Agapanthus étterem értékelései

Értékelései
6
15
27
24
0
0
8

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Agapanthus értékeléseit!

Olvasd el Agapanthus étterem értékeléseit!

Agapanthus egri értékelései

Egy élmény! -

Fúzió Borbár Eger

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 26.
Elmentünk hozzájuk, hogy ha már Egerben vagyunk, vegyünk egy igazi Egri Bikavért. Reggel 10 óra után nem sokkal még nem igazán borkóstolós az ember hangulata, de a kedves és nagyon professzionális fiatalember meggyőzött, hogy legalább a kiválasztott kétféle Bikavért kóstoljam meg, úgy döntsek. És igaza volt, a két jó közül a nekem jobban tettszőből vettünk egy palackkal valamilyen családi eseményre.
Megosztom
Megfáradt turistának az oázis! -

HBH Bajor Sörház Eger

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 26.
Kellemes terasz a város főterének egyik sarkában. Gyors, jó modorú kiszolgálás, így az első próba után másnap is visszatértünk ide. És nem csalódtunk! A két nap kettőnk által fogyasztott különböző ételekkel kapcsolatban csak annyit tudnék kifogásolni, hogy a bekeverten felszolgált tatár bifsztek nem volt elég ízes. Minden más tökéletesen rendben volt.
Megosztom
A Palacsintavár bankkártyát nem vár! -

Palacsintavár Eger

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 26.
Annyi jót olvastunk erről a helyről itt is, másutt is, hogy első egri napunkon ide jöttünk ebédelni. Nem bántuk meg, de még egyszer nem mennénk. . . ! Kellemes, utcai asztalnál ültünk le, és nyomban ott termett a kedves pincér fiatalember. A kiszolgálói figyelmesség a továbbiakban sem hagyott kívánnivalót maga után.
Megosztom


TérképX