Joylyn étterem értékelései

Értékelései
5
8
4
1
0
0
7

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Joylyn értékeléseit!

Olvasd el Joylyn étterem értékeléseit!

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. november 15.
Kisebb (budapesti) baráti társaság verődött össze Pápán, s ebédidő lévén, kerestünk egy éttermet. Bár egy kicsit később kezdődő rendezvényre készültek, fogadtak minket, és kiváló kiszolgálásban volt részünk. A hely ízlésesen van kialakítva, a felszolgálók figyelmesek, gyorsak, udvariasak. Az ételekkel is elégedettek voltunk.
Megosztom
Születésnap Földes Józsiéknál -

Földes Józsi Vendéglője Budapest

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. november 15.
Születésnapomat ünnepeltük szűk családi körben Földes Józsi éttermében. Szívélyesen fogadtak minket, a felszolgáló végig türelmes és készséges volt. Ketten közülünk Földes bordát (fokhagymás-paradicsomos vajjal locsolva) ettek - nem győzték dicsérni. Finom ételeket ettünk, nagyon jó hangulatban töltöttük a délutánt. Köszönjük :))
Megosztom
Hangulatos ebéd Balatongyörökön -

Csókafészek Étterem Balatongyörök

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 30.
Sümegi pihenésünk alatt mentünk el ebédelni a Csóka Fészek étterembene, ahol csodálatos kilátás mellett fogyaszthattuk el a finom, bőséges, gusztusosan tálalt ebédet. Nem voltak sokan, az ételeket hamar kihozták. A kiszolgáló hölgy kedves volt, a maradékot becsomagolták nekünk. Elégedettek voltunk, hogy ezt az éttermet választottuk.
Megosztom
Születésnap Óbudán -

Csalánosi Csárda Óbuda Budapest

2015. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. július 12.
Egy rokonom születésnapját ünnepeltük a Csalánosi Csárdában. Hatalmas adag ételeket kaptunk, amik finomak is voltak, és a maradékot be is csomagolták nekünk. Majdnem húszan voltunk, a pincérek folyamatosan figyeltek ránk, gyorsan szolgáltak ki, bár tele volt a vendéglő. Jó választás volt ez a hely. Óbudaiként örülök, hogy nem kell a város más részeibe menni egy jó ebédért vagy vacsoráért!
Megosztom


TérképX