Anetta étterem értékelései

Értékelései
5
8
4
2
0
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Anetta értékeléseit!

Olvasd el Anetta étterem értékeléseit!

Szülinapi vacsora -

Sziget Vendéglő Gödöllő

2018. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. május 22.
Szülinapomon voltunk ebben az étteremben. Az ételek finomak voltak, tisztaság van, a kiszolgálás is megfelelő volt. DE semmi plusz nincs benne. Egyhangú nekem egy kicsit az étterem, rideg. Hiába a fa dekoráció, mégis valami hiányzik. A felszolgáló szimplán kiszolgált, 1 plusz szót se szólva. Nem volt rossz, de nem megyünk szerintem még se oda többet.
Megosztom
2018. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. május 16.
A Kis Tirol Étterem kiváló hely. Gyönyörű az étterem, és a kis kert része is. Nem mindennapi varázsa van. Minden arról árulkodik hogy folyamatosan szépítgetik. Az ételek nagyon finomak, különlegesek, a személyzet is kiváló munkát végez. Anyukám szülinapja volt ott megtartva, de 4 éve a mi esküvőnk is itt volt. Akkor is teljesen meg voltunk elégedve mindennel.
Megosztom
Szélkakas egy jó kis étterem -

Szélkakas Étterem Gödöllő

2015. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. január 6.
Az előttem szóló vendéggel ellentétben mi visszajárunk az étterembe. Péntekenként az étel féláron van. A kiszolgálással sincs semmi gond, családias étterem. Igaz a berendezés nem a legmodernebb, de az ételek finomak. Karácsonykor tele volt az étterem, és akkor is megkaptuk az ételeket fél órán beül, és addig ettünk gulyás levest ami nagyon finom.
Megosztom
2015. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. május 9.
Az étterembe sokszor jártunk már. Minden alkalommal pénteken megyünk, mert akkor az étel fér áron van. Levessel, fő étellel, és itallal együtt nem fizettünk még többet 4000 Ft-nál. :) Finom minden, igaz az ételre kicsit többet kell várni a megszokottnál, mivel ezen a napon sokan vannak. Hangulatos, szép az étterem, van kinti teraszhelyisége is, ami még télen is fedetten üzemel.
Megosztom


TérképX