Alföld Gyöngye Hotel Orosháza - Vendégvélemények összefoglalója
Alföld Gyöngye Hotel Orosháza nyugodt, parkos környezetben fekvő szálloda, amely elsősorban a pihenésre és a gyógyfürdő látogatására nyújt ideális alapot. A közelben lévő Gyopárosi Gyógy- és Élményfürdő könnyen megközelíthető, és a csomagok gyakran tartalmazzák a belépőket vagy kedvezményes feltételeket kínálnak. Az étkezések svédasztalos formában bőségesek és változatosak, a szakácsok pedig ízletes ételekkel kényeztetik a vendégeket.
A személyzet udvarias és segítőkész, a kiszolgálás általában gördülékeny és figyelmes a vendégek felé. A szobák tágasak és kényelmesek, a tisztaság rájuk jellemző, a berendezés pedig praktikus a családok számára. A környezet zöld és csendes, így a nyugalom és a feltöltődés szempontjából kedvező a tartózkodás. A parkolási lehetőségek rendkívül kedvezőek, és a környék jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. Az ár-érték arány kedvező, amit a teljes körű szolgáltatások és a fürdőbelépők is megerősítenek. Gyermekes családok számára a játszószobák, a kalandpark közelsége, valamint az Xbox- és biliárdasztalok gazdag programot kínálnak. Alföld Gyöngye Hotel Orosháza sikeresen ötvözi a hagyományos szállodai kényelmet a modern szolgáltatásokkal, így sokféle igényre megoldást kínál. Összességében az Alföld Gyöngye Hotel Orosháza kedvező választás lehet mind a pároknak, mind a családoknak, köszönhetően a jó ár-érték aránynak, a barátságos személyzetnek és a sokoldalú programlehetőségeknek.
A szoba olyan volt mint egy börtön, ablakok magasan, de ezt leküzdve sem lehetett semmit látni. Az első este nem jutott hús, desszert, kb, a vacsora idő első órájában. Ezt sérelmezve közölték, hogy valami elszomálás történhetett részükről, vagy valaki sokat evett. . . A választék silány volt, mindig rohantunk, hogy egyáltalán jusson.
A személyzet a recepción elgondolkodtató volt, mintha szívességet tettek volna azzal, hogy valamire is válaszolnak. Semmi nem volt kiírva, a szobában sem volt semmi tájékoztató. A hotelben semmi lehetőség semmire, de még csak körülötte sem. A strandnak jónak mondható, azt leszámítva, hogy nagy része nem üzemelt. Pl. az élmény medencék, amire azért a gyerek számított. Persze erről előzetes információt nem kaptunk.
A szoba kényelmes volt. De öt napig nem vitték ki a szemetet. Nem cseréltek törölközőt. Többször koszos volt a tányér és bögre. Két nappal az érkezés elött kaptam emailt arról hogy nincs fürdő a szállodában. A limonádé fogyasztást is 10 töl16 óráig korlátlanul igérték. Ezzel szemben ebédre kaphattunk egy pohárral.
Sajnos a fürdőszobából áradó csatornaszag miatt kellemetlen volt az ott tartózkodás. Inkább sokat voltunk házon kívül. Csak 1 fotel volt, jó lett volna 2 mivel ketten voltunk. Nem ártana egy összecsukható szárító, amin a strandolás után szárítani lehet a törülközőt, fürdőruhákat. Mindez a 215-ös szobáról, a többit nem ismerjük.
Sajnos a televiziót nem sikerült beállítani a kép szét esett. A wifi a szobában nem müködött. Ez a harmadik emeleten de a folyosóra kilépve a wifi vissza jött. A problémát szoba cserével megoldották. Ezen kívül mindennel megvagyunk elégedve. Jól éreztük magunkat. Az ételek szuperek a személyzet nagyon kedves és barátságos. Máskor is szívesen megyünk.
A szállás az ár-érték aránynak megfelelő. A tisztaság rendben volt. A személyzet segítőkész és kedves. Az étel kínálat bőséges mindenki talál magának olyan ételt, ami kedvére való. Nagyon ízletesen főznek. Sütemény és gyümölcs is jár az étkezésekhez. A szálláshoz tartozó fürdőbelépő nagyszerű ötlet.
Az ételek nagyon finomak voltak, tetszett, hogy teljes ellátást biztosított a hotel! Jól jött a 36-38 fokos melegben a klíma és a hűtő a 3. emeleti szobánkban, viszont a padlószőnyeg nagyon foltos, kopott, elhasznált volt, illetve nagyon problematikus volt, hogy a falak szinte papírvékonyak!
Mindkét oldalról áthallatszott a szomszéd szobában zajló tévézés, beszélgetés, a szomszéd ébresztőjének hangja hajnal fél 6-kor (amit ő sajnos nem hallott meg, ezért mindig újraindult neki), és a szappanoperák, mi pedig szabadság ellenére nem tudtuk rendesen kipihenni magunkat. Összességében nem volt rossz, de nem biztos, hogy ismét ezt a szálláshelyet választanánk, ha erre járunk.
A foglaláskor a szoba típusánál nem volt feltüntetve, hogy a szobában nincs hűtőszekrény - még egy italhűtő sem, hogy klíma nem volt, ezután egyáltalán nem csodálkoztam. Lehet, hogy túl nagy követelmény, hogy legyen hűtőszekrény egy standard szobában. . . de a standard már a minimum, különben sátraznék.
A mosdóban a csapba olyan szűkítőt tettek, hogy éppen csak fogat lehetett mosni, olyan kis sugárban jött a víz. (Vagy nehogy hűteni lehessen az italt a folyó vízzel - ha már nincs hűtő. )
Nagyon szép helyen van a szálloda,de a szoba elhelyezkedése a személyzeti bejárat felett volt ezért reggel 6. 30 körül ébredtünk az érkező ill. a kinn dohányzó személyzet hangoskodására. Wifi nagyon gyenge volt. . . . sajnos este vacsi után sétálni nem tudtunk mert ez egy nyaraló övezet. . . semmi látnivaló . . . a városközpont 3 kilométerre . . .
Idős házaspárként már több alkalommal voltunk itt. 2018-ban a családunk minden tagjával / 10 fő /. Újként tapasztaltuk, hogy a fürdőben külön öltöző állt a hotel vendégei részére. Jó megoldás volt a karóra használatának lehetősége a szauna parkba is. Minden dolgozó udvarias, tisztelettudó, segítőkész, figyelmes volt velünk és a vendégekkel.
Tiszta, rendezett volt a szoba, a foglalásnál ugyan nem figyeltem, hogy nincs a szobában hűtőszekrény, de a személyzet segítőkész volt, és sikerült pótolni a hiányt. Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás udvarias, figyelmes. A wifi kicsit lassú, a hotel környékén nincs látnivaló, de a gyopárosi fürdő ezt kárpótolta, még a 10 perces sétát is megérte odáig. Összeségében nagyon jól éreztük magunkat.