A Tündérkert Hotel egy az 1970-es években épült, erősen lakótelepi jellegű oktatási intézményből lényegült át kis szállodává. Ezt a jelleget azonban a szálloda üzemeltetői nagy elszántsággal, bár nem mindig teljes sikerrel igyekszenek elfedni, enyhíteni.
A standard szobák a szomszédos kastély csodás parkjára, angolkertjére nyílnak, a földszinten kertkapcsolatos terasszal, az emeleten tágas erkéllyel. Bár mi csak ketten voltunk a párommal, a mi földszinti szobánkban, és gondolom a gyerekbarát szálloda jelleg miatt több másikban is, a franciaágy mellett egy emeletes ágy állt a sarokban. Ez viszont elvesz minden szabad teret, még egy széknek sincs hely a szobában, amire leüljön a vendég. És emiatt a fürdőszoba extrém kicsi; beszéltünk olyan vendéggel, aki csak úgy tudta használni a zuhanyfülkét, csak úgy fért be, hogy leszerelte az ajtók gombjait. . . És a szabad tér szűkössége miatt még egy mini hűtőszekrény sincs a szobákban. A szálloda exkluzív ajánlata, amit mi különösen nagyra értékeltünk: zárt üvegfolyosó köti össze a bájos kis De la Motte-kastéllyal, amelyet a hotel vendégei belépődíj nélkül, akár többször is meglátogathatnak, és a 9 hektáros kastélykertben is szabadon barangolhatnak.
Gyönyörű a környezet, Noszvaj panorámás utcácskái. Szépen felújított szálloda finom ételekkel, kedves pincérekkel. A medence nem nagy, ki kellett fogni, amikor épp nincsenek sokan, és akkor szuper! Egyedül a szobák folyosóra nyíló ajtajainak hangszigetelése/cseréje lenne még hasznos, mert bár a folyosó szőnyege a léptek zaját elnyeli (ez nagyon jó!
Szeptember végén töltöttünk el 2 éjszakát 12 éves gyermekünkkel. Kellemes meglepetésként ért, hogy már fűtöttek a szállodában. A személyzet felkészült és nagyon segítőkész (pl. kaptam kölcsön telefontöltőt, pedig ez végképp nem kötelességük). A szobák, fürdőszoba és ágyak kényelmesek, tiszták voltak.
Az egyetlen ami hiányoltam, az ablakról a fényáteresztő függöny, mert csak sötétítő van. A medence vize jó meleg, 32 fokos, ez szintén kellemes meglepetés volt. A vacsora bőséges és finom: 2 féle leves, 3 féle főétel és 2 féle süti. A svédasztalos reggeli még ezt is felülmúlja, igazán full extrás, meleg - hideg étel és italválasztékkal. Ebédelési lehetőség jó lenne még ott a helyszinen. A Tündérkert elnevezés picit túlzás, az egész hely úgy ahogy van, megkopott, és szerintem nem is szállodának épült. Az ellátás viszont mindezt feledteti, arra tökéletes szálláshely h ott aludjunk, reggelizzünk, vacsorázzunk. Napközben úgyis ki kell mozdulni látnivaló és programok miatt és több kirándulóhely is elérhető közelségben van. Noszvaj maga egy aranyos kis falu gyönyörű környezetben.
Szép környezetben, jó elhelyezkedésű szálloda. A látnivalók, felülmúlják a szolgáltatásokat. Azért kényelmesen ellehet tölteni, pár napot. Pihenésben, étkezésben nincs kivetni való. Svédasztalos reggeli, három fogásos vacsora, bőségesen elég. Nagyobb medence, velnes részleg hiánya, ami számon kérhető. Összegezve jó helynek lehet nyílvánítani.
Párommal és 5 éves kislányunkkal voltunk ott egy hétvégén. A személyzet a recepción épphogy kaptunk tájékoztatást a szállásról, ámbár egy nagyon kedves takarítóhölgy ezt aztán pótolta. A szoba tisztaságával nem volt bajunk. Az étkezés megfelelő, az étterem hangulatos, gyönyörű.
Ámbár a vacsora elég szegényes, mi 2 napon keresztül ugyanazt a süteményeket ehettük, lehet ez máskor nem így volt. . . , éhen nem haltunk. A medence vize kellemes volt, gyermekem ki sem akart jönni. A tisztaságával akadt probléma. Nem láttuk hogy bárki is foglalkozott volna vele, illetve ott a takarítással. A medencében bejött egy társaság aki borral, sörrel bulizott benn a vízben, senki nem akadt aki szólt volna Nekik. A park szép nagy, hatalmas. Bár ahogy néztem ezzel sem foglalkozik senki. A kastély szép, és érdekes. A szobánk egy eco szoba volt, emeletes gyermek ággyal, gyermekünk nagyon élvezte. Mindent összevetve nem volt nagy problémánk. Gyermekeknek homokozó, illetve játszószoba. Illetve néha napán programok is vannak. Ami nem tettszett az az hogy délben semmiféle ebéd lehetőség nem volt. Amikor Mi voltunk ott még egy szendvicset sem tudtak adni.
10. házassági évfordulónkat töltöttük Noszvajon a Tündérkert Hotelben. Ez a hotel kicsi, de szép környezetben, hegyek közt található. Mi az első emeleten kaptunk szobát, ott kiültünk az erkélyre és hallgattuk a madarak csiripelését. A 7 éves kisfiam élvezte az emeletes ágy adta lehetőségeket.
A szoba szép, tiszta és jó illatú volt, amikor megérkeztünk. Az étkezés és jónak mondható, nem sok választékkal. bejártuk a környéket, Eger, Szalajka-vögy környékét, ami gyönyörű. Megnéztük a barlanglakásokat is a faluban. A hotel medencéjét is kipróbáltuk, és a szaunát is. Mindent összevetve nagyon jól éreztük magunkat, leginkább a házassági évfordulónk miatt is.
Nekünk nagyon tetszett a vintage stílusban berendezett szálloda. Ízléses előtér és szobák. A fürdőszoba sajnos kimaradt a felújításból. A kastély és a kertje is elvarázsolt / szállóvendégeknek ingyenes/ A wellness kicsi, de a napozókert a gyerekeknek homokozóval megfelelő volt.
Másodjára voltunk ott. Megfizethetetlen nyugalom és csend. Bármilyen "bajunk" volt,a személyzet nagyon segítőkész volt! Barbara a recepción különösen.De emlithetném Sándort a felszolgálót...és persze a többieket is akiknek a nevét nem tudom! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Magunknak mindenképpen:)
A noszvaji Tündérkert Hotelben egy hétvégét töltöttem el, és jól éreztem magam. A reggeli és vacsora kiváló volt. A szomszédos kastélyt és kastélyparkot ingyenesen lehetett látogatni. A szállás is barátságos volt, a környezet, a kilátás pedig remek. A friss, tiszta levegő, nyugalom mindenkinek jót tesz, csak ajánlani tudom.
Egy hétvégét töltöttem el a szállodában és jól éreztem magam. A reggeli és vacsora kiváló volt. A szomszédos kastélyt és kastélyparkot ingyenesen lehetett látogatni. A szállás is barátságos volt, a környezet, a kilátás pedig remek. A friss, tiszta levegő, nyugalom mindenkinek jót tesz, csak ajánlani tudom.
3325Noszvaj, Dobó István utca 10.
+36 30 147 0492
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • szauna
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 40 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár