Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Morzsa pékség és étterem Pécs

4,9
3
értékelés
2. helyezett
a 159 pécsi étterem közül
$$$$
Hely jellege
bisztró, pékség
Morzsa pékség és étterem Pécs
Morzsa pékség és étterem PécsMorzsa pékség és étterem Pécs
Morzsa pékség és étterem PécsMorzsa pékség és étterem Pécs
60 fotó

Morzsa pékség és étterem Pécs bemutatkozása

Ezt a különleges helyet a pécsi Király utcában találjuk, és központi elhelyezkedésén túl egy izgalmas koncepció is vonzóvá teszi. Egyszerre újhullámos pékség, ahol kovászolt kenyereket, péksüteményeket vásárolhatunk, illetve helyben is elfogyaszthatjuk reggelinket, comfort food ebédünket 8 és 17:30 között, majd 17:30-tól pénteken, szombaton és vasárnap a hely átfordul egy vacsorázó hellyé, ahol egy hetente változó izgalmas vacsora menüből választhatjuk ki aznapi fogásainkat.
Tovább olvasom >>

3 vendég értékelése alapján

Kiváló
100%
0%
Átlagos
0%
Gyenge
0%
Szörnyű
0%
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4,7Hangulat
4Ár / érték
5Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Hotel Sopianae Pécs - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2023.10.01-ig
Hotel Sopianae Pécs
25.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat-Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat-Rekreáció nyugdíjasoknak
2023.12.20-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
123.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2023.06.15-ig
Thermal Panzió Igal
64.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Morzsa pékség és étterem Pécs vélemények

35
3293
0
20910
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 342 városban járt márFelfedező - 2173 helyen első értékelőNépszerű író - 1401 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 20910 feltöltött kép
Kiváló 2023. március 16.barátokkal járt itt
A beltér letisztult, már-már puritán, de barátságos, az ember hamar otthon érzi itt magát, kifejezetten jó a fények beállítása. A kenyerek közelsége, a megrakott borospolcok is növelik az otthonosságérzést. Az étlapon az egyes fogások legfőbb alapanyagai szerepelnek felsorolásszerűen ételmegnevezésként, ami az utóbbi években egyre elterjedtebb a magas gasztronómiában.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
3Ár / érték arány
5Tisztaság
Itt fényképeztem:
Morzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - EgyébMorzsa pékség és étterem Pécs - Egyéb
Még több kép (30 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló 2022. szeptember 12.barátokkal járt itt
Ha Pécsen vagy a környéken járok, a Morzsa mindig kötelező program. Sőt, többször mentem Budapestről Pécsre kifejezetten ezért az étteremért. Pékségnek látszik - és valóban az is -, de emellett gasztro bisztró, változatos, kreatív fogásokkal, komoly borlappal. A séf és a tulajdonos remek izléssel és hatalmas gasztronómiai tapasztalattal találja ki és készíti el az ételeket. Maximálisan ajánlom!
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
12
36
35
575
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 33 városban járt márFelfedező - 41 helyen első értékelő2 évnyi aktív tagság
Kiváló 2022. április 25.barátokkal járt itt
A Morzsa az a hely, amiért bármikor érdemes autóba ülni vagy vonatra szállni, és elutazni egy ebédre, vagy egy vacsorára, de főleg mindkettőre. Az étterem a pécsi sétálóutcában, a Széchenyi térről nyíló Király utcában található, a Dzsámitól párperces sétára. A hely maga egyszerre pékség és étterem, vagy inkább bisztró.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Itt fényképeztem:
Morzsa pékség és étterem Pécs - Étel/italMorzsa pékség és étterem Pécs - Étel/italMorzsa pékség és étterem Pécs - Étel/italMorzsa pékség és étterem Pécs - BelsőMorzsa pékség és étterem Pécs - Étel/italMorzsa pékség és étterem Pécs - Étel/italMorzsa pékség és étterem Pécs - BelsőMorzsa pékség és étterem Pécs - Étlap/itallapMorzsa pékség és étterem Pécs - BelsőMorzsa pékség és étterem Pécs - Étel/italMorzsa pékség és étterem Pécs - Étel/italMorzsa pékség és étterem Pécs - Étel/italMorzsa pékség és étterem Pécs - Étel/italMorzsa pékség és étterem Pécs - BelsőMorzsa pékség és étterem Pécs - BelsőMorzsa pékség és étterem Pécs - Étel/italMorzsa pékség és étterem Pécs - Étel/italMorzsa pékség és étterem Pécs - Étel/italMorzsa pékség és étterem Pécs - Étel/italMorzsa pékség és étterem Pécs - Étel/italMorzsa pékség és étterem Pécs - Étel/italMorzsa pékség és étterem Pécs - Étel/italMorzsa pékség és étterem Pécs - Étel/italMorzsa pékség és étterem Pécs - Étel/ital
Még több kép (21 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.