![]() 2024. október 15., csoporttal járt itt
2024. október 15., csoporttal járt ittSport és életmód tábor résztvevőjeként voltunk ott tavasszal egy hétvégét. Nagyon jól éreztük magunkat. A szobák jók voltak. A személyzet segítőkész. Az ételek nagyon finomak voltak. Esténként a hallban össze tudtunk jönni egy kis beszélgetésre, társasozásra.
![]() 2024. október 15., csoporttal járt itt
2024. október 15., csoporttal járt ittTeljesen elégedett voltam a hotellel. Egy hétvégét töltöttünk ott sport és életmódtábor résztvevőiként. A személyzet nagyon kedves volt és figyelmes. Az ételek nagyon finomak voltak és nagy volt a választék. A wellnes részleg is nagyon jó. Gyönyörű helyen, közvetlen a balaton partján van.
![]() 2017. december 25.gyerekekkel járt itt
2017. december 25.gyerekekkel járt itt Az őszi szünetben voltunk Balatonfüreden a fiammal az Akadémia Hotelben. A hotel nagyon modern, szép és igényes. A szoba tágas és kényelmes, tiszta. Kedves volt a személyzet, nagyon figyelmesek :) Kellemes a közvetlen átjárás az uszodába. Az étteremben bőséges a választék reggelinél és vacsoránál egyaránt.
Közel vannak vásárlási lehetőségek. egyetlen hátrány, hogy a part és a sétány gyalog kicsit messze van, de egyébként nagyon szuper.
![]() 2017. október 10.gyerekekkel járt itt
2017. október 10.gyerekekkel járt ittDecemberben voltunk karácsony és szilveszter között, nagyon jól éreztük magunkat. Szép és tiszta szoba, modern környezet. Légkondi van a szobában ami hűt és fűt is igény szerint. Finom reggeli, elegáns környezetben. A személyzet figyelmes és segítőkész. A hotel nagyon jó helyen van, pár lépés a városközpont, az egyetem, a dóm. Nagyon jó a tömegközlekedés is a környéken.
![]() 2016. október 14.családjával járt itt
2016. október 14.családjával járt ittUnokatestvérem születésnapi meglepetés buliját tartottuk ebben az étteremben. Nagyon szépen előkészítették a termet a vendégek fogadásához. Nagyon jó hely, kedves kiszolgálás és az étel is finom volt. Az italok bőséges választékban vannak, a limonádé nagyon finom. A pincérek figyelmesek voltak. A hangulat nagyon jó volt. Családi összejövetelek szervezéséhez is nagyon jó helyszín.
![]() 2016. május 17.gyerekekkel járt itt
2016. május 17.gyerekekkel járt itt Nagyon szép helyen, közvetlen a Balaton partján van. Az ott lakók az étterem részen keresztül egyből a strandra tudnak kimenni, a teraszunk is a strandra nézett. Nagyon hangulatos panzió. Kényelmes, tiszta, légkondival felszerelt szoba. A földszinten van az étterem az emeleten a szobák. Nagyon kedves és figyelmes volt a személyzet.
Az ételek nagyon finomak. A tulajdonos közvetlen és kedves. Máskor is szívesen megyünk majd. Nyugodt szívvel ajánlom azoknak, akik szeretik ha napközben bármikor ki-be sétálhatnak a strandra. Este a panzió közelében lévő cukrászdák és éttermek kitűnő helyet biztosítanak a lazításhoz.
![]() 2016. május 17.gyerekekkel járt itt
2016. május 17.gyerekekkel járt itt Sopron történelmi belvárosában, a központban helyezkedik el a hotel. Nagyon szép a környék, a forgalom zaja nem zavar, mivel gyalogos övezet ez, a tűztorony közel van. Minden hamar és egyszerűen megközelíthető. Jó a város tömegközlekedése is, nem kell autóba ülni. Hangulatos a szálloda és a szoba. A személyzet nagyon kedves és segítőkész.
A reggeli nagyon jó és változatos, nagy választékkal. Vacsorát a közeli vendéglőben lehetett elfogyasztani.
![]() 2013. november 4.gyerekekkel járt itt
2013. november 4.gyerekekkel járt itt Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedves és figyelmes volt. Az ételek nagyon finomak voltak. A Halloween programok jól sikerültek, bár a faragni való tökből kevés volt, nem jutott minden gyereknek :(
 Az étterem jópofán fel volt díszítve és az ételek is ötletesek voltak. A party kellemes volt a töklámpások fényénél.
Egy kis hiányosságnak azt érzem, hogy nincs játszószoba ahol csocsó, darts, pin-pong asztal, biliárd vagy ilyesmi van(csak egy rex asztal a földszinten), ahol a gyerekekkel lehetne egy kicsit bohóckodni. Nagyon kellemesen telt az őszi szünetünk a hotelben.
Hotel Nagyerdő válasza
 Kedves Vendégünk!
 Köszönöm az észrevételeit és az elismerő szavait. Tök volt elegendő, csak egy bohókás (és a tököket ezek szerint nem igazán jól ismerő) szakácstanulónk a sütőtökleveshez rendelt tök helyett a lámpások készítéséhez beszerzett tök egy részét dolgozta fel, és már nem volt lehetőségünk pótolni a "veszteséget".
Úgy vettem észre, azért rajzolni is nagy örömmel álltak neki a gyerekek.
 A gyermekek szabadidejének hasznos eltöltésére a szállodán belül valóban elég kevés lehetőség van (a szűkebb környezetünkben azért vannak erre lehetőségek). Keressük a lehetőséget (elsősorban a helyet), ahol ki tudnánk alakítani egy gyermeksarkot.
2013. november 7., , Hotel Nagyerdő