébet Park Hotel***sup, Parádfürdő

 

 

Hotel Bellevue****, Esztergom

Olyan szálláshelyet kerestek, ahol nem csak minden igényt kielégítő szolgáltatások várnak, hanem a környezet is elvarázsol majd? Akkor irány az Esztergomtól 5 kilométerre fekvő Bellevue Hotel! A Búbánatvölgyben megbújó wellness hotelből nem csak mesés kilátás garantált a Dunakanyarra, de a környéket is érdemes bebarangolni.
Egy kiadós kellemes túra után kényelmesen lazíthatunk a wellnessrészlegben, ahol élménymedence, gyerekmedence, meleg vizes felnőtt medence, valamint finn- és bioszauna, jacuzzi és gőzkabin is a rendelkezésünkre áll, de a rekkenő hőségben a kültéri medencében is felfrissülhettek.

Tovább a Hotel Belleuve Esztergom ajánlataihoz>>

vBelföldi nyaralás vidéken - TOP5 szálloda festői zöldövezetben / Hotel Bellevue**** EsztergomvBelföldi nyaralás vidéken - TOP5 szálloda festői zöldövezetben / Hotel Bellevue**** Esztergom

 

 

Zichy Park Hotel, Bikács

15 hektár a tökéletes pihenésért! Másfél órára a fővárostól egy gyönyörű tóval és magával a nyugalom szigetével találjuk szembe magunkat. A Zichy Park Hotel birtokán találkozhatok lovakkal, pónikkal, kecskékkel, bárányokkal, Sanyival a szamárral, és nyuszikkal, akik főleg a gyerkőcök óriási kedvencei. Ha pedig ez nem lenne elég, a hoteltől gyalog is betudjátok járni a környéket. Túrázhattok önállóan is, de ha szeretnétek, akár a szervezett programokon is résztvehettek.
A túraútvonalon belebotolhattok a Bikácsi evangélikus templomba, megmászhatjátok a bikácsi Ökör-hegyet, és bebarangolhatjátok a Kistápéi-láprétet is. Mindegyik célpont más más történettel ejt rabul titeket, higgyétek el, csodás nyaralás vár rátok Bikácson!

Nézzétek meg a bikácsi hotel jobbnál jobb ajánlatait>>

vBelföldi nyaralás vidéken - TOP5 szálloda festői zöldövezetben / Zichy Park Hotel BikácsvBelföldi nyaralás vidéken - TOP5 szálloda festői zöldövezetben / Zichy Park Hotel Bikács

 

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Top 12 vidéki szálloda és vendégház, ahol lehet lovagolni
Magyarország lovasnemzet, és ennek megfelelően rengeteg olyan szállás közül választhatunk, ahol a kikapcsolódás részét képzik a jobbnál jobb lovas programok. Ezekből mutatunk most néhányat.

 

 

Hétkúti Wellness Hotel Mór

Ha vidéki nyugalomra vágytok lenyűgöző környezetben, akkor Móron a helyetek! A Hétkúti Wellness Hotel csodálatos helyen fekszik a Vértes és a Bakony ölelésében, és ez a hely maga a nyugalom, a vidámság, a kikapcsolódás! Lazítsatok a beltéri medencében és a jakuzziban, vagy pattanjatok lóhátra a szálloda mellett található Hétkúti Lovasparkban, ahol nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek is megismerkedhetnek a lovaglással. A környéken rengeteg a felfedeznivaló - nekivághattok gyalog, de akár kétkeréken is, hiszen a szálloda lehetőséget kínál rendszeresen karbantartott biciklik bérlésére is.

Tovább a móri wellness hotel ajánlataihoz>>

vBelföldi nyaralás vidéken - TOP5 szálloda festői zöldövezetben / Hétkúti Wellness Hotel MórvBelföldi nyaralás vidéken - TOP5 szálloda festői zöldövezetben / Hétkúti Wellness Hotel Mór

 

 

 

Villapark Várgesztes

A már említett Vértes szívében található az ország első négycsillagos üdülőfaluja, ahol 125 különálló, amerikai konyhás, egyedi fűtésü ház közül választhattok. A Villapark Várgesztes maximálisan gyerekbarát, ezért a legkisebbeket például játszóházzal és játszótérrel, animációs programokkal, árnyékolóval ellátott gyerekmedencével és kedvezményekkel várják. A Park Centrum épületben találjátok  a 300 m2 vízfelületű, egész évben üzemelő élményfürdőt is, nyáron pedig a kültéri medencék és vízicsúszdák garantálják a felejthetetlen pillanatokat.
Ha egy kis mozgásra vágytok, bérelhettek biciklit, vagy kirándulhattok a környéken is. A szálloda recepcióján térképes túrajavaslatokat is kaphattok, a portaépület mellett lévő túrakapun keresztül pedig közvetlenül eléritek az erdőt.

Tovább a villapark ajánlataihoz>>

vBelföldi nyaralás vidéken - TOP5 szálloda festői zöldövezetben / Villapark VárgesztesvBelföldi nyaralás vidéken - TOP5 szálloda festői zöldövezetben / Villapark Várgesztes

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Élményteli családi nyaralás vár rátok - TOP10 szálloda Nyugat-Magyarországon közvetlen átjárással az élményfürdőbe
Már lázasan szervezitek az idei családi nyaralást, de még keresitek a szálláshelyek között az igazit? Megmutatjuk azt a top10 wellness szállodát Nyugat-Magyarországon, ami közvetlen átjárást biztosít a fürdőbe.

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A Balaton ezer arcát megcsodálhatjátok a partról, egy vitorláshajón ringatózva a tó közepéről, de felkereshetitek azokat a kilátókat és kilátópontokat is, ahonnan a legszebb a panoráma. Merüljetek el a Balaton szépségében madártávlatból! Elhoztunk nektek 10 kilátóhelyet az északi- és a déli partról.
Összegyűjtöttünk 10 aquaparkot az országból, amit az egész család imádni fog. A csúszdaparkok nem csak a gyerekeknek, de felnőtteknek is felejthetetlen élményt nyújtanak.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Mozdulj ki a fővárosból! – 10 lenyűgöző látnivaló és kirándulóhely Budapest környékén
Fővárosunk vitán felül egyedülálló, azonban ha már felfedeztük Budapest csodáit érdemes, akkor egy kicsit távolabb is merészkednünk a városi forgatagtól. Lélegzetelállító kirándulóutak, kastélyok és múzeumok várnak, ha autóba vagy vonatra pattanva a városon túli régiókat is jobban megismernénk.
Tündérek lábnyomai és vad sziklavilág: 8 kivételesen szép látnivaló és kirándulóhely Magyarországon
Ismered a vízmosta Tündér lépcsőt? A Bél-kő vadregényes szikláit? Vagy az erdőben rejtőző, titokzatos Pálos kolostorromot? Ezek a csodákat tartogató kirándulóhelyszínek egytől egyig fantasztikus, hangulatos túrákat ígérnek tavaszra. Fedezd fel valamennyit!
10 különleges látnivaló Magyarországon, amit érdemes felkeresni
Bármerre járunk az országban, lépten nyomon lenyűgöző látnivalókba botlunk. Fedezzétek fel Magyarország eldugott kincseit és mesebeli tájait, és bár az érdekességek listája végtelen hosszú, mi mégis mutatunk most 10 helyet, amit érdemes felkeresni.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.