mandrea70 étterem értékelései

Értékelései
22
63
52
116
37
1
3012

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg mandrea70 értékeléseit!

Olvasd el mandrea70 étterem értékeléseit!

mandrea70 szolnoki értékelései

2018. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. december 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az őszi napjaim rengeteg munkával telik,rá vagyok kényszerülve menű kaját választani,csak próbálkozok hogy megtaláljam a családnak is megfeleljen. Közel van a munkahelyemhez,bőséges nagy adag,3féléből lehet választani,változatos,ára is megfelelő,kiszállitják, de sajnos volt olyan hogy ehetetlen volt a levesük még a macskáink sem ették meg.
Megosztom
Nem vagyunk elragadtatva -

Vár Étkezde & Söröző Szolnok

2018. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. december 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Vár étkezde Tisza és a Zagyva torkolatánál a Máv kórház közelében,szomszédságában,több éve üzemelő hely. Jó helyen található
pár évvel ezelőtt is volt lehetőség menű választásra és most is munka miatt rákényszerülök menű kaját választani-Hát kiprópáltam -tuk,nem igazán jött be az izvilága pedig kétféle menüből lehet választani,elkészitve dobozban ,kiszállitva 890.
Megosztom
Egy átlagos ebéd -

Róza Vendéglő Szolnok

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 30.
Igazi retro hangulatot kölcsönöz ez a hely. A férjem mondta már régebben is hogy nézzük meg ezt a helyet . Azért is érdekelt a hely mert menű étlapjuk is van ,de sajnos nem szállitanak ki. Szolnokon olyan helyet keresünk ahol kiszállitanak,mivel sok munka idején nincs időm főzni és házias izekre pályázunk-de itt nem jött össze.
Megosztom
2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mostanában nagyon sokszor betérünk,a Lugasba mert útba esik,finoman és bőségesen főznek-fejlődnek. -ezért gondoltuk hogy a születésnapot itt tartjuk-hatalmas 6 személyes lakoma tálat rendeltem,finom volt és bőséges,mindenki meg volt elégedve és jól is lakott. Esküvői helyszínként,különbözö rendezvényeket,céges bulikat, ballagási ebéd vacsit is szoktak itt tartani.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 20.
Görög tulajdonos ,görög ételek,görög hangulat ,egyes fogások magyarositva.Nagyon hangulatos hely,finom,bőséges ételekkel.,finom minden frissen készül.Mi 2 személyes taverna tálat kértük de nem tudtunk megbirkozni vele.Nagyon jó helyen található,városközponban.Hához szállitást is vállalnak városon belül.Az nem tetszik hogy vasárnap nincs nyitva.
Megosztom
Gyors,kényelmes,finom -

Pizza Express Szolnok

2018. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. március 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon tetszik a hely mert házhoz szállitást is vállalnak. (gyors telefonon rendelés) a munkahely-kolleganőkkel nagyon sokszor szinte napi szinten rendelünk. Sok féle ételből lehet rendelni,pizza,frissensültek,grill ételek,gyros,tészták,hamburger( 3 db akcios 990. -áron)hotdog szintén 3 db akcios990. - levesek,brassói,saláta, desszert szinte mindenféle kapható,bőséges és finomak az ételek.
Megosztom
2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 25.
Város szívében található ,kinti terasz- benti kényelmes pizzázó ahol késő esti programnak is jó vagy buli előtt betérni. Házhoz szállitásra is van lehetőség akár otthoni,munkahelyi szállitást kérjük( pontos időre szállitás). Nyitvatartás mindennap 11. 30-23. 00
Mindenféle pizza közül lehet választani:, sonkás pizza szelet 740. - isteni tejberizs eperöntettel 350.
Megosztom
Esti vacsora -

Hambifaló Szolnok

2018. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. február 25.
Sokáig dolgoztunk ,nem akartunk sokat várni, mivel mindenki fáradt volt ezért esett erre a helyre a választásunk. házias, kézműves,frissen készült,bőséges,óriási hamburgereket kértünk 600. - ft /db áron. Tomi papa falodája kézműves,házias hamburgereket,hotdogot,szendvics,tortilla fánk,palacsinta gyros tál csirkeszárny saláta és ez mindez előtted készül látod mit rak bele.
Megosztom
mindent bele hami -

Mindent Bele Hami Szolnok

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Útba esik jövet -menet találó a neve. A párommal,gyerekekkel,cégtől sokat vásároltunk,rendeltünk( kiszállitást is vállalnak) a mindentbe. Kicsi helység,de itt is változatosan készítik el,hol nagyon finom ,de volt mikor rendeltünk nem voltunk elragadtatva vele,sőt volt olyan hogy meg sem tudtam enni annyira rossz volt,avas,régi a hamburger pogácsa.
Megosztom
Gyors kajának jó -

Pita Büfé Szolnok

2017. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. január 14.
Nagyon sokszor kajáltunk már itt,párommal,gyerekekkel,cégtől rendeltünk,változatos hol jó,hol nem jó az ize. -kérdés ki készíti el,! ? Nagyon sokan járnak ide,van mikor sokat kell várni ,mert fa épület ,kültéri,jó időben ki is lehet ülni,kényelmesen meg lehet enni,a rendelt kaját. Toalett is van. Aránylag jó elhelyezkedésű gyors kajálda,7-9 h között kedvezményesen lehet vásárolni,rendelni.
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX