Reger étterem értékelései

Értékelései
2
7
11
10
0
0
3

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Reger értékeléseit!

Olvasd el Reger étterem értékeléseit!

2020. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. november 3.
Nagyon családias hangulat. Az étterem tele van kis apróságokkal ami nagyon hangulatossá teszi. A teraszon étkeztünk párommal én natúr sült halat, ő halászlevet. Gyorsan megkaptuk a rendelésünket az italunkat is. A halászléhez egy nagy tányér "patika" is járt ami mindenféle fűszert, és belsőséget tartalmazott. A halat (azt hiszem fogas) gyönyörűen tálalták, az adag elég nagy volt.
Megosztom
A legfinomabb kávé amit mostanában ittam -

Vár Kávézó Szigliget

2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. november 3.
Fáradtan érkeztünk a kávézóba. Kényelmes szabadtéri asztalt kaptunk napernyővel egy hatalmas diófa alatt. Azonnal érkezett egy fiatalember és felvette a rendelést kávéra, teára, üdítőre. A csészék nagyon szépek tiszták voltak a kávé pedig isteni. Kaptunk cukrot, édesítőt, tejet és kis süteményt is. A tea fajtája kiválasztható volt, a víz forró.
Megosztom
Új tulajdonos, dupla árak, szebb környezet, -

Csurgó Étterem Dunakeszi

2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 29.
Az étterem nemrég nyitott újra. A régiben törzsvendégek voltunk. Párommal gondoltuk megnézzük most milyen, de azért foglaltunk helyet. Párom kérte, hogy a teraszra a korlát mellé szeretnénk ülni lehet-e? A válasz az volt megnézik és a válasz az volt rendben az asztalt megkaptuk. Amikor megérkeztünk az asztal amit foglaltunk középen volt rögtön a bejáratnál, így minden felszolgáló körülöttünk szaladgált.
Megosztom
Hagyományos jól elkészített finom ételek -

Botos Vendéglő Fót

2019. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. október 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hárman ebédeltünk itt, asztalt foglaltunk, de még így is volt 1-2 hely. Az étterem masszív bútorokkal berendezett, az asztalokon tiszta terítő és szép virág volt. A pincér azonnal hozta az étlapot ahogy leültünk. Az italokat kérdezte, de mi azonnal mondtuk a leveseket 3 félét, és a főételeket is. 5 perc alatt érkeztek az italok és a leves 10 perc után.
Megosztom
Egy átlagos étterem -

Korzó Étterem Jánoshalma

2015. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. október 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
20 éve járunk a családdal Jánoshalmára, azonban ez az első alkalom, hogy rokonok helyett itt ebédeltünk. A választék átlagos, az ételek éppen, hogy melegen érkezetek az asztalra. A felszolgálás sem volt tökéletes többször kértük az elmaradt dolgokat amik nem időben kerültek az asztalara. Csak azért ajánlom másoknak mert a városban nincs más lehetőség.
Megosztom
Meglepetés étterem -

Serrano Saloon Baja

2015. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 2. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Véletlen választás volt és kellemes meglepetés! Finom volt az étel, gyors és kedves a kiszolgálás, óriási az adag, de kedvesen elcsomagolták a maradékot. A felszolgáló hölgy mint a villám, ajánlott, visszatartott ha sokat rendeltünk, beszélt németül is mégpedig jól. Gyors volt, pontos, precíz, udvarias. Ebben a szakmában tanítani lehetne a hozzáállását a vendéghez!
Megosztom
Bajai halászcsárda csalódással -

Sobri Halászcsárda Baja

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 2.
A második étterem volt ahol halászlével próbálkoztunk. Gusztusos üvegtálban került az asztalra a halászlé, amely alá alá is lehetett volna gyújtani, de a pincér ezt nem tette. A halat külön tányéron kaptuk és a gyufatésztát is. Mivel a halászlé nagyon hamar kihűlt így hidegen ettünk meg mindent. A hangulat csapni való volt valami hangszóróból régi (80-as évek) zene szólt ami ide szerintem nem illik.
Megosztom
Gyors, pontos felszolgálás, remek ételek -

Casa Pizzéria & Étterem Fót

2015. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 4.
2 alkalommal jártam az étteremben, egyszer hétköznap, egyszer hétvégén. Mindkét alkalommal a kiszolgálás kifogástalan volt. A felszolgáló ismeri az ételeket, ajánl is, majd gyorsan és pontosan hozza a rendelést. Hétköznapokon inkább a munkahelyekről (filmgyár, önkormányzat)dolgozói étkeznek, hétvégén családok a környékről. Az ételek forrón, gusztusosan tálalva érkeztek.
Megosztom
A legközelebbi étterem ahol jó a konyha -

Fáy Présház Étterem Fót

2015. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. július 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször tartottunk itt már születésnapot, házassági évfordulót, vagy csak egy jót jöttünk enni. Mindig foglaltunk asztalt még akkor is amikor szerdán a "kedvezményes napon " jöttünk. Egyszer sem ért csalódás. A kiszolgálás udvarias, a pincérek ismerik az ételeket ajánlanak is a napi ajánlatból. Torkos szerdán is jártunk már itt, úgy vettük észre az adagok egy kicsit kevesebbek ilyenkor.
Megosztom
Finom olasz kaja, eredeti olasz alapanyagokból -

La Terazza Pizzeria Italiana Nyíregyháza

2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 27.
Kellemes víz fölé épített teraszon ültünk, kánikulában. A felszolgálás kifogástalan volt, azonnal érkeztek a hideg sörök az ételek pedig tűzforrón frissen gusztusosan tálalva. Ettünk pizzát, ami vékony tésztás, de óriási méretű volt, a tészta mindenféle tengeri finomsággal köztük két jól megtermett rákkal isteni finom volt. A maradékot szó nélkül becsomagolták.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX