Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
gabra
6700
1 évnyi aktív tagság
Itt járt már

gabra adatlapja

13Értékelés
6
7
0
0
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2013.11.20
Utoljára itt2013.11.29

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2013. november 26.a párjával járt itt
Rendszeres látogatói vagyunk a helynek. Szerintem egy átlagos, nem alkalmi hely, de jót lehet enni, olcsón. Hátránya: nagy a konyhaszag, ami pár órára beleivódik a ruhába, hajba. Előnye: olcsó és nagy a választék. A konyhája jónak, de nem kiválónak mondható. A hangulat jó, ha nem fogunk ki egy harsány társaságot. .
4Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
2013. november 26.a párjával járt itt
Az étterem fekvése egyedi, a látogatottsága ennek megfelelő. Az ételek minősége jó, mennyisége szintén. Nem mondhatok rá semmi rosszat, de kiugróan jót sem a panorámán kívül. Az ár/érték aránya jó. Ha nem lettek volna olyan sokan, biztosan jobban éreztük volna a hely hangulatát, így viszont nem hagyott bennünk kimagasló érzést, csak jót.
4Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Kiváló 2013. november 26.a párjával járt itt
Rendszeresen járunk a Kredencbe. Szerintünk kellemes hely, főleg nyár estéken, amikor a kinti asztalokhoz kiülve lehet beszélgetni, hallgatni a zenét, nézni a járókelőket. A helyet a Balaton partjától csak egy utca és házsor választja el, mégsem mennek fel a turisták ebbe a (kórház főbejáratával és a Blaha Étteremmel egy szintben lévő) utcába.
4Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság