Agapanthus szállás értékelései

Értékelései
6
15
27
24
0
0
8

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Agapanthus értékeléseit!

Olvasd el Agapanthus szállás értékeléseit!

Majdnem minden kitűnő, de kicsit túlárazott -

Aqua Villa Eger Eger

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 26.
Három csillagos szálláshely, bájos kis kastélynak kinéző épület, mögötte meglepően hangulatos kerttel, ahol – ez kiemelendő az egri parkolási nehézségeket látva – a vendégek parkolhatnak. És valóban látszik a belső tereken is, hogy frissen van felújítva. A fogadtatás végtelenül kedves, és a recepciós hölgyek a későbbiekben is rendkívül megértőek, segítőkészek.
Megosztom
Hatalmas, kényelmes lakosztályban laktunk -

Lux Panzió Szarvas

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 1.
Az itteni vélemények alapján próbálkoztunk 3 éjszakára szálláshelyet találni Szarvason, és bár elég későn jelentkeztünk, ebben a panzióban még volt hely, igaz, csak a legnagyob lakosztály. Nem volt annyira drága, hogy ez problémát jelentsen, ezért lefoglaltuk, és nem csalódtunk.
Megosztom
Egy rejtett kincs! -

Végvár Apartman Gyula

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Miután az előre lefoglalt szálláshely nem volt megfelelő, segítséget kértünk a helyi Tourinform irodától, hogy legyen hol aludnunk a következő három éjszakán, ahol fűtenek novemberben, ahol olvasni is lehet a világításnál. Több telefon után egy kedves női hangot hallottunk ki a készülékből, és innentől kezdve minden rendben volt, sőt nagyszerű volt!
Megosztom
Hidegben, sötétben?! -

Romantika Panzió Gyula

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 12.
Interneten kerestem 3 hétvégi éjszakára szálláshelyet Gyulán, és ezt választottam. ROSSZ DÖNTÉS VOLT! Pénteken kora délután érkeztünk meg a panzióba, ahol egy babaház-stílusban berendezett, elsőre aranyos szobát mutatott meg a recepciós hölgy. Csakhogy kiderült, hogy az egyébként is csupán gyufalángnyi fényt adó és csak néhány mennyezeti beépített lámpácskából sem ég mind (a belépőben lévő egy is ki volt égve!
Megosztom
Nagyon kényelmes! -

Hableány Hotel Tiszafüred

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tavaszi túrázásra érkeztünk a Tisza-tóhoz, és itt töltöttünk három éjszakát. Kicsit meglepően messze van Tiszafüredhez és a Poroszlón lévő Ökocentrumhoz, de mivel közvetlenül a Tisza mellett helyezkedik el, csodás a kilátás az erkélyről, és mélységes a csend. És mert a programjaink közül kettő is a közeli Szabics-kikötőből indult, nekünk az sem volt hátrányos, hogy a szálloda Tiszaörvényben van.
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 30.
Már nem először voltunk a párommal ebben a szállodában egyhetes gyógykúrán, mert a gyógyszolgáltatásai nagyszerűek, a szálloda kényelmes, tiszta, a személyzet kedves és segítőkész. Ami viszont nekünk egyre kevésbé elfogadható, és emiatt meggondoljuk, jöjjünk-e ide újra, az a kötelezően kifizetendő vacsora és annak minősége.
Megosztom


TérképX