![]() 2016. június 22.gyerekekkel járt itt
2016. június 22.gyerekekkel járt itt Hol is kezdjem? Megérkezésünkkor abban sem voltam biztos, hogy jó helyen járunk. Kívülről elég lepukkantnak nézett ki a szállás, korhadt kapu, gazos kocsibeálló. Bejelentkeztünk,a tulaj megmutatta a szobát,hogy megfelel-e, maradunk vagy megyünk tovább. Maradtunk. Pici konyha,fürdő,szoba,erkély. Menjünk sorba.
Konyha: előnyök: két lapos villany rezsó,hűtő,kávéscsésze,teáscsésze. Hátrányok: nincs micro,vízforraló,két egyforma vizes pohár,tovább megyek műanyag egyszer használatos kanál,villa,kés. Amit már láthatólag más is használt. A poharak ,és tányérok ragadnak a kosztól. A szoba nagyjából rendben volt. Az étkezést csak az erkélyen volt lehetséges. Egy rozzant kerti műanyag asztal,és és 1db szék volt 3 embernek! (ilyen állapotút tettem ki pár éve lomtalanításkor)Kis térelválasztó található az erkélyeken ami ha többen vannak ismerősök,és egymás melletti apartmant vesznek ki, akkor elhúzható. Jelen esetben nagyon hangos szomszédokat fogtunk ki. A fürdő wc kialakítás is érdekes volt. Mikor először megnyitottam a mosdó csapját azt hittem eltörik. A belső parkoló gazos igénytelen. A tulaj elmondása szerint 15 éve épült a szállás,de nincs pénz a felújításra. Pici odafigyeléssel, törődéssel,tisztasággal sokkal jobb lehetne ez a szállás. Olyannak ajánlom,aki ténylegesen csak aludni járna oda,és az étkezéseket megoldja máshol.
![]() 2016. június 20.gyerekekkel járt itt
2016. június 20.gyerekekkel járt itt Hallomásból illetve kíváncsiságból kerestük meg a cukrászdát. A berendezés,és személyzet ruhája is korhű. A kiszolgálás tökéletes. A cukrászda belsejében található egy kis múzeum is, amely tükrözi a régmúlt idők hangulatát. Többször is jártunk már az elmúlt hónapban. Kóstoltuk a sütiket is és a fagyit is.
Nekünk ízlettek a sütik, és a fagyik is. A házi tejszínhab az valami isteni. Szerintem az árak is elfogadhatóak.
![]() 2016. május 15.a párjával járt itt
2016. május 15.a párjával járt itt Csendes kis hely a város szívében. Lehet nagyokat sétálni a környéken. A fürdő téli bejárata kb 300-méterre van, míg a nyári úgy 800-méterre. A szálláson a recepciósok kedvesek előzékenyek. lehetőség van kerékpár használatra, minimális kaució letétele után. Belső és külső parkoló használat.
A szobák pont megfelelnek arra a célra amire nekünk szükségünk volt. Elég sokat tartózkodtunk a szálláson kívül, szerencsére az időjárás is nekünk kedvezett. A reggeli nem svédasztalos,de én és a párom egyszer sem jöttünk el üres gyomorral. Ha tehetem biztos legközelebb is ott szállok meg.
![]() 2016. május 15.a párjával járt itt
2016. május 15.a párjával járt itt Az éttermet véletlenül fedeztük fel még tavaly télen. Nagyon hangulatos, az ételek frissek és finomak, az árak nincsenek elszállva, a kiszolgálás tökéletes. Nem kell órákat várni az ételre. Esténként élő zene. Lehet táncolni,és számot kérni is. Az étel adagok is megfelelőek,saláták közül a vegyes salátát tudnám ajánlani fokhagyma öntettel.
Nekem és páromnak is nagyon tetszik ez a kis étterem. És mint mondottam nem fenyegetés de visszatérünk.
![]() 2016. március 16. járt itt
2016. március 16. járt itt Többször jártunk már Hajdúszoboszlón,de most próbáltuk ki először a kemencés csárdát. A hely hangulata vonzott. Kár volt az ételeket kipróbálni. A fokhagymakrém leves ehetetlenül sós,a két személyes tálon a rántott máj kemény, rágós,a fokhagymás szelet papírvékony, rágós,a sültkrumpli valami borzalmas fűszerkeverékkel volt megszórva,talán valami curry-s.
A zöldköret szétfőzött sós,a párolt rizs szintén sós. Egyedül a savanyúság izlett,de abból nagyon keveset adtak horror összegért. Valószínűleg rámennek arra,hogy a sok sós ételre minél több italt fogyasszon az ember,mert az italok árát is szépen megkérik. Csalódás volt.