bépé14 étterem értékelései

Értékelései
0
15
102
46
0
2
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg bépé14 értékeléseit!

Olvasd el bépé14 étterem értékeléseit!

bépé14 értékelései

békebeli cukrászda -

Floch Cukrászat Vác

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez egy igazi, békebeli cukrászda. Már az is remek érzés, hogy az utcáról egy szép boltíves kapun kell bemenni egy hasonlóan szép udvarra, ahol a cukrászda található. Bent egy igazi cukrászdás hangulat fogad. Stílusos bútorzat, széles választék, ragyogó tisztaság. Mindez korrekt áron. Én egy kitűnő presszó kávét és hasonlóan kiváló fagylaltot (epres túró, csokoládé tejszínhabbal) fogyasztottam.
Megosztom
több mint croissant -

Freyja Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 8.
Nekem a hely, a környék ismerős volt, hiszen korábban gyakran jártam erre, a régimódi, klasszikus Bognár cukrászdába. Most viszont ugyanott egy abszolút trendi, fiatalos, bauhausosan berendezett kávézó fogadott. A hely egyetlen terméke a helyben készült croissant. Ebben viszont csúcsminőség. Én a pisztáciást próbáltam ki, egy kellemes, de mégis erős white coffee-val.
Megosztom
több mint bisztró -

Korzó Bisztró Sződliget

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 29. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hétvégén, délután 3 ő körül, az ebédidő vége felé ültünk be. Sokan éppen akkor távoztak. Asztalt így könnyen kaptunk, bár egyébként is elég nagy, tágas az étterem. Berendezése modern, a szó legjobb értelmében. Ugyan a hatalmas tévé nekünk nem hiányozna, amit viszont, kérésünkre azonnal nullára halkítottak. Van egy stabil étlapjuk (bő választékkal), továbbá napi ajánlatok.
Megosztom
lenyűgöző hangulat -

Építész Pince Étterem Budapest

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. április 28.
"Ennek a helynek olyan hangulata van, hogy igazából, ha csak száraz kenyeret és vizet adtak volna, akkor is csillagos ötös lenne a számomra" - írta ZigZag korábban és roppant találóan. Úgyhogy muszáj volt idézni. Mi a csodaszép épület udvarán, az étterem kerthelyiségében foglaltunk helyet. Ami, ha lehet fokozni, még külön gyöngyszem az épületen belül.
Megosztom
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 27.
Az előző értékelés óta nem sok változásról számolhatok be. A sződligeti Rába cukrászda nem az a hely, amiért érdemes ellátogatni ebbe a Duna menti községbe, de ha már itt vagyunk, akkor nyugodtan bemehetünk. Egy jó, átlagos cukrászda. Bár, az elvitelre vásárolt tökmagos-sajtos nagyi ropija egészen kiváló, friss, ropogós volt.
Megosztom
a leghangulatosabb! -

Jedermann Budapest

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagy várakozással jöttem, és a legkevésbé sem csalódtam. A Jedermann az egyik leghangulatosabb budapesti kávézó. Na, jó, ne óvatoskodjunk: a leghangulatosabb! Ugye, amikor belépünk valahova, az első, ami szembe ötlő, a berendezés, a dekoráció. Nos, hát ez igazán kedvemre való: artisztikus, jazzes. Már üzemel a kerthelyiség is, ami ugyancsak ezt a barátságos, jazzes hangulatot árasztja.
Megosztom
még mindig jó -

Baristum Kávézó Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 16.
Nagy tapasztalatú "kollégáim" már minden szépet és jót megírtak erről a Kossuth tér melletti kávézóról. Az azonban figyelemre méltó erénye a helynek, hogy 2019-ben is meg tudom erősíteni a korábbi (sokkal korábbi! ) kedvező tapasztalataikat. Én csak egy kávéra tértem be, nem sokkal zárás előtt, de a kiszolgálás és a kávé is kifogástalan volt.
Megosztom
tetszik - cakumpakk -

Cakumpakk Bisztró Esztergom

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 4.
Ma a névadó étellel, a cakumpakk levessel kezdtem. Egy igen guszta kis lábosban tálalták a sűrű, tartalmas, laktató levest. Bab, burgonya, répa, káposzta, rizs és egy kis pecsenyehús volt benne. A káposzta enyhén dominálta az ízeket. Tudni lehet, hogy Jókai, Mikszáth és Móricz is nagyon kedvelte ezt a levest.
Megosztom
2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 2.
Hát, ahhoz képest, hogy cukrászda, elég komor hangulatú a berendezés. (Zömében fekete székek és asztalok.) Ezt az igen kedves, barátságos személyzet sem tudja ellensúlyozni. Pedig a kávé (espresso macchiato) is jó volt. Az ár korrekt, a tisztaság hibátlan. De legközelebb inkább a napfényes teraszra ülök.
Megosztom
2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 1.
Nem sokkal a zárás előtt csak egy kávéra tértem be. A kávé jó erős volt (bár nekem kissé keserű). A kiszolgálás udvarias, a tálalás ízlésesen elegáns. Maga a hely is roppant ízlésesen van berendezve. Tisztaság (mosdó is) teljesen oké.
Megjegyzem még, hogy meleg étel is kapható. Legközelebb egy levest (690 Ft) kipróbálok.
Megosztom
11 oldalon / 102 találat


TérképX