2018. június 24.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Évek óta kerülgettük az éttermet, de valahogy mindig kimaradt.
Nem bántuk meg, hogy végre itt ebédeltünk. Kedves, gyors kiszolgálás.
Finom, megfelelő mennyiségű ételek. Apróság ugyan, de az evőeszköz "stílusa" nekem sokat emelt a komfortérzeten. Az árak "hévíziek", főleg a sör ,de Német-Orosz a város, rég nem Magyar. A pizza készletet is ki fogjuk próbálni.
2017. június 11.családjával járt itt 45Először húzósnak kinéző árak eltörpülnek az adagok mérete láttán.
Születésnapra mentem, de "munkaebéd" lett belőle. Munka volt megenni a rendelvényem. Először nézz körül, hogy mekkorák az adagok, mert biztos, hogy "túlrendeled" magad. A csapatból páran csomagoltatták a maradványt. Érdekes és finom kajákat ehetsz pofás környezetben. Örülök, hogy itt lehettem.
2016. május 28. járt itt 45A 108_as szobát ne fogadjátok el, mert pihenni, azt nem nagyon tudtok benne. A konyha felett van ès reggeltől estig kondérokat, edényeket csapkodnak. Minden más tekintetben csak ajánlani tudom.