Madárfészek étterem értékelései

Értékelései
1
7
7
5
0
0
9

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Madárfészek értékeléseit!

Olvasd el Madárfészek étterem értékeléseit!

Finom ételek, lassú kiszolgálás -

Platán Étterem Balatonföldvár Balatonföldvár

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 7.
Hangulatos hely, tetszenek a varrógéplábakra szerelt asztallapok :) Legtöbbször kifejezetten finom, ízletes ételeket kaptunk, az étterem parti közelségéhez képest kedvező áron. A személyzet korrekt, többségében barátságos. Szívesen ajánljuk ismerősöknek is, ha nem túl éhesek és van idejük kivárni, míg elkészül a megrendelt étel.
Megosztom
Ár/érték arányban kimagasló -

Szántódi Erdészeti Étterem Szántód

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 7.
Nagy menüválaszték (nem csak a 4-5 féle napi menü, de menü árban tucatnyi frissensült és egytál étel kérhető), bőséges adagok és finom ételek. Jó értelembe vett retro hangulat, szimpatikus dolgozók, nagyon kedvező árak, amit csak kiemel, hogy mindez alig egy kilométerrel a Balaton parttól. Ismerősünk ajánlotta a helyet és azóta csakis innen hozatunk ebédet.
Megosztom
Kellemes hely, jó ételek -

Manna Mia Cafe Balatonföldvár

2016. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. április 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kellemes környezet, jó konyha, kiváló kiszolgálás, ár-érték arányban jól teljesítettek.
Családdal voltunk, kihasználtuk a torkosnap előnyeit :)
Akár 5 szívecskét is adnék, de ezt csak messze az átlag felett teljesítő szakácsoknak tartogatom, amit azért kevesen tudnak az országban ;)
De a Manna Mia-t szívesen ajánlom.
Megosztom
Sváb ételek, jó borok -

Judit Étterem, Borozó & Panzió Hajós

2014. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. január 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bár viszonylag kis választék volt az általunk preferált vörös borokból, de a választott kékfrankos megfelelt az elvárásoknak. Az étlapon tradicionális ételek is szerepeltek, nosztalgikus hangulatunk támad a tartalmas krumpligombócos, kolbászos, sonkás svábleves emlékétől. Az adagok bőségesek, az ízek harmonikusak, az árak kedvezőek. Többször is visszatértünk.
Megosztom
Jó konyha, pocsék kiszolgálás -

Tulipán Étterem Simontornya

2014. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. december 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étel jó. Viszonylag. Mármint, ha kapunk belőle. Kiadós adagok, friss ételek, jó árak. Kivéve, ha némi ácsorgás után leültetnek a vécé mellé és megunod a ráérős pincérek lebzselését, meg a kiáradó pisiszagot és távozol rendelés előtt. Vagy, ha olyan éttermet keresel, ahol a céges utalványokat is elfogadják. Persze akkor fizetnél is, de ellenszenves a pincérnő flegmasága.
Megosztom
Gasztronómiai élmény a magyar vadon közepén -

Háromforrás Étterem Kőkapu Nagyhuta

2014. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. december 23.
No, az úgy kezdődött, hogy Sárospatak után megcsúsztunk idővel, mivel még megnéztük a tengerszemnek nevezett malomkőbányát, majd a kastélyhoz vezető úton túlszaladtunk egy táblán. Ennek az eredménye korgó gyomor és pár perccel este 8 utáni érkezés lett. Mindez március végén, szezon előtt. Ennek ellenére a szobakulcs átvétele után még kiszolgáltak bennünket az étteremben.
Megosztom
2013. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. december 28.
Szimpatikus, barátságos, nem tolakodó, de figyelmes, relatíve gyors kiszolgálás,ízletes ételek, a téli látogatáskor kellemes meleg a cserépkályhából. Kisgyermekünknek azonnal gyerekszéket kínáltak, a pultos karácsony előtti figyelmességként stilizált fenyőfáról kínálta ajándékkal. Rendezett környezetben, központi elhelyezkedése ellenére korrekt árak.
Megosztom


TérképX