2016. május 11.családjával járt itt 45 Családi ünnepet tartottunk a minap a Tacuba Cafe&Stage étterem-kávézóban. Valószínüleg nem is tudnánk a létezéséről,ha nem a főváros XVII. kerületében laknánk, mivel egy felüljáró mellett, az útról nehezen láthatóan húzódik meg csendesen. Pedig nincs oka a rejtőzködésre!
Hangulatos "tornác" és belső tér, valamint egy udvarias pincérhölgy várt minket a bejáratnál. A választék nem túl bőséges, de felvonultatja a magyar és nemzetközi ételek mellett a mexicói és a texasi konyha néhány specialitását is. Nekem a legnagyobb élményt a mexicói bableves okozta. Egy csodásan fűszerezett, cseréptálban, a tálra sütött tésztával borítottan tálalják! Fantasztikus! A második fogás kiválasztása már nehezebben ment, mivel az igen laktató leves után egy könnyebb fogás is elegendő lett volna. Végülis mindenki megtalálta a számára megfelelő fogásokat, általános megelégedésre. A pincérek udvariasak, az ételekre nem kellett sokat várni, igaz, nem is volt túl sok vendég. A fiam szerint azért, mert nem találtak oda. . . Talán célszerű lenne a hagyományos magyaros ételek közül néhánnyal bővíteni a kínálatot-a sok paradicsomos, gombás étel mellett-így pl. egy bojúpörkölt,egy halászlé esetleg egy túróscsusza méltán számíthatna a vendégek érdeklődésére. Az árak nem olcsók, az ár-értékarány kissé az árak felé tolódott,de összességében kellemes emlékeket vittünk magunkkal a távozáskor. Jó szívvel ajánljuk a magyar-mexicói-texasi specialitásokat kedvelőknek.