Agapanthus étterem értékelései

Értékelései
6
15
27
24
0
0
8

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Agapanthus értékeléseit!

Olvasd el Agapanthus étterem értékeléseit!

Agapanthus értékelései

Méltatlan a Szépművészeti Múzeumhoz! -

Fine Art Bistro Budapest

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 28. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Örömmel olvastuk, hogy a felújított Szépművészeti Múzeumban étterem is lesz. Most jártunk ott az újranyitás óta először, és rögtön kipróbáltuk. Kár volt! Nagy kár! És sokba is került! Félig önkiszolgáló, félig a pult mögül szolgálják ki az ételt egy rideg, minimalista modern helyiségben. Önkiszolgálni a levest és a salátákat lehet, olyan csöppnyi tálkába, hogy abba a levesből csak kóstolásnyi mennyiség fér.
Megosztom
Hatalmas csalódás! -

Százéves Cukrászda Gyula

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Gyulán töltött és mindaddig nagyszerű tapasztalatokat, élményeket hozó hétvégénk megkoronázásának szánva, vasárnap délután elmentünk ebbe a híres cukrászdába. Kár volt! Szó szerint és átvitt értelemben is, rossz szájízzel jöttünk el. Hogy nincs unicumos poharuk, ezért Gyulai pálinka feliratú pálinkásban hozzák ki a likőrt, az még hagyján.
Megosztom
A kedvencünk, ahová visszatértünk -

Gusto Restaurant Gyula

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Meglepő kicsit a hely, mert az utcáról nézve azt lehet hinni, hogy egy nagy étteremről van szó, de nem. Kifejezetten barátságos, egy nagyobb szobánál alig terjedelmesebb helyiség fogadja a vendéget, de így sem tűnik zsúfoltnak. A berendezés hasonlít a Várkonyi Bisztró letisztult designjához, visszafogottan elegáns.
Megosztom
Trendi és joggal népszerű -

Várkonyi Bistro & Bar Gyula

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 12.
Utazás és szállásgondok után fáradtan estünk be ide egy kései ebédre. Jó helyre! Laza, de nem bizalmaskodó stílusú fiatalemberek vettek gondjaikba bennünket. Én végre kipróbálhattam a BBQ-oldalast, finom volt. A coleslaw saláta lehetett volna egy kicsit üdébb és több sárgarépa is jó lett volna benne, de ez csak apróság.
Megosztom
Egy kávéház, amely egészen jó étterem is egyben -

Csekő Kávéház Nyírbátor

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 19.
Bár a hely elsősorban cukrászati termékeiről, hatalmas sütemény-, torta-kínálatáról híres és népszerű, mi ebédelni tértünk be, és elégedettek voltunk azzal, amit választottunk. Jót ettünk! Bizarr, de éppenséggel a tortaszelet nem volt jó, amit desszertként kipróbáltam: a chia-magos pina colada torta tésztája szárazon porlott és az egész készítmény ízetlen volt.
Megosztom
Vitézül állták a kánikulai rohamot! -

Calypso Drinkbár Tivadar

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 19.
Az egyik legforróbb, kánikulai szombaton tértünk be ide ebédelni, úgymond jobb híján, mert sajnos a környéken nem nagyon van étterem, és ez esett útba. A tiszai szabad strandra néz a tágas terasz, így zömmel a strandolókkal volt tele. Olyannyira, hogy a pincér hölgy még mielőtt bármi másról szót ejtettünk volna, figyelmeztettet bennünket, hogy kb.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kellemes terasz, hangulatos épület, így gondoltuk, kipróbáljuk, most először. Félek, utoljára. Mert ha nem is volt rossz, annyira mégsem jó, hogy újra próbálkozzunk! A kiszolgálás szakszerű és gyors, de az ételek csak fele részben voltak elfogadhatóak! A rettentő melegben én csak egy tatár beefsteaket kértem, ami kétségtelenül előétel, nem ettől kell jóllakni, de ez az adag a fekete palatáblán inkább csak ízelítő méretű volt.
Megosztom
Rejtett kincs! -

Oázis Étterem Tihany

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy helyi hölgytől kaptuk az ajánlást, hogy itt ebédeljünk, és nagyon hálásak vagyunk neki ezért! Két napot töltöttünk most hétvégén Tihanyban, és mindkét nap ide jöttünk. A főutca csiri-csáré zajossága és zsúfoltsága után élmény volt rálelni erre a kis csendes, mellékutcai oázisra. Hangulatos kerthelyiség a zöldben nagyszerű kilátással, macska dorombol a széken, a grillezést előttünk végzi egy fiatalember.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ezen a környéken sajnos kevés az étterem, így örültünk, amikor Pünkösd hétfőn ezt ajánlotta valaki. Számunkra azonban, hogy úgy mondjam, "egyszer használatosnak" bizonyult! Biztosan nem megyünk oda még egyszer! Az egész intézmény kiépítése és az étterem működése is inkább ahhoz látszik igazodni, hogy a hétvégi esküvőket szolgálják ki, abból éljenek meg.
Megosztom
2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha a Tisza-tónál időzünk, akár pár órát, akár pár napot, mi csak itt ebédelünk! Mert hangulatos a hely, és mert nagyszerűen főznek, és olyan ételeket kínálnak, amelyek többsége saját kreáció, nem az unalomig ismert éttermi menü. Most négy napot voltunk ott, és mindig náluk ebédeltünk finomakat!
Megosztom
3 oldalon / 27 találat


TérképX