mauci szállás értékelései

Értékelései
5
6
1
0
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg mauci értékeléseit!

Olvasd el mauci szállás értékeléseit!

Kellemes őszi szüneti pihenés -

Akadémia Hotel Balatonfüred

2017. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. december 25.
Az őszi szünetben voltunk Balatonfüreden a fiammal az Akadémia Hotelben. A hotel nagyon modern, szép és igényes. A szoba tágas és kényelmes, tiszta. Kedves volt a személyzet, nagyon figyelmesek :) Kellemes a közvetlen átjárás az uszodába. Az étteremben bőséges a választék reggelinél és vacsoránál egyaránt. Közel vannak vásárlási lehetőségek.
Megosztom
Kényelem, kellemes környezet -

Science Hotel Szeged

2016. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. október 10.
Decemberben voltunk karácsony és szilveszter között, nagyon jól éreztük magunkat. Szép és tiszta szoba, modern környezet. Légkondi van a szobában ami hűt és fűt is igény szerint. Finom reggeli, elegáns környezetben. A személyzet figyelmes és segítőkész. A hotel nagyon jó helyen van, pár lépés a városközpont, az egyetem, a dóm.
Megosztom
Fantasztikus nyaralás -

Vadkacsa Panzió Balatonkenese

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. május 17.
Nagyon szép helyen, közvetlen a Balaton partján van. Az ott lakók az étterem részen keresztül egyből a strandra tudnak kimenni, a teraszunk is a strandra nézett. Nagyon hangulatos panzió. Kényelmes, tiszta, légkondival felszerelt szoba. A földszinten van az étterem az emeleten a szobák. Nagyon kedves és figyelmes volt a személyzet. Az ételek nagyon finomak.
Megosztom
hangulatos nyaralás -

Palatinus Hotel Sopron

2015. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. május 17.
Sopron történelmi belvárosában, a központban helyezkedik el a hotel. Nagyon szép a környék, a forgalom zaja nem zavar, mivel gyalogos övezet ez, a tűztorony közel van. Minden hamar és egyszerűen megközelíthető. Jó a város tömegközlekedése is, nem kell autóba ülni. Hangulatos a szálloda és a szoba. A személyzet nagyon kedves és segítőkész.
Megosztom
Kellemes őszi kikapcsolódás -

Hotel Nagyerdő Debrecen

2013. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. november 4.
Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedves és figyelmes volt. Az ételek nagyon finomak voltak. A Halloween programok jól sikerültek, bár a faragni való tökből kevés volt, nem jutott minden gyereknek :( Az étterem jópofán fel volt díszítve és az ételek is ötletesek voltak. A party kellemes volt a töklámpások fényénél.
Megosztom


TérképX