nyuszilány étterem értékelései

Értékelései
5
18
37
24
8
0
14

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg nyuszilány értékeléseit!

Olvasd el nyuszilány étterem értékeléseit!

nyuszilány értékelései

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy szombati napon 13 óra körül tértünk be. Elég sokan voltak. Maga az étterem elég pici, 5 asztal található bent, így a befogadása elég korlátozott. Mivel elég jó idő volt, így sokan üldögéltek kint is, de nyilván ez télen nem kivitelezhető. Négyféle levesből lehetett választani. Mi a szilvás gombóc levesből és a kacsa pho-ból kértünk 1-1 adaggal.
Megosztom
2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 14.
Egy pénteki napon érkeztünk, előzetes asztalfoglalással. A Lebuj-kanyarnál található, ahol rengetegszer elmentünk már, de eddig nem tűnt fel az étterem. Az elhelyezkedése alapján nekünk se nem Tokajhoz, se nem Bodrogkeresztúrhoz nem tartozik. A parkolója elég nagy, így nem volt gond a parkolással. Előzetes asztalfoglalás révén azonnal helyet tudtunk foglalni.
Megosztom
2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 4.
Több negatív véleményt is olvastam az étteremről, mi viszont maximálisan meg voltunk elégedve mindennel. Az elhelyezkedése kiváló, a Szépasszonyvölgyben található. A bejáratnál először felmértük az étlap kínálatát, majd úgy döntöttünk, hogy betérünk. Kint foglaltunk helyet a szőlőlugas alatt, ami nagyon hangulatos volt. Igazi csárda hangulatot idézett a berendezés, a zene.
Megosztom
2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 4.
Célirányosan érkeztünk a cukrászdába, korábban sok jót olvastam róla. Nehezen találtuk meg. Egy hotel épületében helyezkedik el, éppen ezért nagy az átmenő forgalom. Belülről nagyon szép, kívülről viszont ez annyira nem mutatkozik meg. A sütemények áránál két összeg van feltüntetve: különbség van ugyanis az helyben fogyasztás és az elvitel között.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 14.
A környék legfinomabb fagyiját itt lehet kapni. :) Egy gombóc 200 Ft, nagyon krémes és finom. A egyszerű csokin, puncson kívül lehet kapni new york-i sajttorta, sárkánygyümölcs ízű fagyit is. A süteményeket nem próbáltuk még, ahogy láttam túl nagy választék abból nincs. Egyetlen problémánk van csupán, mégpedig a parkolás, egyébként minden 10/10-es.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 14.
Először jártunk az étteremben, de biztos, hogy nem utoljára. :) Fantasztikus hely, és nagyon hangulatos. Érdemes volt átköltözniük a Sóstói-tó partjára. Véleményem szerint érdemes előre asztalt foglalni, nagyon sokan voltak ottjártunkkor, pedig egy átlagos csütörtök este volt. Az étterem a vadnyugati éttermek/kocsmák hangulatát idézi, csapóajtóval, kockás inges felszolgálókkal.
Megosztom
2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 14.
Párom születésnapját ünnepeltük. Maximálisan meg voltunk elégedve mind az ételekkel, mind pedig a kiszolgálással. Az étterem a villamossínek mellett található, van kiülős része, de egyáltalán nem zavaró a forgalom. A belső tér nagyon hangulatos, vonatülésekre hasonlító kanapékon lehet helyet foglalni. A felszolgálók rendkívül kedvesek, segítőkészek voltak.
Megosztom
Remek konyha, remek kiszolgálás -

424 Ír Étterem & Söröző Nyíregyháza

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Korábban csak egy kávéra ültünk be az étterembe, most azonban párommal kipróbáltuk a konyhát is. Délután 4 körül érkeztünk, alig-alig voltak rajtunk kívül, így asztalra nem kellett várnunk (de ahogy láttam, több asztalra el volt helyezve a "foglalt" tábla). Június ellenére elég hűvös volt, így bent foglaltunk helyet. Az asztalra egy-egy papíralátétet tettek terítő helyett.
Megosztom
Fantasztikus pisztráng -

Molnár Csárda Lillafüred

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ottjártunkkor éppen egy esküvőbe csöppentünk, így az élőzene biztosítva volt. :) Pont jókor érkeztünk, mert csak egy szabad asztal volt - az egyébként nagy teraszon -. Érdemes talán előre foglalni. A kiszolgálással és az étellel maximálisan meg voltunk elégedve. Pisztrángot rendeltünk, ami nagyon finom volt, és nem utolsó sorban hatalmas adagnak bizonyult.
Megosztom
2016. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. június 9.
Csodálatos helyen, a Sóstói erdő szomszédságában helyezkedik el a korábban jobb időket is látott étterem. Új vezetőség van, ami sajnos meg is látszik. Ha jól láttam, most is felújítás alatt áll. Egy rendkívül unszimpatikus fiatalember fogadott minket, akinek a modorán volna mit javítani. Ilyen embert a a vendéglátás közelébe sem engednék.
Megosztom
4 oldalon / 37 találat


TérképX