lego étterem értékelései

Értékelései
10
14
11
0
1
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg lego értékeléseit!

Olvasd el lego étterem értékeléseit!

Kellemes felüdülés a nyári melegben -

McDonald's - Piac utca Debrecen

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 3.
Hosszú utazás után tértünk be ide ebédelni a családdal. A kinti nagy meleg után kellemes hűvös idő fogadott bennünket az étteremben. Gyors és kedves kiszolgálásban volt részünk. Az ételek finomak és frissek voltak. Tisztaság volt mindenhol.
Megosztom
Családi kikapcsolódás -

Avasi Kilátó Kávézó Miskolc

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. május 10.
Érdekes és szép perceket töltöttünk el fent a magasban a gyerekekkel, ahonnan nagyon szép kilátás nyílik Miskolcra. Kedves és figyelmes felszolgálók hozzák az üdítőt és a finom kávét. Nagyon szép a berendezése a kávézónak, ami külön emeli a hely hangulatát. Érdemes ide ellátogatni mindenkinek, aki Miskolcon jár, hogy tovább gyarapodjanak az élményeik.
Megosztom
2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 17.
Nagy választék, finom és friss ételek kedves kiszolgálással. Nyaralásunk alatt találtunk rá erre az étteremre és egyből szimpatikus lett.
Megosztom
2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 17.
Nagyon szimpatikus ételek bőséges választékkal. A legjobb az volt, hogy ételallergiás kisfiamnak is tudtunk ebédet kérni. Kedves kiszolgálás.
Megosztom
Húsvéti családi ebédek -

McDonald's Siófok

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. április 23.
Gyors és kedves, barátságos kiszolgálás. Finom ételek. Kellemes hangulat. A negatív véleményeket furcsának találom, mert nekünk csak jó benyomásaink vannak az étteremmel kapcsolatban.
Megosztom
Családi fagyizás -

Roberto Cukrászda Tatabánya

2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 23.
Egyik közösségi oldalon találkoztunk a cukrászdával, nagyon megtetszett, szimpatikus volt képeken, játékokon keresztül. Nyaralásunk alkalmával felkerestük a helyet, hogy megkóstoljuk a fagyijukat és nem ért bennünket csalódás. Az adagok hatalmasak, az ízek finomak. A választék is nagy, mind a fagyik, mind a sütemények között.
Megosztom
2017. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 23.
Hazafelé jövet a nyaralásunkról betévedtünk ebbe az étterembe, amit már hallomásból ismertünk, s gondoltuk, mi is kipróbáljuk. Kellemes meglepetés volt! Gazdag és finom ételválasztékuk van megfizethető áron. A kiszolgáló személyzet barátságos, kedves. Csupán a belső hangulaton kellene változtatni szerintem, hogy ne legyen olyan "iskolakonyha" jellegű.
Megosztom
Ebéd egy forró nyári napon -

Hotel Pólus Étterme Budapest

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 12.
Nagyon kedves volt az étteremvezető hölgy, aki fogadott bennünket az étteremben. Kuponos ajánlattal érkeztünk ide, így megfizethető ára volt a 4 fős ebédünknek. Sajnos, kisfiamnak ételallergiája van, így az ő számára nem igazán volt lehetőség az evésre. Szerintem mind az étel, mind az italkínálat lehetne bőségesebb, főleg mivel a kuponon 1 nagy pohár juice szerepelt, ennek ellenére kétféle ízesített víz volt az asztalon.
Megosztom
Kiváló étkező -

Tündérkonyha Étterem Szeged

2015. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. július 13.
Bár kívülről nem látszik, bent már annál barátságosabb a hely. Kiváló és gyors a kiszolgálás, valamint igen bőséges a választék. Bárki megtalálhatja köztük a számára megfelelő ételt, mivel tésztafélékből ugyanúgy van választási lehetőség, mint húsételekből. Ezen kívül nagyon finom ételeket lehet kapni, amik ár-érték aránya is nagyon jó.
Megosztom
Gyors és finom ebéd nyaraláson -

Hóbiárt Bisztró & Pizzéria Szeged

2015. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. július 13.
Kívülről és belülről sem valami nagy durranás ez a Bisztró és Pizzériának nevezett étterem, viszont nagyon gyors a kiszolgálás, a választék szintén szuper és nem utolsó sorban finom ételeik vannak! Hasznos hely, hogyha valakinek nincs ideje főzni vagy átutazóban van Szegeden, illetve nyaralás alkalmával is kitűnő étkezési lehetőséget biztosít, akár mindennap!
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX