Kicsiboszi46

Kicsiboszi46 adatlapja

8Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2014.01.29
Utoljára itt2025.07.28

Néhány kiemelt értékelés

Kihagyható 2024. július 29.a párjával járt itt
A hely megnevezésével van inkább probléma, mivel ha valaki járt már arborétumban, akkor tudja, hogy ez a hely nem az. Nagy, főleg füves terület, benne a Vadasparkkal, ahol azért kicsivel több állatot vártunk volna. Mi főleg azért mentünk, mert nagyon szeretjük az arborétumokat, és talán éppen ezért eléggé nagy csalódás volt számunkra.
Kiváló 2019. augusztus 6.a párjával járt itt
Férjemmel Bükkszentkereszten nyaraltunk, ezen az oldalon találtam rá erre az étteremre. A csárda gyönyörű helyen van. A pincérek kedvesek, az ételek finomak és nagyon nagy adagot adnak, minden nap becsomagoltattuk a maradékot. Akárhányszor mentünk, épp, hogy 1-2 asztal volt szabad, ennek ellenére nagyon gyorsan megkaptuk a rendelt ételeket.
Kiváló 2014. január 29., kollégákkal járt itt
Tavaly októberben jártam Szekszárdon, a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Zenei Szervezetének volt itt a 2 napos találkozója. Vendéglátóink este a Szász Söröző & Étterembe vittel minket vacsorázni. Remek hangulatú étterem, a pincérek minden kívánságunkat lesték. Az ételek és italok hamar az asztalunkra kerültek.
Felhasználó fényképei:
Szász Söröző & Étterem Szekszárd -