Csáki szállás értékelései

Értékelései
4
4
0
2
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Csáki értékeléseit!

Olvasd el Csáki szállás értékeléseit!

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2018. júniusában 3 napot töltöttem a szállodában. A kedves személyzet családias légkört teremtett, minden tiszta volt. A félpanziós vacsorát mindig az általam kért időpontra készítették el. A medence enyhén sós vízét megunni nem lehetett. A település látnivalói igazi kis gyöngyszem volt. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a nyugodt, békés pihenést.
Megosztom
2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Októberben Erzsébet program keretében voltam a szállodában. Nagyon kedves volt a személyzet. A szálloda tiszta, a víz csodálatos volt. A pincérek percek alatt szolgálták fel a remeknél remekebb ételeket. A svéd asztalos reggelinél az ember nem is tudta a finomabbnál- finomabb ételek közül mit válasszon. Másoknak is szívesen ajánlom ezt a pompás helyett.
Megosztom
2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 4.
A hotel tiszta, tele gyönyörű virággal, a személyzet kedves a wellnes csodás. Az ételek elegendőek voltak. A választék bőséges.Igazán családias hangulatú pihenésben volt részem. A város tisztasága és jó levegője, a parkok rendezettsége teljesen elbűvölt. A termálfürdő kellemes gyógyvize felüdülés a séták után.
Megosztom
2016. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. május 3.
Nagyon kedves volt a személyzet. Gondosan összehajtott köntös és törülközők vártak a tágas és tiszta szobában, amit érkezésem után rövid várakozás után birtokba vehettem. A legválogatósabb ember is tele hassal távozott az étkezések után, mert változatos és bőséges a választék. A medence vize kellemes hőmérsékletű és tisztasága, a természete fény játéka elkápráztató.
Megosztom


TérképX