Finom ételek, életem eddigi legjobb pizzáját ettem itt. Nagyon barátságos és profi kiszolgálás, és tipikusan olasz hangulat. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki az állatkert környékére megy.
Párommal rendszeresen járok ebbe az étterembe. Az ételek minősége és íze kifogástalan, a pincérek nagyon kedvesek! Barátságos árak. Csak ajánlani tudom.
Kifogástalan kiszolgálás a pincérek pörgősek és precízek. Hangulatos mediterrán jellegű hely. Az általunk fogyasztott ételek ízletesek,visszaadják az igazi olaszos ízvilágot,nem kis adagokban! Gyönyörű környezet a csónakázó tó partján, ahol megcsodáltunk egy vadkacsa családot párnapos kiskacsákkal. Egyszóval mindenkinek csak ajánlani tudom!
Felszolgálás 5 ös, kedvesek és udvariasak voltak, tudnak mosolyogni. A konyha 5 ös, külön élmény hogy belátni a konyhára. :) Utánozhatatlan, vékony pizzatészta. És még házhoz szállítást is vállalnak. Árai lehet azért erősebbek mint a város pizzázói, mert ez igazi minőség, és Sóstó szívében kapott helyet az étterem. Csak így tovább, mindenkinek ajánlom. Imádom :)
Nyíregyháza legjobb pizzázója - gyönyörű környezetben. Udvarias, kedves, gyors kiszolgálás hatalmas pizzákkal, mindez megspékelve hangulatos zenével. :) Nyáron imádunk kiülni a tó partjára, télen pedig a fűtött,fedett terasz helyiségbe. Az árak városi viszonylatban teljesen átlagosak. Igen kedvelt hely, így talán érdemesebb előre asztalt foglalni.
Hangulatos étterem Sóstón a tó partján. Nem olcsó, viszont minden friss és ízletes. A tengeri herkentyűk és a többi alapanyag sem fagyasztott. A pizza is finom, vékonytésztás. A kiszolgálás kedves. Többször jártunk itt, egy alkalommal kértem a pincérnőt, hogy turmixoltassa össze a zöldséglevest a 10 hónapos kislányomban.
Kellemes víz fölé épített teraszon ültünk, kánikulában. A felszolgálás kifogástalan volt, azonnal érkeztek a hideg sörök az ételek pedig tűzforrón frissen gusztusosan tálalva. Ettünk pizzát, ami vékony tésztás, de óriási méretű volt, a tészta mindenféle tengeri finomsággal köztük két jól megtermett rákkal isteni finom volt.
A maradékot szó nélkül becsomagolták. A mellékhelység patyolat tiszta és tágas gyönyörű, jól felszerelt. A számlától nem estünk hanyatt, de mi a budapestihez vagyunk szokva, átlagos áraik vannak. Színvonalas jó étterem csak ajánlani tudom igazi meglepés volt.
Eddig mindig finomakat ettem itt. Egy picit ilyenkor visszatérek Olaszországba. A pizza itt igazi pizza, mintha pl. Reccoban szolgálnák fel. És hát az édességek! Hmm. . . A helyszínről majdnem megfeledkeztem! Pedig Sóstó a szívem csücske. Gyönyörű helyen, a tóparton lehet ücsörögni a La Terazza teraszán. Szívből ajánlom mindenkinek!
A tóparton található étterem fűtött teraszán ültünk le, kilátással a tóra. Sok időnk nem volt a tavat nézni. A megrendelt pizzát nagyon gyorsan megkaptuk. Igazi olaszos vékonytésztás, kellően ropogós volt. Itthoni viszonylatban átlag feletti. A kiszolgálás is megfelelő és pörgős volt.