Agapanthus étterem értékelései

Értékelései
6
15
27
24
0
0
8

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Agapanthus értékeléseit!

Olvasd el Agapanthus étterem értékeléseit!

Agapanthus értékelései

Bennünket meggyőzött! -

Halászcsárda Étterem Szolnok

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 23.
Évek óta csak autóból, buszból néztem ezt a helyet, arra gondolva, hogy milyen szerencsétlen elhelyezkedésű, hiszen a Tisza-híd felhajtójában van tulajdonképpen. Csakhogy Szolnokon sajnos kevés jó étterem van, és mostanában elkezdték ezt a Halászcsárdát ajánlgatni az ottani barátaink, hogy érdemes kipróbálni.
Megosztom
A turista lehúzására specializálódtak! -

Kerék Csárda Dunaföldvár

2017. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. május 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma voltunk ebben a csárdában egy nyugdíjas csoporttal. Az ételeket a vezetőnk már előre megrendelte igény szerint, így csak az italok rendelésével kellett foglalkozni. A fiatal kiszolgáló hölgytől kérdeztük, milyen vörös boruk van, mire ő érthetetlenül gyorsan elhadarta egy sosem hallott pincészet nevét, mondván, hogy annak a borát tudja hozni kimérve.
Megosztom
Szeretjük, de most csalódtunk egy kicsit! -

Evezős Csárda Szolnok

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 29.
Évek óta ismerjük és szeretjük ezt a helyet. Mert nem akar másnak látszani, mint ami, nem akarnak olyasmibe fogni, ami nem a sajátjuk. Csinálják kitartóan és megbízhatóan jó színvonalon, azt, amit jól tudnak, és amit vár a vendégkörük tőlük. Elég nagy választék, halból is, marhahúsból is, ízletesen elkészítve.
Megosztom
2016. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. október 30. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már megint győzött nálam a remény és a régi szép emlék a nem is olyan régi rossz tapasztalás felett! Gyógykúrán voltunk a múlt héten Hajdúszoboszlón, és egy csendes délután betértem a Nelsonba, mert eszembe jutott, egyszer milyen finom Mozart-tortát ettem ott. Most is volt ilyen torta a pultban, bár nagyon másként nézett ki, mint amilyenre emlékeztem.
Megosztom
2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Miután a Visegrádi utcai Trófea zárva volt, átvándoroltunk ide. A recepciónál nagyon kedvesen fogadtak, és hogy elpanaszoltuk a helyzetet, talán kárpótlásul egy igen jó asztalt kaptunk, az ablak mellett, kétszemélyest. Kiderült, hogy ezzel nagy jót tettek velünk, mert olyannyira tele volt az étterem, hogy egy zsúfolt és hangos tömegzaba (elnézést) hely érzetét keltette bennünk.
Megosztom
2015. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. december 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször ettünk már itt, jellemzően napi menűt. De a Halnap alkalmából a napi kínálat sült keszegjét választottuk az ősszel. Korrekt hely. Ez az első, ami értékelésként eszembe jut. A legbelső terem kellemes hangulatú. Kedves kiszolgálók, elfogadható árak. Az étel semmi különös, de mindig rendben van. Ennyi, ilyen. Sajnos az italválaszték nem túl bőséges.
Megosztom
Kerüld el nagy ívben! -

Mészáros Vendéglő Abony

2015. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. november 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Annyi jót, dícsérő szót hallottam már erről az étteremről, hogy ma, amikor arra jártunk, lelkesen nyitottunk be, hogy egy jót ebédeljünk. Az igénytelen, lekopott retrókörnyezet önmagában még nem riasztott el bennünket, hiszen vannak a vidéken hasonlók, de némelyikben kifejezetten jól főznek.
Megosztom
3 oldalon / 27 találat


TérképX