nyuszilány étterem értékelései

Értékelései
4
14
30
9
6
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg nyuszilány értékeléseit!

Olvasd el nyuszilány étterem értékeléseit!

nyuszilány értékelései

Remek konyha, remek kiszolgálás -

424 Ír Étterem & Söröző Nyíregyháza

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 19.
Korábban csak egy kávéra ültünk be az étterembe, most azonban párommal kipróbáltuk a konyhát is. Délután 4 körül érkeztünk, alig-alig voltak rajtunk kívül, így asztalra nem kellett várnunk (de ahogy láttam, több asztalra el volt helyezve a "foglalt" tábla). Június ellenére elég hűvös volt, így bent foglaltunk helyet. Az asztalra egy-egy papíralátétet tettek terítő helyett.
Megosztom
Fantasztikus pisztráng -

Molnár Csárda Lillafüred

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 12.
Ottjártunkkor éppen egy esküvőbe csöppentünk, így az élőzene biztosítva volt. :) Pont jókor érkeztünk, mert csak egy szabad asztal volt - az egyébként nagy teraszon -. Érdemes talán előre foglalni. A kiszolgálással és az étellel maximálisan meg voltunk elégedve. Pisztrángot rendeltünk, ami nagyon finom volt, és nem utolsó sorban hatalmas adagnak bizonyult.
Megosztom
2016. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. június 9.
Csodálatos helyen, a Sóstói erdő szomszédságában helyezkedik el a korábban jobb időket is látott étterem. Új vezetőség van, ami sajnos meg is látszik. Ha jól láttam, most is felújítás alatt áll. Egy rendkívül unszimpatikus fiatalember fogadott minket, akinek a modorán volna mit javítani. Ilyen embert a a vendéglátás közelébe sem engednék.
Megosztom
Profi kiszolgálás -

Tihany Retro Pizzéria Tihany

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. június 9.
Baráti nyaralás alatt tértünk be. Véletlenül találtunk erre a helyre. Az elhelyezkedése nagyon jó, tetszett a kinti terasz rész. Ebédidőben érkeztünk, de szerencsére nem kellett asztalra várni. A pincérek nagyon profik, segítőkészek. Az ételek finomak. A mosdó tiszta. Összességében nagyon meg voltunk elégedve, ha erre járunk, még visszatértünk. :)
Megosztom
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 9.
Ha a Fórumban vásárolunk mindig betérünk egy fagyira, sütire. Kellemes hely, nagy alapterülettel, sok-sok asztallal, tetszik a színösszhatás. Helyet mindig lehet találni. A választék elég nagy. Legutolsó alkalommal egy epres fagyihelyhet szerettem volna rendelni, de bánatomra a hölgy közölte, hogy nincs eper. . . hozzáteszem ez májusban volt, amikor boldog-boldogtalan epret árult.
Megosztom
2016. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. június 9.
Úgy éreztük magunkat, mint Alice Csodaországban. :) Amíg a szem ellát csak édesség, édesség és édesség :) A bőség zavarával szembesültünk. A felhozatal egyszerűen pazar. Fagyikehelyre esett a válsztásunk, ami nagyon finom volt. Nagyon tetszett a dizájn, főleg a mosdóban. A dolgozók ruhája is passzolt a helyhez. Ár/érték arányban elég húzós.
Megosztom
2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. június 7.
Nyíregyháza belvárosában, a Kossuth téren, a lovasszoborral szemben található. Nagy kiülős résszel rendelkezik, ennek ellenére érdemes - főleg nyáron - előre asztalt foglalni, biztos, ami biztos alapon. A kávékon, koktélokon, borokon keresztül mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő alkoholos vagy alkoholmentes italt.
Megosztom
2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 7.
A belvárostól távolabb, Nagykálló felé haladva, a Lujza utcán található az étterem. Busszal, kocsival egyaránt megközelíthető. A buszmegálló pár száz méterre az étteremtől, a főúton található. Aki pedig kocsival érkezik az étterem parkolójában teheti le a járművet. Az étterem belső része elég ódivatú. A falak, a kárpitok koszosak. Ráférne már egy felújítás.
Megosztom
Egyszerűen nagyszerű -

Kemence Csárda Nyíregyháza

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 7.
Bátran mondhatom, hogy az egyik - ha nem - a legjobb étterem Nyíregyházán. Betérve valóban csárda hangulat fogja el az embert, különösen az abroszra tekintve. :) Az ételek finomak és hatalmas adagokat kapunk a pénzünkért. Az árak teljesen elfogadhatók. A dolgozók fiatalok, értik a dolgukat. Napi menüvel is szolgálnak. AZ étterem egyben hotel is.
Megosztom
2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. június 7.
Tokajban a körforgalom után található, rögtön a kürtőskalács fagyizó mellett. Egy lépcsőn kell felmenni. A helyiség nagyon sötét, pici ablakokon jön be némi fény. Eléggé dohos. Egy fiatal hölgy szolgált ki minket. Aszút kértem, ami nagyon ízlett. A pohár viszont nem tűnt túl tisztának. Az árak teljesen elfogadhatók, az általunk választott borok 350-400 Ft/dl körül mozogtak.
Megosztom
3 oldalon / 30 találat


TérképX