JuditSixty étterem értékelései

Értékelései
4
5
6
5
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg JuditSixty értékeléseit!

Olvasd el JuditSixty étterem értékeléseit!

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 16.
Ezt az éttermet csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti az olasz konyhát, a pizzát, a tengeri kütyüket. Mind az előétel, mind a főétel elképesztően finom volt. Minőségi alapanyagok, szép tálalás. A kiszolgálás tökéletes. Még a séf is kijött hozzánk megkérdezni, hogy minden rendben van-e, elégedettek vagyunk-e? Ha erre járunk, ide mindig betérünk.
Megosztom
2015. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 17. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az elmúlt 1 év során 2x próbáltuk meg ezt az éttermet. (Azért kétszer, hátha elsőre csak baki volt. . . )
Sajnálatos módon mind a kétszer csalódnunk kellett. Sem az ételek minősége, sem a felszolgálás nem volt kielégítő. Először a felszolgált alkohollal volt problémánk: nem azt kaptuk, amit kértünk. Szóvá tettük, nem kaptunk helyette mást.
Megosztom
2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon sokszor jártunk már itt és csakis ide fogunk menni ezek után is. Városi szinten a legjobb hely, mind étel, mind felszolgálás terén. Eddig bármit kóstoltunk, mindig finom volt. Sosem kaptunk hideg vagy "állott" ételt. A gyermekünk külön figyelmet kap, hamarabb kapja meg az ételét, plusz "ezer" szívószálat kap az üdítőjébe, mert sosem tudja eldönteni milyen színűvel inna.
Megosztom
2016. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. február 19.
Nemrégiben, először jártunk ezen a helyen. Belépve már megfogott a hely "pub"-os hangulata, én nagyon bírom az ilyet. Egyből jött elénk egy pincér, hellyel kínált bennünket. Az ottlétünk alatt figyelemmel kísérték az asztalunkat (másokét is), nem kellett fürkésznünk, hogy éppen merre jár, ha inni szerettünk volna még.
Megosztom
2015. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. február 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször jártunk az étteremben, mert a hangulata és egyes ételek minősége/mennyisége megfelelő számunkra. Viszont többször tapasztaltuk a felszolgálók nem-kedvességét (nem szeretném durvábban kifejezni magam). Szájhúzás, unott arc, stb. Egy alkalommal a takarítónő ebédidőben pucolta az ablakokat. Nem csak számunkra volt felháborító.
Megosztom
Új, így nem a régi -

Kiskohász Vendéglő Dunaújváros

2016. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. február 17.
Régebben is többször jártunk ezen a helyen. Szerettük, de az évek során kicsit elavultá, unottá vált a hely. Ezért is örültünk neki, hogy végre felújításra került, bár új vezetéssel. Mióta újra megnyitott, párszor ellátogattunk vacsorázni. Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a konyha - bár jónak ígérkező kínálattal - annál silányabb minőséggel bír mind a levesek, mind a főételek tekintetében.
Megosztom


TérképX