Lucerna77
Itt járt már

Lucerna77 adatlapja

52Értékelés
Bemutatkozás
Sok minden érdekel, a természet és a kulturális programok egyaránt és szeretek wellnessezni.
Így utazok, így járok étterembe
Családommal, időnként a barátaimmal szoktam utazni.
Ilyen vagyok
Édesszájú  •  Aktívan pihenő  •  Kultúraéhes  •  Wellness-mániás  •  Sokoldalú vagyok.
Regisztráció2014.08.13
Utoljára itt2025.08.04

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2024. november 19.a párjával járt itt
Minden szempontból kiváló. Nagyon jól főznek, nagy a választék, minden igényt kielégít a reggeli és vacsora is. Sokféle sütemény, és gyümölcs van a kínálatban. A szoba kényelmes, tágas, modern, nagyon jó a dizájn is. A fürdő is nagyon tetszett, jól éreztük magunkat. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné jól érezni magát.
Kiváló 2024. december 19.barátokkal járt itt
Többször is jártam itt, legutóbb 1 hete. Ez a legnívósabb veszprémi cukrászda, jó nagy terasszal, remek választékkal.
Minden nagyon finom, különösen a Dobos torta szelet és a madártej. A kiszolgálás full extrás, mindenkinek ajánlom, aki szereti a meghitt hangulatot és az igazi finomságokat.
Kiváló 2025. június 24.a párjával járt itt
Remek kilátás nyílik a teraszról és a hely szépsége, valamint az étterem kínálata és az ételeik remek minősége miatt adtam max pontot az értékelés során. Tudni kell azonban, hogy nagyon rossza megközelíthetősége, szűk, aszfalt nélküli úton lehet fölmenni, és ha szembe forgalom van, akkor rengeteget kell visszatolatni, szóval vannak azért problémák is, erre számítson mindenki.